Palautteet

Ihan kaikki, missään kohtaa ei kohennettavaa. Nopeaa, tehokasta, yksilöllistä ja ystävällistä.
Välittäjän myyntitaktiikan valinta (yksittäisesittelyt), välittäjän uskomaton kyky käsitellä erilaisia ihmisiä inhimillisellä tavalla kuunnellen ja sitä kautta kohteen markkinointi jokaiselle ostajalle heidän omista lähtökohdista
Tiedonkulku, asiakkaiden löytäminen, ja lopullisen ostajan löytäminen hieman haasteelliselle kohteelle.
Kaikki. Saimme erinomaista ja asiantuntevaa palvelua läpi koko prosessin.
Kaikki toimi niinku piti.
Kohtalaisen nopeasti syntyny tkauppa
Kaikki meni niinku piti, erinomaista palvelua ja osaamista.
Välittäjä sai tosi hyvin yksityisnäyttöihin ihmisiä, eikä turhia yleisiä näyttöjä, joissa ei käy ketään, ollut yhtään. Välittäjä oli ammattitaitoinen, tiesi talotekniikasta ja osasi lukea kuntoraporttia oikein. Tyyli oli napakka ja realistinen, mikä oli hyvä kun myytävä kohde oli vanha talo eikä niin houkutteleva.
yhteiset neuvottelut
Kaikki
Kaupanteko oli nopea ja selkeä.
Asunnon näytöt. Nettisivut kohteesta.
Välittäjä oli aktiivinen ja huomioi ostajan näkökulmasta kaikki tarpeet. Kaupat onnistui helposti myös näin ensiasunnon ostajan kannalta, hyvin pitkälti "avaimet käteen"-kaupat.
yleisesti asioiden hoitaminen ja kysymyksiin sai nopeasti vastaukset.
Hyvä yhteistyö ja nopeaa toimintaa.
Pysyimme kokoajan tietoisrna missä mennään.
Kaikki ok
Koko prosessi. Alusta alkaen oli välittäjän ( Marketta Tulla-Rajala) asenne ja yhteydenpito todella ammattimaista ja kiitoksen arvoista. Tiedotus oli reilua ja suoraa,sekä sisällöltään asiallista. Alusta alkaen,päättyen kauppaan ja sen jälkeisiin toimintoihin olen asiakkaana hyvin tyytyväinen.
Kiintvälittäjä oli sopivan rento ja ei kertonut tyhmiä kliseitä.. saimme hyviä vinkkejä marketalta pitkällä työkokemuksella sekä rehellisiä vastauksia
Tapaamiset, yhteydenpito
esittelyajat
Kommunikointi
Yhteydenpito sujui hyvin.