Palautteet

Kaikki mistä sovimme piti paikkansa juuri niin kuin sovittiin ja saimme palvelua asioissa mitkä ovat vieraampia sekä paljon uusia vinkkejä ja suosituksia.
Myyntiaika
Koko paketti toimi hyvin: myyntihinnan määrittely, asunnon kuvaus ja kuvien laatu, näytöt ja lopulta kaupanteot. Palvelu oli ystävällistä, määrätietoista ja erittäin nopeaa. Myyjänä pääsin todella helpolla, sillä Sp-Koti otti homman heti haltuun ja minä sain vain ihastella heidän tehokkuuttaan sivusta.
Työskentely Sadun kanssa on aina mukavaa. Kaikki sujui jouhevasti. