Finanssialan asiantuntija, Turun alue

Onko vahvuutesi rahoituspalveluissa, sijoitusneuvonnassa vai työskenteletkö mieluiten molemmissa? Toimintamme kasvun ja kehityksen myötä haemme lisää finanssialan asiantuntijoita ja haluaisimme sinun tuovan oman ammattitaitosi tiimimme vahvistukseksi. Tarkemman toimenkuvan määrittelemme osaamisesi ja toiveidesi pohjalta.

Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista organisaatiotamme henkilöasiakastiimissämme Turun alueella. Autat asiakasta hyödyntämään pankin palveluita kokonaisvaltaisesti ja luot näin yhdessä kollegoiden kanssa upeita asiakaskokemuksia. Pääset hyödyntämään työssä omia vahvuuksiasi, mutta oppimaan myös uutta. 

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset aiempaa kokemusta henkilöasiakasluototuksesta ja sijoituksista sekä APV1-tutkintoa. Sinulla on lisäksi asiakaslähtöinen ajatusmaailma, innostut myyntityöstä ja olet tottunut olemaan yhteydessä asiakkaisiin eri palvelukanavissa. Hyvä sosiaalinen pelisilmä, yhteistyökyky sekä hymy auttavat menestymään tehtävissä. 

Olemme saaneet asiakkailtamme useana vuonna erinomaista asiakaspalvelupalautetta - tahdotko tulla jatkamaan tätä perinnettä kanssamme? 

Kerro osaamisestasi ja tavoitteistasi oheisella lomakkeella ja lähde kehittämään Liedon Säästöpankkia yhdessä meidän kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtajamme Markus Lauri markus.lauri@saastopankki.fi, p. 0400 296 123 ja henkilöstöjohtajamme Pipsa Sivula, pipsa.sivula@saastopankki.fi, p. 050 512 4106 

Hae tehtävään viimeistään 27.11.2018 oheisen linkin kautta: https://www.lyyti.in/LiedonSP_finanssialan_asiantuntija

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten olethan meihin yhteydessä mahdollisimman pian. 

Liedon Säästöpankki on perustettu vuonna 1895.Toiminta-ajatuksemme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Arvomme ovat vakavaraisuus, asiakasta varten, luotettavuus ja osaaminen. Arvostamme korkeaa ammattitaitoa ja panostammekin jatkuvasti henkilökunnan koulutukseen. Liedon Säästöpankilla on yhdeksän konttoria seitsemällä paikkakunnalla: Turku, Kaarina, Lieto, Loimaa, Naantali, Paimio, Raisio. Henkilökuntaa on noin 100 henkilöä. Liedon Säästöpankki tarjoaa täydet pankkipalvelut: maksuliikenne, kortit, internetpankki, luotot, säästäminen, sijoittaminen, varainhoito, vakuutukset, yritysrahoituspalvelut, verosuunnittelu, juridiset palvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa