Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Nurmijärvestä

Koko toiminta sujui erittäin asiantuntevasti ja sujuvasti. Alkutapaamisen jälkeen myytävän kohteen valokuvaus ja esille tuominen ja esitteleminen sujuivat nopeasti ja tuottivat hyvän tuloksen!
Välittäjä oli nopea ja kaikesta yhteydenpidosta jäi ammattimainen kuva. Lisäksi välittäjä oli rauhallinen ja antoi näytöllä meille omaa tilaa.
Asunnon näytöt, yhteydenpito näyttöjen välillä ja info näytön jälkeen, pitkän myyntiajan (puoli vuotta) aikana toivon ylläpitäminen, selkeä välityspalkkio, paperit kunnossa kaupantekotilaisuudessa, välittäjän kokemus näkyi kaikessa toiminnassa
Aarre Salminen hoiti kaupan erittäin hyvin: nopeasti, ystävällisesti ja asiantuntemuksella. Hän otti myös todella hyvät valokuvat.
Kysymyksiin vastaaninen ja nopea tiedon välitys
Yhteistyö, sovimme yhdessä asioista, hyvässä hengessä. Välittäjän kanssa oli mukava asioida, hän oli ammattitaitoinen, tuli varma olo että kaikki sujuu hyvin. Ja niin sujuikin, kaupat tuli jo ensimmäisellä näytöllä. Saimme hyvät ohjeet miten koti laitetaaan esittelykuntoon sekä valmiiksi valokuvausta varten.
Myyjä ei yrittänyt vedättää yksityisnäytön näyttäessä,että tästä on kiinnostunut myös moni muukin.Vastasi niihin kysymyksiin mitä tiesi eikä keksinyt vastauksia jos ei tiennyt vaan kertoi rehdisti että ei tiedä nyt vastausta.Ei kehunut liikaa vaan mökki oli se mikä se oli. Ja muutenkin mukava ja rehti kaveri.
Koko myyntiprosessi sujui kiitettävästi
Haasteellisen taustatiedon hoitaminen niin, ettei ostaja pelästynyt.
Suurkiitos Eeva Lönnbergille, joka on ammattinsa hallitseva, luotettava ja tinkimätön supermyyjä!
Sovitut ajat ja näytöt! Hyvä palvelu ja miellyttävä henkilö, helppo neuvotella.
Välittäjä piti minut koko ajan ajantasalla ja sai asunnostamme edustavan näköisen. Myynti sekä kaupat sujuivat helposti ja nopeasti.
Toiminta oli kokonaisuudessaan ammattitaitoista.
Ostimme uuden kiinteistön. Saimme erittäin hyvää ja ammattitaitoista palvelua kiinteistökaupasta. Kaikki tarvittava asia kerrottiin selkeästi, ja meitä palveltiin loppuun saakka, eikä kertaakaan tullut tunnetta etteikö asiat sujuisi hyvin Kiitos, voimme erittäin mielellämme suositella teitä
Kaikki on sujunut aivan loistavasti.
Kaikki sujui hyvin. Viikottainen tiedotus siitä, missä mennään, oli hyvä. Poikkeustilanteissa, joita tuli sairauden vuoksi, noudatettiin hienosti meidän toiveitamme.
Kaikki asiat sujuivat kivuttomasti.
Sain asunnostani melkein haluamani hinnan, välittäjä oli oikein ammattitaitoinen ja sinnikäs ja jaksoi viimeiseen saakka etsiä sopivaa ostajaa. Kokonaisuudessaan prosessi meni loistavasti!
Olen hyvin tyytyväinen asunnosta. Kiitos paljon kiinteistövälittäjälle Eevalle. Voittanut asiat hyvin nopeasti ja ammattilaisesti.
Asunnon arviointikäynti sekä välittäjän ympäristön tuntemus. Ehdottomasti kaupanteon nopeus.
Toimeksiannon hoitaminen kokonaisuudessaan alusta loppuun asti oli erinomainen.
Kaikki
Ystävällinen, asiantunteva palvelu Sai helposti yhteyttä jos asiaa, ja sai tietoa tapahtumien kulusta
Nopea ja asiallinen, ystävällinen palvelu. Ei tuputusta, mikä hienoa. Selkeä informaatio prosessin joka vaiheessa.
