Sp-Koti Turku Humalisto

Valtakunnallisesti useaan kertaan palkittu, paikallinen välitystoimisto, joka tarjoaa asiantuntevaa, laadukasta ja yksilöllistä kodinvälitystä jokaiselle asiakkaalle.

Sp-Koti Turku Humalisto

Välitysliike Turku Oy LKV
Y-tunnus: 2565189-7
Sähköposti: turku-humalisto@spkoti.fi Humalistonkatu 2b, 20100 Turku

Aukioloajat

ma–pe 9.30–15

Ota yhteyttä

010 288 9888

Mukavampaa kiinteistönvälitystä Turussa

Me olemme Välitysliike Turku Oy LKV eli tuttavallisemmin Sp-Koti Turku Humalisto. Olemme aidosti osaava ja paikallinen, tuttu kiinteistönvälitystoimistosi Turun keskustassa. Palvelemme kaikkia kodinvaihtajia niin Turussa kuin lähikunnissa.

Kiinteistönvälittäjänäsi haluamme tehdä asuntokaupoistasi aina mahdollisimman mukavaa. Meiltä saatkin asiantuntevaa, mutkatonta ja yksilöllistä kiinteistönvälitystä. Laadun takeenamme sinulle on, että kaikki kiinteistönvälittäjämme ovat suorittaneet LKV-tutkinnon.

Kuulumme Säästöpankkien perustamaan valtakunnalliseen Sp-Koti-franchising-ketjuun. Tiivis yhteistyö Liedon Säästöpankin kanssa tekee asuntokaupasta sinulle helppoa ja nopeaa.

Mikäli olet myymässä kotia, asunto-osaketta, kiinteistöä tai vapaa-ajan asuntoa, niin ole yhteyksissä ja sovitaan aika maksuttomalle arviokäynnille!

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Miten onnistuimme? Katso asiakkaidemme palautteita.

Kiinteistövälittäjä Joni Tapion kanssa yhteistyö oli sujuvaa ja vaivatonta. Vastaukset askarruttaviin kysymyksiin saatiin aina nopeasti.
Näin alkuun välittäjän luottamus meihin myyjiin, ystävällinen, rento ja hyvän vaikutelman antoi.
kaikki myymiseen liittyvät asiat
;