Palautteet

Työskentelymme Jaanan kanssa kokonaisuudessaan oli erittäin toimivaa. Varsinkin reagointi nopeisiin tilanteisiin ja joustavuus sekä informaation kulku onnistuivat erinomaisesti. Jaana on välittäjänä läsnä koko prosessin ajan, neuvoo ja ohjaa kun apua pyytää. Pääsimme tutustumaan myös muihin SP-kodin välittäjiin ja teillä on kyllä huipputiimi koossa!
Lyhyesti ja yrimekkäästä: kaikki!
Välittäjä oli iloinen ja reipas. Teki varmaankin parhaansa asian eteen. Alueella paljon ja jo pitkäänkin myynnissä olevia kiinteistöjä. Omalla kohdallamme yllätyimme kun näin joutuisasti asia hoitui. Kiitos siitä Jaanalle.
Myynti sopimuksen teko, hinta laitettiin kohdilleen, näytöistä sopiminen, lopullinen kauppa...kaikki siis
Ystävällinen asiantunteva ja lämminhenkinen välittäjä, se mitä luvattiin myös pidettiin.
Stellan ammattitaito ja lämmin, inhimillinen ote tekivät ok-talon myynnistämme erittäin mukavan kokemuksen. Myös Jaanan ammatillinen osaaminen oli vakuuttavaa.
Myyntiprosessi eteni tiimityönä ilman joskus vastaavissa tilanteissa koettuja välittäjän äkillisiä roolivaihdoksia miellyttämisestä prässäykseen. Puhallettiin kaikki yhteiseen hiileen: myyjä, välittäjä ja sitten vielä ostajakin.
Kaikki piti, mikä sovittiin. Nopea toiminta.
kaikki
Mutkaton yhteydenpito. Minut pidettiin hyvin ajan tasalla missä mennään.
KAIKKI MENI KOHDALLAMME OIKEIN HYVIN. RIPEÄTÄ TOIMINTAA. SIITÄ KIITOS!
Asiallinen ja lämmin ilmapiiri. Kyseessähän oli lähiomaisen, vainajan, kodin myynti.
Kaikki
Valokuvat asunnosta olivat todella hyvät. Parempia kuin muiden kiinteistövälittäjien kuvat. Myyjät ystävällisiä ja iloisia eli oli todella mukava asioida heidän kanssaan!
Sovitut asiat sujuivat hyvin ja aikataulussa. Ystävällisten ja hyväntuulisten välittäjien kanssa on ilo toimia, suuri Kiitos koko Sp-kodin henkilökunnalle
Mielestäni kaikki sujui hyvin.Jäi todella posiitivinen olo kaikesta.
Pääsääntöisesti kaikki meni hyvin.
Välittäjä hoitanut paperihommat erittäin nopeasti, myös vastannut kaikkiin kysymyksiin nopeasti ja ystävällisesti.
Myyntihinnan arviointi ja koko kauppa prosessi. Olen tyytyväinen.
Kaupan hintakeskustelu loppusuoralla sujui jouhevasti ja sujuvasti,vaikka myyjä,ostaja ja välittäjä olivat kaikki matkoilla.
Koko paketti; yhteyden pitäminen, esittelyt, kauppaan liittyvät toimenpiteet, ystävällisyys ja avuliaisuus, ammattitaito.
Kaikki mahdollinen uuden asunnon materiaali tuli etukäteen sähköpostiin. Samoin kauppakirja
Asunnon esittelyssä välittäjällä oli ystävällinen ja helposti lähestyttävä ote, sekä kattavat tiedot asunnosta ja taloyhtiöstä. Välittäjä oli helposti tavoitettavissa myös puhelimitse, vaikka joulunajan ja uudenvuoden pyhät painoivat päälle. Välittäjä auttoi ja neuvoi ensiasunnon ostajaa hyvin.
Nopea apu vuokralaisen haussa:)
Palvelu oli todella hyvää ja työntekijät todella mukavia ja positiivisiä. Asioihin tuli todella nopeasti vastaukset ja olen todella tyytyväinen että sp-koti palveli minua :-)
Asunto meni nopeasti kaupaksi, siitä kiitos. Hinta-ja laatusuhde oli asetettu oikein.