Kaikki sujui hyvin.
Erja Toivanen on erittäin ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä. Lisäksi hän on ihana ja lämminsydäminen ihminen. Hän tekee työtään sydämellä ja on työssään sinnikäs ja toiveikas. Yhteistyömme sujui tosi hyvin.
Ammattitaitoinen välittäjä. Mukava ja avulias. Kaikki sujui todella hyvin.
Koko prosessi sujui erinomaisesti, asiakkaana kokonaisuudessaan erittäin hyvä palvelukokemus.
Yhteydenpito, tiedottaminen, myynnin hoito, jämäkkyys ja myynnin aktiivisuus, ystävällisyys. Kaikki sujui hyvin.
positiivinen asenne, näyttöjen sopimisen joustavuus
Everything
Esittelystä kaupantekoon kaikki sujui todella hienosti, kiitos.
Minun ei tarvinnut huolehtia yhtään mistään. Pystyin luottamaan siihen, että välittäjä huolehtii kaikesta ja niin hän myös teki.
Välittäjä piti yhteyttä kiitettävällä tavalla, ja tuli tunne että oikeasti asioita tapahtui. Lisäksi sain arvokkaita näkökantoja myynnin avuksi ja tueksi. Mitään ei tuputettu, vaan yhteiseen hiileen puhallettiin. Arvostan suuresti, erittäin ammattitaitoista toimintaa!
Sovittu esittelyaika oli tasmallinen.
Kokonaisuus/ nopea vastaus ja ystävällisyys
Best agent in Helsinki
Välittäjä hoiti myyntityöhön liittyvät asiat jämäkästi ja ammattitaitoisesti. Hänen kokemuksensa asuntokaupoista ja rauhallinen olemuksensa heijasteli varmuutta kaupanteossa. Yhteydenpito oli säännöllistä kun asunnon katsojia oli käynyt ja tarjouksia saatu niin kävimme asiat pian läpi. Asunnon ostaja kehui asuntoa ja myös välittäjää jonka kanssa asiat hoitui loistavasti
koko homma
Asiointi ja yhteydenpito välittäjä Ilpo Harjun kanssa.
Lähes kaikki
Melkein kaakkokommunikointi
Myynti sujui erittäin loistavasti, asunto oli alle viikon myynnissä.
Välittäjä oli kiinnostunut oikeesti kohteesta eikä vaan rahan perässä :)
Kaikki. Onnistuimme saamaan välittäjän, joka palveli meitä, sekä ostajaa asiantuntijana.
Kaikki
Kaikki sujui moitteettomasti
Ostajan näkökulmasta kaikki sujuivat erinomaisesti. Aikataulu oli kiireellinen ja siitä huolimatta "matka" oli sujuva ja ammattitaidolla hoidettu ensimmäisestä näytöstä kaupantekoon asti. Lisäksi kommunikointi välittäjän kanssa oli erittäin miellyttävää.
Yhteydenpito välittäjään
Ystävällisyys ja asiallisuus.
Myyjän, Pekka Savela, miellyttävä ja asiakaskohtainen asiakaspalvelu koko prosessin ajan, tuhannet kiitokset!
Kaikki sujui ihan OK.Ja yhteyden pito ym.oli hyvää.
Alusta loppuun koko homma.
Kaupan läpivieminen ja -tekotilaisuus.
kaikki sujui hyvin
Asioiden läpi vienti. Myynti-ilmoitus oli hyvä.
Asioiden sujuva hoitaminen , ymmärrettävyys . Hyvä huoneiston kuvaaja ja aluksi yksityis näyttö.
Kommunikointi ja rauhallisuus koko kaupankäynnin ajan.
kaikki sujui hyvin oli yhteydessä kun oli tarveta
Välittäjä osasi mielestäni myydä asuntoa hienolla tavalla kun kiinnostuneita asunnonostajia tuli näytöille.
Kohteen valokuvaus, myynti-ilmoitus kokonaisuutena. Lisäksi välittäjä oli hyvin aktiivinen ja ponnisteli saadakseen asunnon kaupaksi. Välittäjästä jäi kokonaisuutena ammattimainen ja hyvä vaikutelma. Asunnon myyntiaika oli melko nopea (noin 70 päivää). Olen oikein tyytyväinen kokonaisuutena. Arvosana 9. Voisin ottaa saman välittäjän toistekin.
