Palautteet

Loistavat kuvat. Välittäjä oli tosi ahkera ja piti ajan tasalla. Kaupat syntyivät odotettua nopeammin. Tuntui, että ollaan luotettavissa käsissä.
Yhteys välittäjän kanssa
Hyvä välittäjä
Kaikki
Ystävällinen palvelu ja asunto meni nopeasti kaupaksi.
Koko operaatio.
Kauppa syntyi nopeasti ja asiantuntevasti
Välittäjän kanssa asiointi kokonaisuudessaan!
Koko myyntitoimitus sujui hyvin.
Kaikki sujui todella hyvin.
Iloiset asunnonvälittäjät, joilla hyvä sosiaalinen ulosanti. Todella palvelualttiita. Yhteydenotto asiakkaan kanssa, näyttöjen jälkeen. Postiivinen myyntitapa, vaikka asuntomarkkinoilla olisi hiljaisempi kausi meneillään. Sitkeys vain myydä :) Myyjällä halu yksityisnäyttöihin. Asuntokaupan aikana, yhteydenotot kiitettävän nopeita jokaisen osapuolen kohdalla.
Välittäjä oli erittäin avulias ja miellyttävä. Hän hankki minulle tarvitsemani tiedot sekä dokumentit samantien kun niitä pyysin vaivojansa säästämättä.
Kaikki
Kaikki
Valokuvaus oli erittäin laadukas. Välittäjä toimi ripeästi ja hoiti asiat selkeästi. Myyjänä ei tarvinnut huolehtia mistään, koska välittäjä hoiti kaikki tarvittavat asiat.
Myyjä oli ripeätoiminen, kuvat olivat asunnon eduksi. Myyntityö oli perusteellista ja toimeliasta. Myös myyntiprosessin sähköistäminen oli uusi asia, jonka koin erittäin hyväksi ja toimivaksi - aukottomaksi tavaksi toimia kolmen osapuolen kanssa.
Koko prosessi sujui hyvin.
Yhteydenpito asiakkaaseen, skumppapullo kaupan jälkeen hyvä juttu, ei iso, mutta hyvän mielen jättänyt huomioiminen
Kaikki
Tein jo toisen kerran lyhyen ajan sisällä asuntokauppaa kyseisen välittäjän kanssa, tällä kertaa myyjänä. Kun ensimmäisellä kerralla olin ostajana niin vakuutuin hänen myyntitaidoistaan, erityisesti avuliaisuuteensa ja saavutettavuuteensa.
Hyvät valokuvat
Asunto myytiin niin nopeasti.
kaikki sujui loistavasti
Kaikki sujui erittäin luontevasti ja vaivattomasti. Marin kanssa oli mukava asioida. Hän piti minut hyvin ajantasalla kaupan kulussa. Kaupat tehtiin nopealla aikataululla, asiantuntevasti sekä ammattimaisesti. Suurkiitos!
Yhteydenpito ostajan kanssa. Asioiden hoitaminen alusta loppuun, siten että kaikki oli sujuvaa. Esimerkiksi ei tarvinnut metsäsätää energiatodistuksen tekijää tai kuntotarkastajaa vaan teillä oli luotettavat yhteistyökumppanit valmiina.
Kaikki yhteistyön alusta loppuun sujui hienosti!
Asunto myytiin nopeasti ja välittäjä hoiti esittelyihin, tarjoukseen ym asioihin liittyvän tiedotuksen minulle toiselle paikkakunnalle erittäin hyvin.Uskalsin luottaa että asunnon myynti sujuu vaikken pystynytkään olemaan läsnä Turussa. Myyntiesitteen kuvat olivat erinomaiset.
kaikki toimi hyvin.
Myyjän aktiivisuus.
Toimenpiteitten nopeus
Kokonaisuus, kaikki toiminta oli moitteetonta ja kauniisti hoidettu.
Ystävällinen välittäjä, joka selvitti kaikki kysymämme asiat.
Varsinainen kaupanteko oli sujuvaa ja kysymyksiini netissä ja puhelimessa vastattiin nopeasti. Ystävällinen palvelu.
Koko paketti hoitui sutjakkaasti!
Välittäjä oli todella aikaansaava ja tomera. Kaikki hoitui nopeasti ja huolella. Olin koko ajan selvillä siitä missä mennään.
Asiallinen,joustava suhtautuminen. Informaatiota tuli riittävästi. Kysymyksiin yritettiin löytää vastaukset
Kaikki kaupanteossa on selitetty perusteellisesti ja yksityiskohtaisesti palvelu on ollut henkilökohtaista ja miellyttävää.
Välittäjä hoiti koko prosessin miellyttävästi ja sujuvasti.
Kauppakirjojen ja kaupan teko kävi nopesti ja asiantuntemuksella
Koko prosessi
Erittäin ammattitaitoinen välittäjä. Asiallinen, ystävällinen, auttavainen - eli kaikin puolin miellyttävä ensikokemus SP-Kodista.
kaikki
Kaikki sujui oikein mallikkaasti
Kaupanteko, raportit ja muut asiakirjat
Se mikä tärkeintä eli asioiden selvittäminen myyjä/ostaja-osapuolten välillä. Nopeasti ja asiallisesti.
Erittäin joustava ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu
Koko prosessi
Kaikki, mutta mainitsisin erityisesti viestinnän. Tieto ja dokumentit kulkivat sovitusti. Alusta saakka syntyi tunne että välittäjään saattoi luottaa.
Toiminta oli ystävällistä ja luontevaa joka tavalla. Tiesivät mitä tekivät. Olin luottavainen koko ajan sillä tilanne oli outo minulle.
Yhteydenpito oli tiivistä ja sain aina nopeat vastaukset jos oli kysyttävää. Välittäjä oli myös oikein mukava! Meillä oli kiire aikataulu kaupan sitten toteutuessa ja välittäjä laittoi vauhtia erinäisiin asioihin ja yhteydenotto esim. pankin kanssa oli tehokasta ja kaikki osapuolet olivat hyvin informoituja.
Nopeus. Valokuvat hienoja myytävästä kohteesta.
Sopimusten kuittaus pankkitunnustuksilla.oli nopeaa
Hyvä ja jatkuva yhteydenpito jolloin koko ajan tiesin missä mennään myyntitilanteessa. Koin että välittäjä oli ammattitaitoinen ja ystävällinen.
Asiat hoituivat ripeästi ja täsmällisesti
Valmistelu ja yksityiset esittelyt
Asunon myynti. Esittely. Myyjän toiminta oli hyvä.
Yhteydenpito oli nopeaa, sujuvaa, aktiivista ja ystävällistä!
Aikataulut piti,yhteydenpito kiitettävää, Mari on ystävällinen ja asiallinen, ammattitaitoinen
Esittelyt
Tähän asti on sujunut hyvin eli paljon asioita hoitunut sähköpostilla ja tavoitettavuus puhelimella ollut hyvä.
Pidettiin ajantasalla.
hinta arviointi ja kommunikointi
Välittäjä oli tavoitettavissa hyvin. Hän selvitti esiin tulleita kysymyksiaä nopeasti. Samoin hän järjesti pysäköintipaikkavarauslistan.
Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu, käytännön asiat sujuivat joustavasti.
Marin toiminta
Välittäjä paneutui aidosti asiaan. Asioidenhoito oli asiallista ja helppoa sekä erityisen mukavaa. Välittäjä oli iloinen, avulias ja ystävällinen.
Asunnon esittely ja yhteydenpito.
Yhteydenpito, kaupanteko, tarjouksen käsittely.
näytön järjestäminen, yhteydenpito välittäjän kanssa