Jaana Sorsa

Jaana Sorsa

Yrittäjä, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja

Lämmöllä, empatialla ja ammattitaidolla

Elämässä asunnon vaihto on ainutlaatuinen ja tärkeä hetki. Sen onnistumisessa haluan olla Sinua auttamassa. Vuodesta 2005 tämä työ on ollut minulle elämäntapa. Työ opettaa tekijää, mutta ammattikoulutustakin tarvitaan: suoritin vuonna 2008 Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) ja vuona 2011 kiinteistönvälittäjätutkinnon (LKV) ja kaupanvahvistajan valtuudet sain 2016.
Minulle tärkeimpiä arvoja työssäni on luottamus, ahkeruus ja avoimuus. Olen myös intohimoinen sisustaja ja halutessasi jaan mielelläni myös stailausvinkkejä.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Työskentelymme Jaanan kanssa kokonaisuudessaan oli erittäin toimivaa. Varsinkin reagointi nopeisiin tilanteisiin ja joustavuus sekä informaation kulku onnistuivat erinomaisesti. Jaana on välittäjänä läsnä koko prosessin ajan, neuvoo ja ohjaa kun apua pyytää. Pääsimme tutustumaan myös muihin SP-kodin välittäjiin ja teillä on kyllä huipputiimi koossa!
Lyhyesti ja yrimekkäästä: kaikki!
Välittäjä oli iloinen ja reipas. Teki varmaankin parhaansa asian eteen. Alueella paljon ja jo pitkäänkin myynnissä olevia kiinteistöjä. Omalla kohdallamme yllätyimme kun näin joutuisasti asia hoitui. Kiitos siitä Jaanalle.