Ostotoimeksianto

Tekemällä Ostotoimeksiannon kanssamme, saat käyttöösi välittäjiemme ammattitaidon, parhaan mahdollisen aluetuntemuksen ja laajan kontaktiverkostomme.

Miksi tekisit Ostotoimeksiannon?

Kun tiedät mitä haet mutta esim. sopivaa asuntoa ei ole löytynyt tai aika on kortilla, voit antaa koko asunnon etsintäprosessin Sp-Kodin välittäjän tehtäväksi. Kerro meille, minkälaista asuntoa etsit, miltä alueelta, halutessasi jopa kadun tai taloyhtiön tarkkuudella ja mitä olet valmis maksamaan toiveitasi vastaavasta asunnosta.

Meidän tehtäväksemme jää sinun toiveittesi asunnon etsiminen. Otamme yhteyttä niihin asunnon omistajiin, joiden kodit vastaavat kriteereitäsi. Mikäli omistaja on valmis keskustelemaan asunnon myynnistä, huolehdimme neuvotteluista ja asuntokaupan yksityiskohdista. Usein asunnon omistaja ei ole edes harkinnut kotinsa myyntiä ennen yhteydenottoa. Näin myös tarjousneuvottelut käydään ilman muita ostajia, ilman mahdollista tarjouskilpailua.

Ostotoimeksiantosopimuksessa asuntokaupan synnyttyä ostaja maksaa asunnon välityspalkkion myyjän sijaan.

Ostotoimeksiantokysely

Tekemällä ostotoimeksiannon kanssamme, saat käyttöösi välittäjiemme ammattitaidon, parhaan mahdollisen aluetuntemuksen ja laajan kontaktiverkostomme.

Tartu tuumasta toimeen ja täytä omat kriteerisi Ostotoimeksiantokyselyyn tai lähetä yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä!