Palautteet

Välittäjä vastasi tosi nopeasti kaikkiin kysymyksiin mitä meillä oli. Ei koskaan hermostunut.
Asuntoesittelyt aikataulussa ja sovimme niistä yhteisvoimin.
Kaikki .....nopeat kaupat 😊 Välittäjä oli tosi avulias ja ystävällinen.
Joustavaa palvelua
Yhteistyö esittelijöiden kanssa ja tiedottaminen! Lisänä mukavat ja rennot myyntihenkilöt! Arvio asunnosta myyntiä suunniteltaessa, oli realistinen ja toteutunut kauppa melko lähellä arviohintaa👍🏼
Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja toimintaanne. Välittäjän toiminta erittäin ammattitaitoista, ystävällistä ja luottamuksellista. Kaupanteko kokonaisuudessaan sujui juuri välittäjän ansiosta hienosti. Suosittelen mielelläni kokemukseni perusteella teitä muillekin.
Asiat tehtiin aikataulussa ja erityisesti pidin siitä, että kiinteistövälittäjä Janne Suuronen oli yhteydessä puhelimitse eikä tekstiviestein tai sähköpostilla, kuten nykyään on tapana. Janne oli ammattitaitoinen, luottamusta herättävä ja tehokas. Ensimmäisestä tapaamisesta kaupan tekoon ja vahvistamiseen oli prosessi selkeä, eikä epäselvyyksiä ollut missään vaiheessa. Lisäksi valokuvaaja oli ammattitaitoinen ja osaava. Hän otti aikaa jokaiseen huoneeseen ja valokuvausprosessi ja työn tulokset olivat hienot.
Ei ollut liian tyrkyttävä, pysyi aikatauluissa ja kaikki asiat meni kuten sovittiin.
Kokonaisuutena kaikki. Välittäjä piti hyvin ajantasalla. Kaupanteko sujui hyvin.
Välittäjä oli ripeä, aloitteellinen, ammattilainen ja osasi vastata kysymyksiimme. Hän myös piti yhteyttä silloin kun epäröimme vielä ostosta.
Erittäin nopeat kaupat pyyntihinnalla.
Näyttöjen sopiminen
Kauppa hoitui nopeasti. Välittäjän rooli tässä oli kuitenkin minimaalinen, koska ostaja ja myyjä olivat lähtökohtaisesti hyvin samoilla linjoilla asioista.