Palautteet

Asunto saatiin myyntiin välittömästi välittäjän tapaamisen jälkeen. Näyttöjä Sp-kodit pitivät säännöllisesti joka viikonloppu. Myyjä soitteli minulle aina esittelyn jälkeen ja kertoi millaisia ostajia oli käynyt. Hieno homma että ei itse tarvinnut perään kysellä :) Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun! Kiitos paljon!
Koko myyntiprosessi sujui loistavasti. Välittäjä, Heli Kuusela, oli erittäin ammattitaitoinen ja avulias! Lisäksi välitystarjous oli täysin läpinäkyvä ja eikä piilokuluja ollut. Myynti sujui nopeasti ja välittäjä piti meidät tilanteen tasalla kokoajan, lisäksi hänet sai todella joustavasti kiinni kysymyksiä varten. Meille tämä oli täydellinen tapa myydä asuntomne!
Ylipäätään toiminta sujui joustavasti, nopeasti ja ystävällisesti. Lopputulos oli hieno, saimme mieluisan asunnon.
Kaupanteko hetki kaikki oli otettu huomioon allekirjoitusta vain vaille.
Mukava välittäjä joka piti meidät koko ajan tilanteen tasalla. Kauppakin saatiin aikaiseksi erittäin nopeasti. Kiitokset Päiville.
Asunnon hinta -arviointi oli ammattitaitoista. Asunnossani pidettiin aktiivisesti esittelyjä ja välittäjä oli aina iloinen ja positiivinen. Asunto meni nopeasti kaupaksi.
Toiveitamme kuunneltiin ja kunnioitettiin. Aina kotimme valokuvauksesta kauppakirjojen allekirjoitukseen kaikki sujui vaivattomasti ja asiantuntevasti. Etenkin Päivi Hujanen ylitti kaikki odotuksemme välittäjänä, hänen omistautumisensa on ollut ihailtavaa.
Vaivaton, asiantunteva ja ystävällinen palvelu. +Helppo ja nopea kauppa! Kiitos.
Ihan kaikki. :)
Asiantuntevuus, nopeus.
Erittäin mukavat ja joustavat välittäjät, jotka olivat todella ahkeria ja ammattitaitoisia. Kiitos erityisesti SIRU!
Yhteydenpito ja ajan tasalla pitäminen.
Huoneisto saatiin myytyä reilussa viikossa!
Koko prosessi
Uskon että hyvä myyntityö oli ratkaisevinta
Myynti oli aktiivista!
Yhteydenpito sujuvaa.
Alkuvaikeuksien jälkeen saatiin yhteiset pelisäännöt sovittua ja yhteydenpito toimi kitkattomasti. Välittäjän sitoutuminen annettuihin tehtäviin kiitettävää. Välittäjä helposti lähestyttävä.
Nopeus, kommunikaatio
Koko prosessi ensimmäisen näytön ja kauppakirjojen allekirjoittamisen välillä sujui paremmin kuin osasin ikinä odottaa.
Aktiivinen ote myyntiin. Ystävällinen helposti lähestyttävä henkilö.
Yhteydenpito välittäjän kanssa.