Palautteet

Kaikki sujui oikein mallikkaasti, välittäjän ammattitaito oli ensiluokkaista :)
Erinomaista työtä huippu ammattitaidolla! Suuret kiitokset!
Kohteen myyntiinotto, kohteen esittely/myynti ja jälkihoito. Kaikki meni erinomaisesti. Välittäjän aktiivinen yhteydenpito.
Kokonaisuus, kaikki
Spostilla asionti
Saatiin asunto kaupaksi. Myyjällä oli hyvä myyntimeininki teki hommia.
Hommat oli tehty myyjän kannalta erittäin helpoiksi, kaupanteko sujui nopeasti ja kivuttomasti, ja palvelu on erinomaista ja ystävällistä! Ehdottomasti sata kertaa parempaa toimintaa kuin eräällä kilpailijallanne.
Palvelu pelas hienosti jopa maan rajojen ulkopuolelle. 👍😃
Yhteistyö sujui moitteettomasti ja oli ilo asiolla heidän kanssa...
Hyvä nopea ja ystävällinen palvelu oli helppo neuvotella ja nopeat kaupat.
Kaikki meni hyvin
Myyjän asiantunteva neuvonta, kuinka kotia kannattaa "stailata". Nopea myynti.
Sp-Kajaanin Leena Haatajan tapa hoitaa asiat kokonaisuutena , asiantuntevasti ja miellyttävästi alusta loppuun.
Kokonaisuus. Asioiden hoito ja huolenpito erittäin hyvää. Koko ajan oli tunne, että sinun palvellaan ja et ole yksin. Välittäjälle pystyi soittamaan milloin vain eikä tuntunut, että nyt olikin väärä hetki. Tukea ja turvaa koko ajan. Erittäin hyvää ja taivaallista palvelua.
Kokonaisuutena täysi kymppi. Asiakaslähtöinen palvelu ja luottamussuhde joka asiakkaan ja välittäjän välille syntyi loi vakaan pohjan onnistuneille kaupoille. Vuorokauden ajasta riippumaton asioiden ammattimainen hoitaminen ja ennenkaikkea se varma osaaminen, joka välittyi kaikessa tekemisessä. Aito lämmin asiakkaan kohtaaminen ja kuunteleminen.
Välittäjän ammattitaitoinen ote sekä lämmin ja ystävällinen palvelu, lisäksi nopea myyntiaika
Asiointi sujui moitteettomasti kaikin puolin.
Koko projekti sujui alusta maaliin todella mallikkaasti. Tietoa tuli hyvin matkan varrella ja kauppa syntyi nopeasti.
kokonaisuus ja mukava asiointi
Kaikki asiat menivät sujuvasti.
Kaikki. Erityisesti välittäjä huomioi myös perheen lapset
Kaikki sujui hyvin ja koko perhe huomioitiin kaupanteon yhteydessä.
Erittäin vahva perusosaaminen. Hinta-arvio kohdallaan, ja välittäjä sai hyvin kiinnostuneita yksityisesittelyihin.
meihin otettiin yhteyttä todella ripeästi ja asiointimme eteni joka suhteessa nopeasti ja meille vaivattomalla tavalla. Luottamusta herättävää asiantuntemusta ja ihmisläheistä palvelua, josta jäi hyvä vaikutelma.
Kokonaisuus. Eli lähtien asunnon kuvaamisista ja toimeksiannosta. Kuvia kohteesta ei vain räpsitty vaan katsottiin miltä näyttää ja kivoja fiiliskuvia myös mukaan. Näytöistä annettiin heti infoa, mitkä oli asiakkaiden kommentit jne. Kun päästiin kaupantekoon, sujui se supsikkaasti. Ja vielä kauppakirjojen teossa ihana skumppapullo mukaan.
Välittäjä piti huolen, että saimme kaikki tarvittavat tiedot ostettavasta kiinteistöstä ja neuvoi kaupantekoon liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Koko kohteen etsintä ja ostoprosessin aikana välittäjä piti huolta, että olemme ajantasalla etenemisestä.
Yhteydenpito välittäjän kanssa oli todella joustavaa ja nopeaa. Välittäjä oli myös erittäin hyvä asiakaspalvelija.
Erityisesti ilahduimme stailauksesta, emme osanneet odottaakaan sellaista. Tämä ilahdutti meitä kovin. Kokonaisuutena kaikki meni todella hyvin, ei moitteen sanaa. Koko henkilökunnalle lämmin kiitos esimerkillisesti hoidetusta välitystehtävästä.
Kiinteistönvälittäjä kuunteli meitä ja antoi vinkkejä eikä vähätellyt kokemuksiamme tai muuta vastaavaa. Ei tullut sellaista pakkomyynnin makua.
Sp-kodin välittäjät ovat asiantuntevia ja palvelu ystävällistä ja asiakaslähtöistä. Koin, että sain kaikissa myyntiprosessin vaiheissa tarkoituksenmukaisesti tietoa asioiden etenemisestä. Mieltäni askarruttaneisiin kysymyksiin vastattiin aina ja välittäjät olivat helposti tavoitettavissa.
Yhteydenotot Asiaan paneutuminen. Selkeästi asiat esillä. Joustavuus. 10 pistettä. Kaikki sujui moitteettomasti. Kiitos Leena :)
Kaikki. Välittäjä todella panosti kotimme myyntiin ja onnistui siinä erinomaisesti.
Huomattavasti muita Kainuussa toimivia välittäjiä parempi, asiakaslähtöinen palvelu. Kokonaisuutena niin tarjoukseen kuin kaupantekoonkin liittyvien asioiden hoitaminen sujui huomautuksetta.
Yhteistyö välittäjän, myyjän ja ostajan välillä. Kaikesta oltiin avoimia ja rehellisiä ja (moniin) kysymyksiimme vastattiin nopeasti. Näytöt onnistuivat joustavasti ja Sari oli aina helposti tavoitettavissa.
Yhteistyö kiinteistövälittäjä Sari Nokkalan kanssa.
Kaikki sujui. Sain infoa koko ajan siitä, missä mennään. Kaupat sujui sujuvasti ja kaikki oli järjestetty hyvin. Olen jo nyt suositellut tuttavilleni SP-kotia.
Välittäjän asiantuntemus ja ammattitaito, aito kiinnostus
Kaikki sujui erinomaisesti
Asunnon esittely, opastus asuntokauppaan liittyvissä asioissa, kaikki meni niinkuin täytyi.
Tarvitsin pikaisesti asunnon ja lainan kun sopiva asunto oli löytynyt. Nämä hoituivat todella hyvin ja nopsasti Sp-kodin välittäjän kautta. Sain erittäin hyvää palvelua myös Säästöpankki Optiasta.
Palvelu oli nopeaa, joustavaa ja ammattitaitoista. Asunnon myynti sujui kautta linjan tyylikkäästi ja olemme tyytyväisiä kokemukseemme sekä tulokseen.
Kommunikointi sujui erityisen hyvin. Välittäjän sai tarvittaessa nopeasti kiinni. Näin ensiasunnon ostajalle tilanne on aika uusi ja kysymyksiä heräsi paljon. Koin oloni huomioiduksi ja tuntui että minua opastettiin hyvin oston eri vaiheissa.
Yhteistyö kiitettävää ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Kaikki asiat menivät suunnitelman mukaan.
Leena Haataja oli oikeasti kiinnostunut hoitamaan meidän uuden kodin etsinnän . Asioitten selvittely oli ripeää ja mitään ei jäänyt epäselväksi , asiat hoitui ammattilaisen otteella ja ennenkaikkea asenteella . Oli ilo asioida.
Kaikkiin kysymyksiimme vastattiin selkeästi
Kaikki sujui loistavasti Leenan ja Sarin kanssa. Kokemukseni oli, että asiakkaasta todella välitetään.
Asunto löytyi nopeasti ja välittäjä selvitti asiat perusteellisesti. Ystävällinen ja iloinen.
Yhteistyö välittäjän kanssa sekä paperiasioiden hoitaminen.