Välittäjä antoi aina lisää tietoa, sitä kysyessämme. Jos hän ei tiennyt, hän otti nopeasti asiasta selvää ja ilmoitti asian heti myös meille. Kaikki hoitui muutenkin oikein hyvässä hengessä niin kohteessa kuin pankillakin. Erityiskiitoksena antaisin välittäjän erittäin lämpimän ja empaattisen suhtautumisen asioihin ja meihin. Kiitoslahjat kaupasta lämmittivät myös mieltä.
Asioiden hoitaminen järjestelmällisesti ja täsmällisesti ajallaan! Aktiivinen yhteydenpito molempiin osapuoliin! Aito välittäminen ja huolehtiminen asiakkaasta ja heidän tarpeistaan!
Info myyjältä asiakkaalle, yhteydenpito, asiakaspalvelun ystävällisyys ja avuliaisuus olivat huippuluokkaa.
Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti. Yhteydenpito oli helppoa ja kaikkiin kysymyksiin sai nopeasti tarvitsemansa vastaukset. Kaikki välittäjät olivat ammattitaitoisia ja erittäin mukavia.
Lyhyt myynti aika, ystävällinen palvelu
Tarjouksemme käsittely
Välittäjään oli helppo olla yhteydessä puhelimitse ja sähköpostilla. Tuntui että välittäjään sai nopeasti yhteyttä. Asiat sujuivat nopealla aikataululla.
Yhteyden pito ja kommunikointi ,yleensäkkin asunnonmyynti.
Välitöntä, avointa ja sujuvaa yhteydenpitoa. Ystävällinen, asiantunteva välittäjä. Kaiken kaikkiaan mutkatonta ja nopeaa toimintaa tarjouksesta kaupantekoon saakka.
kaikki sujui hyvin
Erittäin hyvin.Piia Hänninen oli tosi hyvä
Ihan kaikki sujui loistavasti.
Kommunikaatio sujui erittäin hyvin ja olin kokoajan tietoinen tilanteesta, asiaa helpotti vielä että saimme myös uusi kohde löytyi samalta välittäjältä.
Kaikki yleensäkin oli hyvin tarkkaa ja hyvää komunikaatiota, aivan alusta loppuun.
Kaikki komunikaatio oli selvää ja tomeraa
tiedon kulku..
Kaikki :) Tuli kyllä olo että välittäjä oikeasti haluaa saada meille juuri sen meidän kodin ja ottaa kuitenkin myös myyjän huomioon. Toiminta oli nopeaa, helppoa ja stressivapaata.
Kaupanteko sujui mukavasti ja asiantuntevasti. Välittäjän kanssa oli erittäin miellyttävää asioida joka kerta. Kiitos! :)
Stella oli erittäin asiantunteva, ymmärtäväinen ja selkeä. Ostimme ensiasuntoa, joten välittäjän kyky empaattisuuteen ja selkeyteen oli tärkeää. Lisäksi huumorintaju ja mukava persoona ei ole koskaan pahitteeksi! :)
Aktiivinen ja nopea toiminta; uusia toiveittemme mukaisia kohteita esiteltiin mukavan nopeasti. Palvelun aktiivisuutta kuvaa hyvin sunnuntai-iltana tekemämme tarjouksen vahvistuminen samana iltana.
Asuntoni laitettiin myyntiin 28.1. ja ostaja, joka oli valmis maksamaan pyyntihinnan kokonaisuudessaan löytyi noin viikossa. Kun kosteusmittauksesta tuli tulokseksi kuivaa, tehtiin kaupat. Koko prosessi kesti noin kolmisen viikkoa. Vaikka mukana oli vähän hyvää tuuriakin, väitän että välittäjä Stella Lindqvistin kova ammattitaito edesauttoi asunnon myyntiä huomattavasti. Huomionarvoista on, että välittäjä ehdotti pyyntihinnaksi korkeampaa hintaa, jonka olisin itse lähtökohtaisesti laittanut. Tämä taktiikka osoittautui toimivaksi ja asunto myyntiin korkeammalla hinnalla, mitä itse olin suunnitellut. Kaiken kaikkiaan olen välittäjän toimintaan hyvin tyytyväinen.
Sp-kodin välittäjät tekevät työtä sydämellisesti ja asiakaslähtöisesti.
Palvelu kaikenkaikkiaan hyvä. Erityisen kiitollisia olimme tulevan asuntomme ostoon saamistamme neuvoista.
Prosessi hoitui erittäin nopeasti. Asiakaspalvelun ystävällisyys on mainitsemisen arvoista.
Kaikki
Aikataulut jotka sovittiin.
Kaikki sujui hyvin.
Ripeys ja yhteinen näkemys, miellyttävä yhteistyö
Välittäjä oli kokoajan tilanteeni tasalla.
Ostajaehdokkaiden hankinta ja myyminen tehokasta. Hyvät kuvat. Kaupanteko hoidettiin hyvin.
Ei voi eritellä. Kaikki sujui tosi hyvin.
Kaikki
Kaikki
Ystävällinen asiakaspalvelu, ja minua todella kuunneltiin ja autettiin.
Kaikki. Myyntiaika oli paljon ajattelemaani lyhyempi. Yhteistyö oli aina ystävällistä ja nopeaa. Sopiva hinta ja ammattilainen valokuvaaja yhteistyökumppanina.
Otettiin meidän mielipiteemme erittäin hyvin huomioon!
Kaikki meni hyvin.
Hyvin sujui, vaikka vuokralaisen takia olikin kovasti säätämistä. Sehän tietysti helpotti, että uusi omistaja löytyi heti (Vuosi sitten ei ollut kiinnostusta!) Hienosti Jaana ja Stella hoitivat kaupat. Isot Kiitokset!!!
Yhteydenpito oli helppoa ja luontevaa. Asunnonmyynti prosessi lähti nopeasti liikkeelle. Palvelu oli ystävällistä ja tilannetta huomioivaa. Kiitos paljon!
Erittäin aktiivinen ja palveluhenkinen yhteyshenkilö. Asiat etenivät nopeasti ja ammattitaitoisesti.
Kaikki sujui hyvin.Olen jo susitellut kovasti välittäjää.Hyvin tultiin toimeen.
Kaikki
Kaikki
Koko paketti toimi täydellisesti. Ei mitään pahaa sanottavaa. Ammattitaito huippuluokkaa välittäjillä ja kemiat toimi hyvin. Lisäksi valokuvat asunnosta upeat. Kaikki sujui todella vaivattomasti.
Koko prosessi sujui mielestäni hyvin. Helposti lähestyttäviä asiantuntijoita ja kysymyksiin sai vastaukset.
Palvelu kaikenkaikkiaan oli erinomaista.
Kaikki. Välittäjä oli rauhallinen ammattilainen. Kertoi hyvin kaikki mitä piti ja oli todella hyvin yhteyksissä myynnin aikana. Suosittelen kaikille Stellan ammattitaitoa. Ja kuvaajalle erityiskiitos upeista kuvista.
Oikeastaan kaikki sujui hyvin. Kuvatkin olivat erityisen onnistuneet ja yhteydenpito oli sujuvaa. Ja ne kaupatkin tulivat!
Pääsimme nopeasti katsomaan asuntoa.
Koko prosessi, en ole vielä tavannut näin tehokasta välittäjää.
Nopeat kaupat,tehokas välittäjä.
Kokonaisuus
Kaikki sujui hyvin.
Yhteydenpito erinomaista, asiakkaan kanssa myyntihinnan sopiminen ja koko prosessi ylipäätään sujui loistavasti.
Välittäjän sai nopeasti kiinni sähköpostilla ja puhelimella, palvelu oli ystävällistä.
Ystävällistä, luotettavaa ja nopeaa palvelua! Oli mukava olla ostajana, kun välittäjä oli Sp-kodin Jaana Sorsa. Kun joskus itse olen myymässä, saattaa valintani olla Sp-Koti.
Kaikki sujui hyvin.
Asijointi ja esitys.
Yhteistyö oli helppoa, sillä ystäväni Tuija Pilvilä on SP-kodin työntekijä
Viesteihin vastattiin nopeasti ja välittäjä otti ripeästi selvää asioihin, joita piti tiedustella jostain.
Jaana on hyvä!
Sujuvaa ja joustavaa asiointia. Ja kysymyksiin vastattiin nopeasti.
Kaikki oikeastaan sujui tosi sutjakkaasti.
