Hanna Daw

Hanna Daw

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Luotettava huippuosaaja asuntosi myyntiin

Työni on intohimoni! Suhtaudun jokaiseen toimeksiantoon vakavasti ja koen jokaikisen solmitun sopimuksen kunniatehtävänä. Tartun toimeen innokkaasti ja annan asuntokaupallenne 100 prosenttisen työpanokseni. Tehtäväni on saada aikaiseksi onnistuneet asuntokaupat prosessin alusta loppuun ja välittäjänänne voitte odottaa minulta luotettavuutta, paneutumista ja ammattitaitoa. Uskon vakaasti siihen, että asuntojen myynnillä ja esittelyllä on selvä ero. Poikkean massasta myyntitaidoillani, joita olen hionut työtehtävissäni jo yli 10 vuoden ajalta.
 
Pyrin läheiseen yhteistyöhön toimeksiantajieni kanssa ja tämä tarkoittaa sitä, että te olette koko ajan ajantasalla siitä, miten asuntonne myynti etenee. Kuuntelen teitä ja pyrin toteuttamaan toiveenne, samalla odotan kunnioitusta sen suhteen, että kun annatte minulle kotinne avaimet, luotatte siihen, että hoidan työni ammattilaisena maaliin! Olen periksiantamaton, joskus jääräpääksikin kutsuttu ja sen ansiosta raivaan esteet myynnin tieltä myös haastavien kohteiden osalta. 
Työni ohella olen äiti, vaimo ja kotihengetär joka rakastaa sisustamista, matkustelua sekä on kiinnostunut asuntosijoittamisesta. Mottoni voisikin olla, että jokainen päivä on seikkailu! Toimin laillistettuna kiinteistönvälittäjänä (LKV, KiAT) Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. 

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Välittäjä hoiti kaiken alusta loppuun kitkattomasti.
Hanna (kiinteistövälittäjä) hoiti kaiken aivan loistavasti!
Hanna Daw toimi välittäjänä uuden kotimme ostossa, sekä vanhan kotimme myynnissä. Molemmat prosessit sujuivat todella hienosti ja vaivattomasti. Hanna oli hyvin tavoitettavissa ja piti meidät jatkuvasti ajan tasalla. Hyvin asiakaslähtöistä palvelua. Hanna oli vilpittömästi kiinnostunut siitä, että saamme meille sopivan kodin oikeaan hintaan.