Neuvottelut ketjukaupassa muuten ei olis syntyny kauppoja
Yhteistyö ja neuvottelu
Erittäin hyvä ja asiantunteva asiakaspalvelu, on tavoitettavissa hyvin (myös klo 16 jälkeen)
Kuvat kodista ympäristöineen olivat kauniit. Todella hyvä ja miellyttävä "palvelu". Kaikki hoitui sujuvasti ja nopeasti. Kiitos.
Esittely ja kaupanteko.
Kaupan jarjestely.
Huolenpito, tilanteiden ajan tasalla pitäminen ja realistinen tosiasioiden esiin tuominen. Palvelu oli niin yksilöllistä ja kiireetöntä, että asiakkaana tunsi itsensä heidän tärkeimmäksi/ainoaksi asiakkaaksi. Kaiken kaikkiaan palvelu hoidettiin huolellisuudella, tarmokkuudella ja suurella sydämellä!
Kaikki.
Kaikki sujui erinomaisesti.
Ammattitaitoinen ote, mm. laadukkaat kuvat ja ennakkovalmistautuminen esittely päivään. Mm. käytiin läpi taloyhtiön pihaan saapuminen, miltä siellä nayttää ja myös huoneiston tekniikkaan liittyvät asiat.
Ihan kaikki.
Koko kaupanteko prosessi alusta loppuun saakka 😊 Ammattimaista toimintaa.
Näytöissä oikeasti tunnettiin kohteet, niistä kerrottiin perusteellisesti ja asiakaspalvelu oli erinomaista. Kaikki sovitut asiat hoidettiin ajallaan ja tarkasti. Työn laatu erittäin hyvää.
Kotimme myyntitoimet hoidettiin rautaisella ammattitaidolla luotettavasti alusta loppuun asti. Tuhannet kiitokset Leena Haatajalle. Voimme suositella häntä lämpimästi muillekin asuntokauppoja suunnitteleville. Palvelu oli napakymppi. Ystävällisesti tervehtien Heikkiset
Myyntihinnan määrittely kiinteistönvälittäjän ehdotuksesta realistiseksi oli ratkaisu sille, että talomme herätti heti kiinnostusta ja ostajaehdokkaita kävi niin hyvin, että kahden kuukauden sisällä talomme oli myyty. Kaikki esittelyyn ja myyntiin liittyvät toimenpiteet sujuivat niin hyvin, kuin vain voi toivoa. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimiin.
Asiakaspalvelu
Asunnon arviointi,yhteydenpito,kaupanteon sujuvuus.Asiat tuli selkeästi esille koko prosessin aikana.
Kokonaisuudessa kaikki sujui hyvin
Tiedonkulku,hyvät kuvat, huolehtiva ja ystävällinen palvelu, ammattitaito, toimiston yleisilme. Jäi hyvä tunne asioinnista teidän kanssa.
Asunnon osto oli helppoa, kun välittäjänä oli ammattilainen.
Luottamuksen valaminen siihen että talo tulee menemään kaupaksi. Ja ostajien löytäminen vaikka talo oli vedetty myynnistä remontin ajaksi, eli välittäjä ei unohtanut kohdetta siksi aikaa.
Välittäjä ymmärsi millaista kiinteistöä olimme etsimässä ja näki paljon vaivaa sen eteen, että löytäisimme etsimämme. Kiinteistöön sai tutustua huolella, mikä vaikutti osaltaan siihen että tiesimme, mitä olemme ostamassa. Yhteydenpito oli tiivistä.
Kaikki sujui erityäin hyvin.
Nopeat kaupat. Mielestäni oli erittäin hienoa se tunne, että yhteistyö oli todella maanläheistä ja realistista. Meitä kuunneltiin asunnonmyyntiasioissa ja yhteydenotto ja - pito oli helppoa.
Ei pakkomyynnin makua. Asiallista toimintaa.
Nopeat vastaukset ja reagointi kysymyksiin näin ostajan näkökulmasta. Kaikin puolin ammattitaitoista ja reipasta tekemistä.
Koko prosessi onnistui hyvin.