Kaikki asiat sujuivat hyvin ja ripeästi!
Melkolailla kaikki meni hyvin ja sujuvasti :) Paras mieli jäi firman ihmisistä, aivan huippu tapauksia ja henkilökemiat kohtasi. Tämä merkkaa paljon, koska myyt omaa kotiasi...
Mielestäni palvelu ja asuntoni pitkittyneen myynnin kanssa ennen kaikkea sinnikkyys oli hienoa. Erityisesti Pian kohdalla ei kertaakaan tuntunut siltä, että olisi usko mennyt ja tulihan ne kaupat sieltä lopulta.
Asioista sopiminen oli helppoa.
Yhteydenpito ja informaatio kulki hyvin koko prosessin ajan.
Yleisarviona oikein hyvin sujui kaikki, erityisesti hyvin sujui käytännön asioista sopiminen.
Asiantunteva ja miellyttävä palvelu. Saatiin kauppa järjestymään viikossa kun lomat painoivat päälle.
Palvelu oli erittäin ystävällistä ja tiedottaminen sujui todella hyvin. Kaikki sujui nopeasti ja joustavasti.
Kaikki sujui sovitusti. Erityisen tyytyväisiä olimme esittelyjen sopimiseen ja esittelyistä infoamiseen. Myös asiakaslähtöisyys ja ystävällisyys plussaa.
esittlyt ja aikataulut oli asiakkaalle hyvätv vaikka välillä joutui muuttamaan puolin ja toisin
Erittäin miellyttävä asuntovälittäjä ja asunnon arviointi ja myynti sujui tehokkaasti ja asiantuntevasti
Kaikki sujuin mielestämme hyvin ja helposti. Pia Hänninen on asiantunteva ja sopii työhönsä erittäin hyvin. Hän myös otti huomioon, että olemme ensiasunnon ostajia, emmekä asioista vielä voineet tietää. Hän oli myös aina tarvittaessa tavoitettavissa. Nimenomaan Piaa suosittelisimme tulevaisuudessa tuttaville.
Välittäjän toiminta oli ammattimaista ja ystävällistä ja hän auttoi hyvin koko prosessin läpi vaikka olimme ensiasunnonostajia ja kaikki oli uutta ja ihmeellistä. Välittäjän sai aina tarvittaessa kiinni.
Tiivis yhteydenpito. Säännölliset ja runsaat näyttökerrat. Positiivinen lähestymestapa. Asiakkaan toiveiden huomioonottaminen.
nopea kauppa
Asiakaspalvelu, kokonaisuudessaan meni tosi hyvin
Yhteydenpito myyjän ja asiakkaiden välillä
kaikki
Meillä oli neljä eri asuntoja, joita kävimme katsomassa. Kolmessa oli sama esittelijä ja neljännessä eri. Päädyimme soittamaan tutuimmalle välittäjälle jonka näytöissä olimme käyneet. Tämä ei ollut kyseisen kohteen välittäjä, mutta asiat hoituivat silti hienosti. Meille jäi erittäin hyvä fiilis koko prosessista ja nyt olemme onnellisia uusia asunnon omistajia.
Erittäin hyvin huomioitiin asiakkaan tarpeet - neuvottiin tarjouksen teossa jne. Sovittelu myyjien kanssa sujui mallikkaasti. Hinta saatiin kaikille sopivaksi. Kaupanteossa välittäjän panos toimi -vaikka pankki panttasi asiakirjoja pävän. Muutto sujui normaalisti - tilat oli tyhjennetty ajoissa jne.
Kaikki sujui hyvin
kaikki
Sujuvat kaupat ja miellyttävä sekä asiantunteva välittäjä
- minut pidettiin hyvin ajan tasalla kauppatilanteen edistymisestä - välittäjän kanssa oli helppoa tehdä yhteistyötä - oli rento ja asiallinen meininki
Henk.kohtaiset esittelyajat saatiin joustavasti järjestettyä. Sain nopeasti vastauksia tarkentaviin kysymyksiini ja kauppaan liittyvät asiakirjat oli kunnossa. Asiantunteva ja erittäin ystävällinen välittäjä.
Kaikki sujui vaivattomasti. Vastaukset tuli nopeasti. Oli saatu kaikki tarvittavat tiedot.
