Opintolainaa 0 % korkomarginaalilla Lammin Säästöpankista

Älä anna minkään seisoa opiskelujesi tiellä. Me tuemme opiskeluasi.

Nyt voit saada opintolainaa 0 %:n korkomarginaalilla Lammin Säästöpankista. Tarjous koskee valtion takaamia opintolainoja. Tämän edun voit saada käyttöösi ainoastaan varaamalla itsellesi ajan ja käymällä neuvottelemassa omassa konttorissasi. Varaa siis aika viipymättä ja tartu tilaisuuteen!

Opintolaina on valtion takaamaa lainaa opiskelun rahoitukseen. Lainan takaisinmaksu alkaa opintojen päätyttyä. Opintolainan määrä riippuu iästäsi ja oppilaitoksesta, jossa opiskelet. Opintolainaa voit hakea milloin vain täyttämällä lainahakemuksen verkossa. Lisätietoja opintolainasta saat täältä.

Oman Talouden Tuokio

Olisiko nyt oikea hetki hankkia asunto?  Vai haluaisitko säästää lapsillesi? Haaveiletko leppoisista eläkepäivistä tai kesämökistä veden äärellä? Säästöpankin Oman Talouden Tuokio on mukava keskusteluhetki, jossa juttelemme sinun talouteesi liittyvistä haaveista, tarpeista ja mahdollisuuksista. 

Yhdessä keskustellen löydämme sinun elämääsi sopivan kokonaisuuden, jossa menot ja tulot kohtaavat. Ja tilaa jää myös elämästä nauttimiseen. Saatat yllättyä, mihin rahasi huolella suunnitellen riittävät. Tule juttelemaan.

Finanssivahti helpottaa taloudenpitoasi

Säästöpankin Finanssivahti-palvelu helpottaa taloudenpitoasi. Sen avulla talouden seuranta ja suunnittelu sujuvat kuin tanssi. Ja rahaa jää säästöön. Mikä parasta, palvelu on kaikille asiakkaillemme ilmainen. 

Karkaavatko rahasi?

Finanssivahti luokittelee automaattisesti menosi. Saat kuukausitasolla selkeän graafisen esityksen siitä, mihin rahasti oikeasti kuluvat.

Erinomaisen helposti

Finanssivahti on suunniteltu helpoksi ja mukavaksi käyttää. Visuaalinen palvelu ja selkeät grafiikat tekevät oman talouden seurannasta suorastaan hauskaa.

Auttaisiko budjetointi?

Finanssivahti ennustaa tilihistoriasi avulla tulosi ja menosi. Tietojen pohjalta saat automaattisesti budjettipohjan, jota on tarvittaessa helppo muokata.

Finanssivahti heti käyttöön

Säästöpankin asiakkaana saat palvelun käyttöösi saman tien. Kirjaudu vain verkkopankkiin ja palvelu on heti käytössäsi.

Mobiilisovellus tuo pankin puhelimeesi

Säästöpankin mobiilisovelluksella hoidat tärkeimmät pankkiasiasi milloin ja missä tahansa. Mobiilisovellus kuuluu verkkopankkisopimuksen hintaan. Palvelu tuo joustavuutta esimerkiksi lomareissuille tai kesämökille. Sinun ei tarvitse pankkiasioiden takia etsiä konttoria tai internet-päätettä, vaan voit hoitaa asian mukavasti vaikka laiturin nokassa. Säästöpankin mobiilisovelluksella.

Ota Säästöpankki-mobiilisovellus heti käyttöösi. Löydät sen sovelluskaupasta nimellä Sp-Mobiili.

 

 

Tutustu myös näihin

...