Kaikki sujui ongelmitta. Leena on ehdottomasti Kajaanin paras välittäjä.
Yhteydenpito ja aktiivisuus välittämisessä josta seurasi nopeat kaupat.
Ystävällisestä ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta erityiskiitos. Sähköiset asiakirjat tekivät koko prosessista nopeampaa kuin aikaisemmin. Yhteydenpito sujui vaivattomasti sähköpostilla ja puhelimitse. Kokemukseni perusteella suosittelisin Kajaanin Sp-Kodin palveluita tuttavillenikin.
Asiointi
Koko prosessi meni oikein hyvin, kiitettävästi
Välittäjä on persoonaltaan avivan mahtava. Hän kohtaa asiakkaan hyvin ammattitaitoisesti ja huomioiden sen että myynnissä on asiakaan koti. Kotiin sisältyy hyvinkin henkilökohtaisia asioita ja tunteita.
Onnistunut hinta-arvio, näyttöjen sujuvuus. Ei olisi itse osattu.
Koko myyntiprosessi sujui ensitapaamisesta kauppakirjojen allekirjoituspäivään hienosti. Joustavat aikataulut ja asioista oli helppo neuvotella, asiakaspalvelutaidot. Ammattitaitoinen, miellyttävä henkilökunta. Voin suositella SP-Koti Kajaanin palveluita ehdottomasti muillekin!
Markkinointi ja koko myyntiprosessi
Asunnonosto oli helppoa hyvän välittäjän Leenan kautta. Välittäjä laittoi väliaikatietoja kauppaan liittyen. Välittäjältä sai hyvin tietoa ensiasunnon ostajana.
Palvelu, kokonaisuus ja nopeus. Luotettavuus - sovitusta pidetään kiinni.
Olin tyytyväinen asioiden sujuvuuteen ja nopeaan asunnon myyntiaikaan. Alusta alkaen minusta tuntui, että olen jättänyt itselleni suuren asian rautaisten ammattilaisten käsiin. Olette kaikkien niiden kehujen arvoisia, jotka olin teistä kuullut. Iso kiitos erityisesti Sarille, Leenaa ja Petraa unohtamatta.
Sosiaaliset taidot olivat välittäjän vahvuus. Oikeanlainen, kuunteleva mutta jämäkkä tapa keskustella. Rehellisen oloinen, asiakkaan parasta ajatteleva välittäjä.
Yhteistyö oli helppoa ja toimivaa.
Kajaanin toimiston koko henkilökunnan toiminta on ensiluokkaisen hienoa. Erityistä yhtä seikkaa en pysty erittelemään. Yhteistyö johti kauppohin, joten suuri kiitos.
Nopeus. Osaava myyjä
Kaikki
Lyhyt myynti aika, nopeat kaupat
Kiinteistövälittäjä erottui toisista selkeästi... Ihmistuntija, ystävällinen, asiantuntija ja kemiat kohtasivat heti kiinteistövälittäjän kanssa. Kiitettävästi oli yhteyksissä koko asuntokauppaprosessin ajan.
yhteydenpito täysi kymppi.
Yhteydenpito, neuvottelut, myyntiesite ja valokuvat
Välittäjä hoiti asiat hyvin. Kaupan teko ja siihen kuulivat asiat meni vaivattomasti.
Palvelu oli asiantuntevaa ja tehokasta. Kaikki toiminta sujui moitteettomasti.
Kaikki asiat sujuivat oikein mallikkaasti.
Kaikki asiat sujuivat oikein mallikkaasti.
Todella varmaa ja nopeaa toimintaa. Asunnolle löytyi ostaja alle viikossa ja välittäjän ammattitaito on hyvä. Kiitos!
Kaikki kommunikointi oli hyvää ja helppoa!
Kokonaisuutena kaikki sujui hyvin. Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen.
Loistavat valokuvat asunnosta. Haastava myyntikohde mutta hyvin meni kaupaksi.
Kaikki asunnon etsinnästä kaupantekoon saakka :)
Asiakaspalvelu
Koko paketti alusta lähtien toimi erinomaisen hyvin! Kiitos Leena Haataja! =)
Yhteydenpito, tiedottaminen. Asiantuntemus, ohjeistaminen. Ystävällisyys. Huippu hommaa!
