Haemme kahta yritysrahoituspäällikköä

Säästöpankki Sinetti on asiakaslähtöisyydestään maan kuulu, Säästöpankkiryhmään kuuluva suomalainen säästöpankki. Meillä on n. 14 000 asiakasta ja tase on 219 miljoonaa euroa. Toimimme Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa neljän konttorin verkostolla. Yritysliiketoimintamme kasvaessa haemme nyt kahta yritysrahoituspäällikköä Pirkanmaan alueelle, Oriveden ja Ylöjärven konttoreihin.

Yritysrahoituspäällikkönä vastaat uusasiakashankinnasta sekä nykyisten ja tulevien asiakkaiden yritystoimintaan liittyvien pankkipalveluiden hoitamisesta itsenäisesti. Vastaat kokonaisvaltaisesti siitä, että asiakkaat saavat kauttasi tarvitsemansa rahoitus-, maksuliikenne-, ja sijoituspalvelut käyttöönsä. Osallistut myös Sinetin yritysliiketoiminnan kehittämiseen.

Etsimme ratkaisukeskeistä henkilöä, joka tarttuu innokkaasti haasteisiin ja haluaa oppia uutta. Odotamme sinulta kokemusta finanssialan asiakas- ja myyntityöstä. Sinulta löytyy aitoa innostusta myyntityöhön. Haluat olla mukana tuottamassa erinomaista asiakaskokemusta, ymmärtäen yrittäjä- ja yritysasiakkaiden monipuoliset palvelutarpeet. 

Tahdomme joukkoomme hyvän tiimipelaajan, jolla on tavoitteellinen ja aktiivinen työskentelytapa. Osaat ottaa erilaisia kokonaisuuksia haltuun ja uskallat ottaa vastuuta. Teet yhteistyötä pankin koko organisaation kanssa, joten edellytämme erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän pankkiryhmässä, jonka asiakkaista 90 % kokee palveluasenteemme olevan erinomaisella tasolla. Pääset työskentelemään tavoitteellisesti yhdessä loistavien työkavereiden kanssa. Asiakasläheisen ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle osaavan organisaatiomme taustatuen ja kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä voit kysyä yrityspankinjohtaja Heikki Liukkoselta puh. 040 162 6561 ke 16.5. klo 9-11 tai to 17.5. klo 16-18.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään su 20.5.2018 osoitteeseen heikki.liukkonen@saastopankki.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa