Nooa Säästöpankki lanseeraa v-takuun: antaa mahdollisuuden koeajaa pankkisuhde

Pankkimaailmassa ainutlaatuisella toimintatavalla Nooa Säästöpankki kannustaa pankinvaihtamiseen ne, jotka ovat huonossa pankkisuhteessa, mutta eivät vaan saa aikaiseksi vaihtaa.

Nooa Säästöpankki julkaisi helmikuussa tutkimuksen, jossa suomalaiset antoivat satikutia pankeilleen: 79 prosenttia suomalaisista oli sitä mieltä, että pankit ajavat vain omaa etuaan. Pankit siis pännivät, mutta harva jaksaa äänestää jaloillaan.

– Moni suomalainen on jäänyt loukkuun huonoon pankkisuhteeseen. Nykyinen kumppani ei osoita mitään kiinnostusta, mutta vaihtaakaan ei jakseta. Muutos koetaan liian vaivalloiseksi, tai sitten ei edes tiedetä paremmasta. Tämän ongelman halusimme ratkaista, kertoo Nooa Säästöpankin liiketoimintajohtaja Tommi Grönlund.

V-takuun toimintamalli on yksinkertainen: jos Nooa Säästöpankin meininki ei miellytä uutta asiakasta, oma säästöpankkiiri helpottaa palveluiden siirtämistä toiseen pankkiin ja palauttaa palvelumaksut, marginaalit ja muut kulut. Harkinta-aikaa on yhteensä 90 päivää.

– Jokainen ansaitsee pankin, joka ottaa asiakkaan tosissaan. Tällä hetkellä suomalaispankit ottavat sinut tosissaan vasta kun lyöt riittävän suuren kasan kahisevaa pöytään. Se ei sovi meidän arvomaailmaamme, Grönlund jatkaa.

Nooa Säästöpankki tarjoaa v-takuun uusille henkilöasiakkailleen toukokuun loppuun asti. Jos malli herättää mielenkiintoa, toimintatavasta tehdään pysyvä.

– Olemme pieni ja ketterä urbaani kyläpankki, joten meillä on mahdollisuus kokeilla sellaisia asioita, joihin isot eivät pysty. Kotikäyntejä näppärästi tekevä säästöpankkiirijengimme tarjoaa asiakkaille nyt tilaisuuden koeajaa meidät. Etsimme jatkuvasti uusia keinoja mullistaa ummehtunut käsitys pankin kanssa asioinnista. On aika mennä asiakkaan ehdoilla, ei pankin, Grönlund julistaa.

 

Lisätietoa:
Liiketoimintajohtaja Tommi Grönlund

tommi.gronlund@saastopankki.fi
Puh. 040 575 1969
twitter.com/TommiGronlund

Nooa Säästöpankki somessa:

facebook.com/nooasaastopankki
twitter.com/NooaSp

Nooa Säästöpankki on rehti ja ketterä pankki pääkaupunkiseutulaisille. Pankki keskittyy perheiden ja pienyrittäjien palvelemiseen. Nooa Säästöpankilla on konttorit Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keski-Uudellamaalla. Lisäksi asiakkaita palvellaan Helsingin ydinkeskustan Sijoitusyksikössä, jossa työskentelee pankin johto sekä erityisasiantuntijoita. Henkilökuntaa on runsaat 80. Pankin toimitusjohtajana toimii Tommi Rytkönen.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...