Pipsa Saarela

Pipsa Saarela

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, RI, RMK, sisustussuunnittelija

Välitystä iloisella asenteella

Työssäni pidän erityisesti siitä, että voin palvella asiakkaitani alusta loppuun asti ja ehkä vähän enemmänkin. Jos haluat, että asunnon myyntiprosessin aikana olosi tuntuu stressittömältä ja kaikki asiat sujuvat haluamallasi tavalla ja lain mukaisesti, kutsu minut kotiisi maksuttomalle arviokäynnille.

Olen koulutukseltani tie- ja talorakennusmestari sekä rakennusinsinööri AMK. Lisäksi olen opiskellut sisustussuunnittelua. Koen koulutukseni olevan hyvä lisäarvo välittäjän työssäni, koska tiedän erityisesti talojen rakentamisesta ja tekniikasta. Sisustussuunnittelukoulutustani voi hyödyntää myynnissä visuaalisten asioiden esilletuomisena. Edellisen työyhteisön, laajan ystävä- ja tuttavapiirin myötä minulle on rakentunut mittava verkosto, joka edesauttaa sekä kotien myynnissä että ostamisessa.

Voit keskustella kaikesta luottamuksellisesti ja otan kodinvaihtosi sydämen asiakseni. Olen helposti lähestyttävä persoona ja omaan iloisen asenteen. Minulle asiakkaan luottamus sekä tarpeiden kuunteleminen on ykkösasia. Tärkeintä on, että ostaja ja myyjä ovat tyytyväisiä palveluuni. Ota minuun yhteyttä, oletpa sitten myymässä tai ostamassa.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi