Linda Leino

Linda Leino

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Yksilöllistä välityspalvelua energisellä otteella

Koti on ihmisen tärkein paikka ja useasti suurin yksittäinen hankinta. Kodinhankinnassa sekä kodin vaihdossa on otettava huomioon monenlaisia asioita, jossa ammattitaidostani ja kokemuksestani on sinulle varmasti hyötyä.

Monenlaiset kodit ovat tulleet tutuksi vuodesta 2011 alkaen. Ammattitaitoani olen käytännön työn lisäksi kehittänyt suorittamalla LKV- ja LVV-pätevyyden sekä Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT). Koulutukseltani olen markkinointiin erikoistunut liiketalouden tradenomi (AMK).

Perehdyn yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi - ota yhteyttä niin laaditaan suunnitelma juuri sinun kotisi myyntiin tai uuden ostoon! Palvelen mielelläni myös vuokralaisen hankinnassa sekä arviolausuntojen laatimisessa.

I also provide real estate services in English. Please contact for further information.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Ruotsi

Englanti

Siitä kun otitte yhteyttä, niin kaikki sujui erittäin nopeasti ja asiantuntevasti. Ja hinta-arviokin oli huippu :) Kaupat järjestyi todella sujuvasti ja vaivattomasti.
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Raumalla on kuin kotiin menisi. Olen vakio asiakas ja ei ole syytä vaihtaa toimijaa. Hyvää henkilökohtaista palvelua.