Säästöpankki Elämänvara

Ainutlaatuinen Säästöpankki Elämänvara on hyvä vaihtoehto pitkäaikaissäästämiselle. Säästämisen lisäksi voit varautua vakuutuksen avulla vakavan sairauden varalle.

check

hyvät yhdessä: Varaudu suomalaisten kolmeen yleisimpään vakavaan sairauteen JA säästä samalla.

check

57 % suomalaisista säästää tulevaisuutta varten (Säästämisbarometri 2017).

check

verotuksellisesti edullinen ja voit nostaa varoja silloin kun itse tahdot.

Hyvät yhdessä: vauraus ja turva

Säästöpankki Elämänvara on täysin uudenlainen vakuutus, joka yhdistää säästämisen ja vakavan sairauden turvan. Sen avulla varaudut erilaisiin elämäntilanteisiin. Tällaista turvapakettia et löydä mistään muualta. Säästöpankki Elämänvara on verotuksellisesti järkevä säästämistapa: kun haluat nostaa kertyneitä säästöjä, maksat veroa vain sijoituksista kertyneestä tuotosta.

 • Soveltuu pitkäaikaiseen säästämiseen ja suosittelemme säästämisajaksi vähintään viittä vuotta.
 • Yhdistelmävakuutukseen sisältyvät joustavasti maksettava säästöosa, eli kapitalisaatiosopimus, ja edullinen vakavan sairauden vakuutus.
 • Maksun minimimäärä on 100 euroa kuukaudessa.
 • Saat turvan vakavan sairauden varalle 20 000€ tai 40 000€ verottomana kertakorvauksena.
 • Turva kolmeen yleisimpään vakavaan sairauteen: syöpään, sydäninfarktiin ja aivohalvaukseen.
 • Voit nostaa säästöjäsi kerralla enemmän tai kuukausittain.
 • Voit ottaa Säästöpankki Elämänvara -vakuutuksen, jos olet 18-59-vuotias ja asut vakituisesti Suomessa. Vakuutusta ottaessasi vastaat lyhyen terveysselvityksen kysymyksiin.
 • Säästöpankki Elämänvarassa saat suursijoittajan edut eli salkunhoitaja tekee sijoituspäätöksiä puolestasi sijoituskorin sisällä. Voit vaihtaa sijoituskohteita maksutta kuusi kertaa vuodessa.

Säästöt tuottamaan hyvän ja pahan päivän varalle

Vakuutusmaksu kohdistetaan aina kapitalisaatiosopimukselle. Kapitalisaatiosopimuksen säästöosan pääomasta laskutetaan kuukausittain vakavan sairauden turvan hinnaston mukainen maksu. Säästöpankki Elämänvaran sijoituskohteina toimii kolme erilaista Varainhoitajan Parhaat -sijoituskoria: 

 • Varainhoitajan Parhaat Korkopainoinen
 • Varainhoitajan Parhaat Tasapainoinen
 • Varainhoitajan Parhaat Tuottohakuinen

Voit valita yhden tai useamman sijoituskohteen ja autamme sinua päätöksenteossa.

Tutustu sijoituskohteisiin

Taloudellinen varautuminen auttaa ikävissäkin tilanteissa. Elämänvaran vakavan sairauden turvalla saat vakuutuksesta korvauksen, jos sairastut syöpään, sydäninfarktiin tai aivohalvaukseen. Korvauksen käytölle ei ole ehtoja eikä rajoituksia, vaan voit tehdä saamallasi summalla mitä itse haluat. Kohde voi olla esimerkiksi pidennetty toipumisjakso, kodin remontointi tai matkustelu.

Säästöpankki Elämänvara -vakuutuksen myöntää Sp-Henkivakuutus Oy. Sopimuksen vakavan sairauden turvan myöntää Chubb*.

Haluatko ottaa elämän yllätykset paremmin haltuun? Varaa aika niin katsotaan yhdessä, miten sinä hyödyt Elämänvarasta.

Lisätietoja

Elämänvara tuoteseloste
Elämänvara vakuutusehdot
Elämänvara hinnasto

Avaintietoasiakirja - Säästöpankki Elämänvara Korkopainoinen
Avaintietoasiakirja - Säästöpankki Elämänvara Tasapainoinen
Avaintietoasiakirja - Säästöpankki Elämänvara Tuottohakuinen

Vakuutussäästämisen monipuoliset vaihtoehdot

Vakuutussäästäminen tarjoaa myös monia muita hyviä vaihtoehtoja Elämänvaran lisäksi. Käy tutustumassa muihin vakuutussäästämisen vaihtoehtoihin täällä. 


*Chubb on tekemässä tiettyjä muutoksia valmistautuakseen Iso-Britannian eroon Euroopan Unionista. Oletettavasti vuonna 2018 Chubb European Group Limited muutetaan julkiseksi osakeyhtiöksi, jolloin yhtiön uudeksi nimeksi tulee Chubb European Group Plc. On ehdotettu, että yhtiö muodostaa eurooppayhtiön (Societas Europaea), jolloin yhtiön uusi nimi on Chubb European Group SE. Yhtiön rekisteröity kotipaikka on edelleen samassa osoitteessa Iso-Britanniassa. Yhtiö säilyttää Prudential Regulation Authorityn myöntämän toimiluvan. Jatkossakin Financial Conduct Authority ja Prudential Regulation Authority sääntelevät sen toimintaa.

Jos haluatte tarkempia tietoja Chubbin Brexit-valmisteluista, lue lisää verkkosivuilta: www.chubbvakuutus.fi/brexit/

Tutustu myös näihin

Varainhoitokapitalisaatio

Varainhoitokapitalisaatio on edullinen ja vaivaton tapa hoitaa yrityksesi varallisuutta ammattimaisesti, valitun tuottotavoitteen ja riskinkantokyvyn mukaisesti.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Varainhoitovakuutus

Kaipaatko turvallista sijoittamista yli 100 000 euron sijoituksellesi? Varainhoitovakuutus on edullinen ja helppo tapa hoitaa huomattavaa varallisuutta.

Vahinkovakuutukset

Kotivakuutus, autovakuutus, matkavakuutus tai tapaturmavakuutus. Verkossa toimivasta vakuutuspalvelusta saat juuri sinulle sopivat vakuutukset helposti ja edullisesti.

Kapitalisaatiosopimus

Kapitalisaatiosopimus on turvallinen, helppo ja joustava tapa hallita yrityksen varoja. Se on aina määräaikainen sopimus 5–20 vuodelle.

Säästövakuutus

Säästövakuutus on turvallinen, helppo ja joustava säästötapa. Alkuun pääset helposti ja voit nostaa kertyneitä varoja, kun niitä tarvitset.

Lainaturva yritykselle

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Ryhmäeläkevakuutus

Ryhmäeläkevakuutus antaa yritykselle tehokkaan tavan sitouttaa tai palkita henkilöstöä. Sopimukseen sisältyy henkivakuutus sekä pysyvän työkyvyttömyyden turva.

HINNASTON ja lähipankkisi yhteystiedot saat näkyviin kirjoittamalla kenttään kaupungin, postinumeron tai Säästöpankkisi nimen. 

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...