Arvio myyntiajasta ja tietojen välittäminen.en
Nopea myynti
Arvio myyntiajasta ja hyvä tiedottaminen asioitten sujumisesta.
Yhteydenpito,asiantuntemus, kodin kuvaus ja stailaus, MYYNNILLISYYS
Kaikki meni sujuvasti!
Hyvä palvelu! Koko ajab tiesi missä mennään!
Sarin kanssa yhteistyö sujui kaikin puolin erinomaisesti. Nopeat kaupat! Asioista pidettiin ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan.
Kaikki
Prosessi kokonaisuudessaan. Ei mitään valittamista.
Asunnon esillepano, valokuvat ja esittely.
Toiminnan sujuvuus.
Tiedottaminen eri vaiheissa oli tehokasta.
Maanläheinen palvelu ja asioiden selvittäminen huolellisesti jos joku asia vaivasi. Tuli tunne että ollaan kiinnostuneita meidän asioista
Välittäjä oli aktiivinen, ripeä ja neuvoi myös vuokratun asunnon irtisanomisessa.
Ymmärrys tilanteesta ja yhteydenpito
Yhteistyö Leenan Haatajan kanssa on todella helppoa.
Kokonaisuutena erinomiasta palvelua ja asioiden hoitoa. Asialliset esitteet ja kuvat. Kaupantekoon liittyvät asiakirjat jne. olivat asialliset ja yksiselitteiset. Ne myös käytiin hyvin läpi. Tiedon saanti prosessista oli vähintäänkin riittävää. Myös välittäjän toiminta pankin suuntaan oli hyvin tehokasta, ja asiat sujuivat sinnekin suuntaan sutjakkaasti.
Asuntokauppa-amatöörille asioiden suomentaminen ja välillä jopa rautalangasta vääntäminen kärsivällisesti jätti turvallisen tunteen, uskalsi viedä kaupat loppuun asti :)
Kaikki sujui hyvin ammattitaitoisesti, asiallisesti ja ystävällisesti. Myyntiin valmistelun neuvomiset, nopea toimiminen, yhteydenotot eri tilanteissa, joustavuus tapaamisajoissa ja kaupantekotilaisuus.
Koko virallisen puolen hoitaminen, eri kontaktien järjestelyt sopivina ajankohtina.
Asunnon näyttöjen järjestäminen, asioista tiedottaminen jatkuvasti
teihin sai erittäin hyvin yhteyden ja annoitte vastaukset nopeasti, otitte heti selvää jos jotain piti kysyä asuntoon liittyen muulta taholta. kohteen näyttöaika järjestyi nopeasti ja asiakkaan toiveen mukaisesti.
Kuvat olivat hyviä. Neuvottelut hinnasta sujuivat hyvin. Asialliset, miellyttävät myyjät.
kokonaisuus ok
Välittäjällä oli talon ostaja valmiina.Kaikki näyttöt ja kuntokartoitukset välittäjä oli hoitanut valmiiksi.
Kaikki meni ok
Ensimmäiset asuntokaupat, ei ole vertailukohteita joten vaikea sanoa meneekö jokin normaalisti paremmin tai huonommin. Kaikki kuitenkin sujui mielestäni hyvin ja erittäin nopeasti eikä mikään koko prosessissa jäänyt mietityttämään.
Koko prosessi meni joustavasti.
Näyttöjen aikataulut sai sovittua itselle sopiviin aikoihin. Välittäjän kanssa asiointi oli helppoa ja palvelu ystävällistä ja ammattitaitoista.
Välittäjä oli ammattitaitoinen, häneen sai hyvin yhteyden tarvittaessa ja hän tuntui olevan myös aidosti kiinnostunut asuntomme myynnin onnistumisesta.
Koko kokonaisuus sujui oikein mallikkaasti. Kaupat syntyivät nopeasti. Olimme tyytyväisiä palvelun tasoon ja yhteistyöhön.