Vaikea eritellä,kun kaikki on sujunut hyvin.
Asiallinen ja ystävällinen välittäjä, joka oikeasti yritti saada asuntomme myytyä. Ei luovuttanut.
Nopea
Ystävällinen, sinnikäs ja asiallinen välittäjä, joka jaksoi uskoa kaupan onnistumiseen vaikka näytöissä ei käynyt ketään.
Yhteistyö välittäjän kanssa. Välittäjä hoiti lupauksensa. Käytimme samaa välittäjää sekä uuden asunnon ostossa että vanhan asuntomme myynnissä.
Aikataulu piti, vaikka edettiin hyvin nopeasti.
Asunnon myynti onnistui ennätysajassa ja välittäjä hoiti työnsä tarkasti ja ammattimaisesti. Olin tyytyväinen myös hintatoteumaan.
Koko homma
Asiantunteva välittäjä
Palvelu oli nopeaa
Asuntokaupat hoituivat erittäin nopeasti - vain kolmessa arkipäivässä ilmoituksen julkaisusta. Saimme välittäjältä erittäin arvokasta tietoa asuntokauppaan liittyen ja erittäin ammattitaitoista apua. Välittäjä oli meihin päin erittäin aktiivisesti yhteydessä, vastaten kaikkiin kysymyksiimme. Emme voisi olla tyytyväisempiä välittäjältä saamaamme palveluun.
kaikki
Etsimme asuntoa yli 300 km:n päästä nykyisestä kodistamme ja kesäaikana emme oikein päässeet sopimaan näyttöä viikonloppuisin muiden välittäjien kanssa. Sp-välittäjän kanssa asiat sujuivat sen sijaan hyvin! Lisäksi hän hoiti jämptisti asiakirjat, joita pyysimme nähdä.
Paljon ei ole kokemusta tästä. Välittäjä oli hyvin aktiivinen, sai kiinnostuneita asiakkaita ja lopulta myytyä asuntomme (kun löytyi se oikea). Vaikkakin mainitsi kaupan ratkettua, että kesti niin kauan, kun hinta oli niin korkea. Ei kuitenkaan ehdottanut hinnan alentamista, koska se oli just kohdallaan. Ilmeisesti hänenkin mielestään, kuitenkin.
Välittäjä oli hyvin perusteellinen ja asiat käytiin selkeästi läpi. Hän oli myös hyvin tavoitettavissa lisäkysymyksissä. Kaiken kaikkiaan hänestä välittyi hyvin ammattitaitoinen kuva.
Olimme onnekkaita, että saimme oman asuntomme myydyksi heti ensimmäisen näytön pohjalta. Mukavan välittäjän kanssa yhteistyö sujui hyvin.
Kaikki sujui hyvin.
Olimme onnekkaita, oma asuntomme meni nopeasti kaupaksi ja samaan aikaan löytyi meille uusi asunto. Yhteydenpito väittäjän kanssa sujui mukavavan rennosti.
Valokuvaus, hyvät kuvat. Myynti nopeasti. Myyjä mukava.
Kaikki sujui hyvin toimeksiannon tekemisestä aina kauppoihin pankissa. Voi ehdottomasti suositella muillekin.
Palvelu joustavaa
Kokonaisuus välittäjä erinomainen asiantunteva asiallinen huippu
Välittäjän pitkäjänteisyys vaikean kohteen (alueen) kanssa. Todellinen henkilökohtainen paneutuminen tehtävään, eikä luovuttanut koskaan. Pääsimme tavoitteeseemme tästä ansiosta.
Vastaukset kysymyksiin tuli nopeasti. Materiaaleja toimitettiin hyvin. Tietoa sai aina, kun kysyi.
Info kaikista eri asioista.
Asiasta otettiin koppi ja siihen paneuduttiin. Prosessista annettiin selkeä kuva.
Aktiivisuus myynnissä
Asunto saatiin myytyä nopeasti hyvään hintaan!
Oman asunnon myynti ja seuraavan asunnon osto sekä kaikki kauppoihin liittyvät asiakirja- ja pankkityöt
Näytön ajankohdan sopiminen onnistui nopeasti, myyjä tunsi kohteen hyvin.