Kokonaisuus
Kiinteistö myyjä ystävällinen, piti ajantasalla.
Yhteydenpito sujui oikein hyvin, ja välittäjä oli hyvin tavoitettavissa. Palvelu oli muutenkin miellyttävää ja asiantuntevaa. Ensiasunnon ostajalle jäi hyvä kokemus kaupanteosta.
Myyjä oli oikein ystävällinen ja asunto meni nopeasti kaupaksi.
Kaupantekotilaisuus
Esittely asunnoissa asiantuntevaa ja miellyttävää.
Informaation kulku kaikkien osapuolien välillä, käytännö järjesteleminen sekä ensiasunnon ostajan auttaminen asioissa, joista ei ollut mitään tietoa.
Välittäjä oli helposti tavoitettavasti ja asioista informointi toimi hyvin.
Myyntihinnan päättäminen oli yhteinen neuvottelu, jossa meilläkin oli sananvaltaa. Meidät pidettiin ajan tasalla tapahtuneista asioista. Välityspalkkiotarjous oli kilpailukykyinen. Välittäjällä oli "valmiit" ostajat asunnollemme, mikä helpotti asian pikaista hoitamista varmasti puolin ja toisin. Välittäjä ehdotti järkevää toimintatapaa saadessamme myyntitarjouksen jo ennen yleistä ensiesittelyä.
yksityinen esittely järjestyi helposti. esittelijä oli asiallinen, ilmetteli kyllä miksi keittiö on naisille niin tärkeä .no, sitä minä taas ihmettelin! Hän avusti huoneiden koon mittaamisessa. Sain heti tietoa asuntoyhtiöstä.
Välittäjä osasi tasapainoilla myyjän vaihtelevien tarpeiden kanssa.
Yhteydenpito välittäjän kanssa ("päävälittäjän")
Välittäjä oli kiinnostunut asiakkaan toiveista ja pyrki ne toteuttamaan. Ammattitaitoista toimintaa.
Pia hoiti homman asiantuntevasti ja teki asiat meille helpoksi. Talo itsessään myi itsensä joten meille riitti, että välittäjä oli tilanteen tasalla ja tunsi tuotteen. Asiat hoituivat hienosti puhelimella ja sähköpostilla eikä kertaakaan tullut sellainen tunne ettei joku asia hoituisi. Mukava persoona, antaa asiakkaan puhua ja antaa tilaa tutustua kohteeseen. Olisipa kaikki välittäjä samanlaisia.
Järjestely
Kaikki oli sujuvaa.
Välittäjä osasi palvella hyvin ja oli asiantunteva.
Yhteydenpito
kaupan nopeus
Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa.
Huoneiston ja yleisten tilojen esittely
yhteydenpito ja nopeat vastaukset
Ei valitettavaa , Asiat sujuivat kuten pitikin.
Aikataulutus ja toimenpiteet tulevassa asuntokaupassa, kaupan kaaren esittely. Myös hinta-arvio oli realistinen eli välittäjällä oli paikallistuntemusta ja hyvä ote käytännön kaupantekoon.
Välittäjä yritti kaikkensa.
dokumentointi ja asiakirjat erityisesti valokuvaus ja keskinäinen kommunikaatio
Välittäjän rento ja reipas ote. Ei tyrkyttävä eikä muutenkaan "esittävä". Pidimme persoonasta
Neuvottelutilanteissa ostajien tukeminen.-
kaupan teko
Näytöt järjestyivät hyvin.
koko talokauppa
Myynti
Näyttö
Sitten kun alkoi tapahtua, kaikki sujuikin melko nopealla aikataululla.
Näyttöjen ja kaupanteon aikataulun sopiminen.
Sain nopeat vastaukset ja asiast hoituivat näppärästi. Asiantunteva ja mukava välittäjä.
Neuvot ja ehdotukset olivat hyviä. Ja ensikertalaisen opastus aiheeseen.
Kosteusmittauksen järjestäminen
Kirjallinen tarjous oli nopeasti täytetty.
Myynnin aloitus meni mukavasti.
Kauppojen tekeminen sujui todella nopeasti.
Kaupanteko
Nopea kauppa
Asunto meni lopulta kaupaksi.
Kuvat kohteesta hyvät