Palautteet

Itse myynti ja neuvottelutilanteet tarjousten yhteydessä olivat aivan toista luokkaa mitä yleensä välittäjiltä olen tavannut nähdä. Tarjouksia lähdettiin erikseen tekemään ostajaehdokkaan kotiin välittäjän toimesta vielä myöhäänkin illasta kun tarjouksentekohalukkuus oli ilmennyt. Näin ollen asunnon hintaa pystyttiin perustelemaan ja tarjouksen loppusummaa neuvottelemaan sekä ohjailemaan. Kyseessä olivat nimenomaan myyjät, eivät asunnon esittelijät.
KAIKKI
Myyntityö ja omistautumisen taso asuntomme myynnille oli vaikuttavaa! Myös toiveitamme kuunneltiin hienosti! Asuntomme myytiin alle 5 päivään ja yli pyyntihinnan! Kiitos!
Mielestäni koko myyntiprosessi alusta loppuun sujui oikein hyvin. Välittäjä teki kotiläksynsä ja otti vastuun näyttöjen ynnä muiden järjestelyistä varsin mallikkaasti. Parasta toki oli se, että hän sai myös myytyä asunnon oikein hyvällä hinnalla ja todella nopeasti.
Nopeat kaupat, nopeat vastaukset viesteihin, asioiden selvittaminen nopeasti.
Koko myynti alusta loppuun. Välittäjä(t) erittäin asiansa osaavia ja avuliaita.
Informaatio asunnon myynti projektissa. Välittäjän ammattitaito ja sitoutuminen asunnon myyntiin. Iso kiitos Jani Käki ja Tommi Toivanen
Myynti sujui todella hyvin. Palvelu oli alusta saakka nopeaa ja minulle helppoa. Kiitos ja palataan taas =)
Asiallinen palvelu
Hinta-arvio ja myynti aika
Valokuvat
Kohteen esittelyt järjestyi. Tommilla hyvä ja rauhallinen ulosanti.