Sanna Tuovila

Sanna Tuovila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Välittämistä suurella sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla

Positiivisella asenteella sekä usean vuoden asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisena haluan tarjota asiakkailleni luotettavaa, joustavaa ja asiantuntevaa palvelua kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä asioissa.

Halu kuunnella toiveitasi osoittaen henkilökohtaista kiinnostusta sinua ja perhettäsi kohtaan auttaa minua tekemään työtä suurella sydämellä.
Työntekijänä olen nöyrä itsenäinen pakertaja joka tietää sen että vain kova työ palkitsee ja tuottaa parhaan lopputuloksen.

Kun olet tekemässä yhtä elämäsi suurimmista päätöksistä, koen kunnia-asiana sen, että saan olla siinä mukana!
Toteutetaan unelmasi uudesta kodista yhdessä!

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Alusta alkaen kaikki sujui hyvin. Välittäjät ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä. Kaikki näytöt sujui paremmin kuin hyvin. Syynä oli ensimmäisenä hyvät valokuvat. Välittäjä piti hyvin yhteyttä, ei tarvinnut odotella, että missä mennään. Kuukaudessa talokaupat hoidettu, HIENO HOMMA.
Kanssakäyminen
Ystävällisyys ja palvelualttius. Erityiskiitos Sanna Tuovilalle. Ostamamme kohde ei ollut Sannan oma, joten alkuun joitain epäselvyyksiä oli. Sanna kuitenkin hetimiten selvitti vastaukset kysymyksiimme. Sanna oli aina saatavilla kun lisäkysymyksiä juolahti mieleen ja hoiti tarjouskaupan todella ammattitaitoisesti. Sekä ostajan, että myyjän toiveita kunnioittaen.