Palautteet

kaikki
Yhteydenpito ja tapaamisista sopiminen. Asuntonäyttö oli asiallinen ja miellyttävä. Kaikki asiointi oli sujuvaa ja selkeää.
Välittäjä vinkkasi ostettavasta kohteesta, sillä olimme hakeneet vastaavaa kohdetta.
Välittäjä on ammattitaitoinen ja hyvä myyjä 😊
Välittäjä oli ystävällinen ja piti hyvin yhteyttä. Hän oli tutustunut kohteeseen etukäteen ja kartoittanut sen arvoa. Välittäjä oli realistinen hinnasta sekä myyntiajasta. Asunto meni tosin viikossa kaupaksi, vaikka olin varautunut ajankohdan takia pitkään myyntiaikaan.
rauhallinen, ystävällinen ja asiantunteva palvelu
Välittäjällä oli oikea asenne ja paikallistuntemus. Piti yhteyttä lomallakin ja raportoi kasojista. Osasi arvioida mahdolliset todennäköiset kiinnostuneet. Osasi vinkata miten parantaa houkutteluvuutta... ei kehottanut stailaamaan!!!!
Kaikki
Välittäjä uskoi myyvänsä asunnon- ja myikin! Jo toisen talon meiltä😄
Palvelu oli ystävällistä, rentoa ja mukavaa, asiat järjestyivät aivan toiveidemme mukaan.
Kiinteistönvälittäjä oli mukava ja asiantunteva, asioinnista hänen kanssaan jäi hyvä mieli. Asiat sujuivat niin kuin oli sovittu.
Koko toiminta oli sujuvaa ja osoitti hyvää asiantuntemusta.Meno oli myös sujuvaa.
Yhteydenpito, kysymyksiin vastailut, asioiden hoitaminen ym. ym.
vaikeat kulkuyhteydet myynti kohteeseen eivät olleet esteenä missään vaihessa. myynti tapahtui suorastaan yllättävän nopeasti. Erinomaista tyotä.
Myynti aika oli sopivan mittainen ,kaupan teko tilanne sujui rennosti ja asiallisesti
Olemme tyytyväisiä kaupanteko sujui hyvin. Kiitos vielä kerran Ritva ja Kalevi Immonen
Kaikki esittelystä kaupantekoon asti.
Kaikki
Välittäjän ja pankin aktiivisuus. Kilpailuttaisin vieläkinpankkeja ja jahkailisin, koska minulla ei ole kokemusta näin suuresta kaupasta ja minut ohjailtiin (ei painostettu) eteenpäin prosessissa.
Esite + myynnin käsittely ja nopeus.
Yhteydenpito välittäjän kanssa
Sopimukset pidettiin
Välittäjämme tunsi seudun oikein hyvin. Pitkä työhistoria paikkakunnalla. Aikataulut saatiin hienosti sovittua. Yhteisymmärrys asiasta ( kohteen hinta, näytöt jne )
Palvelu oli hyvää ja kaikki asiat tapahtuivat sopimuksen mukaisesti.
Yhteydenpito ja selkeä toiminta kauppoja tehdessä
Uuden asunnon löytäminen
kaikki
Esittely
Juha oli luotettava, rehellinen ja asiantunteva, jonka kanssa voisin jatkossakin asioida. Palveli hyvin kumpaakin osapuolta ja oli erittäin nopea selvityksissään.
Paikallinen välittäjä pystyi järjestämään useita näyttöjä. Yleensä hyvin nopea takaisinsoitto, jos ei päässyt vastaamaan juuri soiton hetkellä.
Kiinteistökaupan kauppakirja oli oikein ensimmäisellä kerralla. Pankissa työskentelevänä käsittelen mm. kiinteistökauppoja useita satoja vuosittain oli poikkeuksellista toimia välittäjän kanssa joka osasi kiinteistökaupan. Vastaavaa tapahtuu pääkaupunkiseudulla vain muutaman kerran vuosittain.
Välittäjän mielenkiinto myydä meidän asunto. Usean osapuolen aikataulujen ja kauppojen sopiminen. Positiivinen asenne meidän asunnon myyntiä kohtaan. Hinnassa pysyminen
Esittelyt ja netti-ilmoitukset. Välittäjä supliikki, melko mutkaton, ymmärtäväinenkin.
Kiinteistötekniikan tuntemus
Kauppojen teko hetkellä kaikki oli hoidettu valmiiksi.
Joustavat aikataulut
Itse kaupanteko ja siihen liittyvät asiat.
välittäjän kyky haastaa myyjän hintapyyntö
Kauppa syntyi.
Kaupat tuli tehtyä.