Nopea yhteydenotto ja aina vastaus. Sujuva kommunikointi.
Näyttöjen järjestäminen omien toiveiden mukaan
Kokonaisvaltaisesti kaikki.
Kauppa tuli nopeasti
Välittäjä erittäin hyvä ja ammattitaitoinen
Ostin Sp kodista asunnon. Palvelu täytti odotukset. Kaupan tekoon liittyvät asiat hoidettiin, kuten oli sovittu.
Kommunikointi välittäjän kanssa oli sujuvaa. Ammattikuvaajan käyttö myynti-ilmoituksen tekemisessä oli positiivista. Välittäjän sitoutuminen myytävään kohteeseen oli hyvää.
Välittäjän myyntipuhe myydessään itsensä meille.
Kaikki sujui ostajan kannalta toivotulla tavalla. Ylimääräisen näytön järjestäminen oli vaivatonta.
Yhteydenpito välittäjän kanssa: aktiivisuus, ystävällisyys, apu asiantuntemus
Välittäjä mukava, asiallinen ja teki työnsä aktiivisesti. Kun kiinnostus asuntoa kohtaan lisääntyi, näytöt myös.
Ostajan kannalta välittäjä piti hyvin yhteyttä ja hoiti kaupan asiantuntevasti
Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa.
Erittäin nopeat kaupat. Asunto meni alle vuorokaudessa. Ja kiitokset välittäjälle että sai molemmat kaupat samalle päivälle.
Tiedottaminen, ehdotettiin kohteita, tietty avoimuus
Asunnon osto välittäjän avulla onnistui hyvin.
Tavoitettavuus.
Yhteyden saaminen välittäjään onnistui lähes kellon ympäri.
Kaupanteko
Kaupat syntyi nopeasti.
Yhteistyö ja näkemykset kohtasivat. Kaupat syntyivät nopeasti. Yhteydenpito oli aktiivista.
Yhteyden pito oli erittäin hyvää !
Ystävällinen ja avulias välittäjä.
Oltiin myyjän kanssa samalla aaltopituudella asunnon hinnasta ja myyntistrategiassa. Myyjä oli aktiivinen eikä päästänyt irti potentiaalisista ostajista ja se johtikin asunnon nopeaan myyntiin.
Yhteistyö
Yhteydenpito kaupankäynnissä.
Timo on jämpti, rehti ja omaa hyvät neuvottelutaidot, oli myös koko ajan hyvin tavoitettavissa, aivan kuten lupasikin. Kaikki meni kuten oli sovittu, siitä iso plussa, ei ole itsestäänselvää kiinteistövälittäjien kanssa. Eikä pääse myyntitaitojakaan moittimaan, asunto myytiin kahdessa viikossa.
Asunto esiteltiin monipuolisesti ja konstailemattomasti. Esittelijä ei ollut yhtään päällekäyvä tai hehkuttanut kohdetta liikaa, vaan oli mutkaton ja rehellisen oloinen.
Hyvä asiakaspalvelu ja asioiden hoitaminen mutkattomasti
Joustavuus yksityisnäytöissä
Kommunikointi sujui hyvin (välitön palaute näytöistä jne). Välittäjän kanssa hyvä vuorovaikutus.
Asuntoa pääsi katsomaan hyvin, kommunikointi/yhteydenpito
Asunto meni nopeasti kaupaksi, tähän toki varmasti auttoi asunnon kuntokin. Sopiva välityspalkkio.
Yhteydenpito välittäjän kanssa
Esittelyt
Kaikki yleiset hommat
Halusin ostaa asunnon jokatapauksessa joten sp-kodin ei tarvinnut taivutella asunnon ostossa. Asiointi tapahtui nopeasti joka oli hyvä minulle jotta sain asian pois alta.
Ullantie esittely sujui joustavasti.
Yleisnäyttö pidettiin jokainen sunnuntai sopimuksen tekemisen jälkeen.
Ensimmäinen välittäjäni Pekka oli erittäin avulias, asiallinen ja hyvä.
Asunnosta saatiin korkeampi hinta kuin osasin odottaa. Välittäjään sai hyvin yhteyden.