Kotisi ansaitsee arvoisensa välittäjän

Minulle kotien välittäminen on enemmän kuin pelkkä työ, se on elämäntapa. Intohimo välitystyötä kohtaan, positiivisuus ja aito halu auttaa asiakkaita ovat ehdottomia vahvuuksiani. Edellä mainitut luovatkin vahvan pohjan menestykselliseen toimintaan myyjänä. Minulla on loistava taito kuunnella asiakkaiden tarpeita sekä toiveita ja otankin aina huomioon myös asiakkaiden tunteet. Onnistunut asuntokauppa ja tyytyväinen asiakas ovat ehdottomasti minulle sydämen asia! 

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Niina Nurminen laati laadukkaan ilmoituksen osakkeestani 22.05.Kauppakirja allekirjoitettiin 29.06.2018.Olen kiitollinen ja iloinen Niinan osoittamasta halusta ja omistautumisesta myynnin onnistumiseen.Mielelläni suosittelen osakake/kiinteistö kaupoissa Sp-Koti/Niina Nurminen.Kaikki sujui hyvin.
Niina oli todella luotetta ja rehellinen, ja vaikuttikin siltä heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Oma kokemus kiinteistövälittäjistä on, että kaikki ovat valehtelevia niljakkaita perseennuolijoita. Niina ei todellakaan ollut. Kaikki muut välittäjät joiden kanssa olen ollut tekemisissä, on jääneet kiinni vähintään yhdestä valheesta jossain vaiheessa. Niina oli aidosti rehellinen ja osasi perustella päätöksensä loogisesti.