Asunnon myynti sekä tarvittavien asiapaperiden hoitaminen.
Asiakas ja asiakkaan tarpeet otettiin hyvin huomioon.
Nopea kotimme välitys.
Koko homma oli ok,,, ystävälliset ja kivat toimijat
Kaupanteko oli mutkatonta ja kaikki tarvittavat asiat hoidettiin asiakkaan näkökulmasta joustavasti sekä helposti.
Näyttö ja kertominen kohteesta.
Ostajan löytyminen
Ystävällinen, asiantunteva asiakaspalvelu
Yhteydenpito
Tapaamiset olivat luontevia. Hauskoja. Kysymyksiimme saimme aina vastaukset. Viesteihin vastattiin nopeasti. Sari Nokkala on helmi työssään!
Yhteyden pito. Kysymyksiin sai aina vastauksen, jos ei heti, niin se selvitettiin.
Yhteydenpito oli säännöllistä ja sovitut toimenpiteet sujuivat viiveettä. Välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla tapahtumista.
Kokonaisuus sujui kiitettävästi.
Keskustelu välittäjän kanssa.
Myynnin suunnittelu, aikataulutus, yhteistyö. Kaupantekohetki oli todella kauniisti ja hyvällä tunnelmalla järjestetty. Johdonmukainen kaupan läpikäynti. Kaunis toimistoympäristö ja asiakkaiden huomiointi!
Koko homma
Välittäjälle tuttu kohde ja luotettava välittäjä.
Yhteyden pito ja näytöt.
Koko palvelu näytöstä kaupantekoon nopealla aikataululla.
Sopimusten teot, yhteydenpito, tiedottaminen "missä mennään"
Sähköinen asiakirjojen hyväksyminen
Nopea palvelu ja ystävällisyys
Yhteistyö myyjän ja välittäjän välillä. Ammattitaitoista neuvontaa miten saadaan asunto myyväksi.
varsinainen kaupanteko ja välittäjän henkilökohtainen palvelu ja jousto aikatauluissa..välittäjä vaikutti olevan aina saatavilla
Kohteen ja talonyhtiön esittely, ostopäätöksen vahvistaminen, kokonaisuudessaan kaupanteon eteenpäin. vieminen.
Kaikki
Kaupantekotilaisuus sujui kuten pitääkin, yhteydenpito oli asiallista
Näytössä asuntoa sai katsella rauhassa, ja välittäjä kertoi paljon lisätietoa. Välittäjä myös neuvoi meitä paljon ensimmäisen asunnon hankintaan liittyvissä kysymyksissä.
Kuvat olivat myyviä, asiakaspalvelu ystävällistä, asiakas otettiin huomioon ja välittäjät, jotka tekivät kanssamme yhteistyötä saivat meidän pysymään siinä uskossa että talomme saadaan kyllä myytyä vaikka itsellä siihen välillä usko hiipuikin
Kaupanteko ja viestintä
Yhteistyö,kuvat,tiedotus ja opastus
Tiedottaminen, esittely(kuvat), asioiden sujuminen
Heti alusta asti oli varma tunne ammattitaitoisen välittäjän kanssa asioita hoitaessa. Kaikki sujui nopeasti ja helposti.
Joustavuus asioiden hoidossa etänä mm. Muutenkin olimme oikein tyytyväisiä.
Kohteen yksityisnäyttö meille sopivana ajankohtana.
Myyntihetki
Näytöt, asiakaspalvelu.
hyvä netti-ilmoitus, asunnosta todella hyvät kuvat, välittäjän luotettava ja asiantunteva työ. asunnon myynti kesti aikansa, mutta todella positiivista että yleisnäyttöjä oli joka kuukausi. (välttämättä kaikissa muissa ei järjestetä noin usein, olen kuullut..), myös muita näyttöjä riitti -> kiinnostuneita riitti.
Kaikki
Lopputulos
-
Kaupantekotilaisuudessa riittävästi aikaa ja ehti käydä rauhassa asiat läpi. Hyvä neuvottelija oli välittäjä Leena Haataja.
Totuuden mukaisuus ostajaehdokkaille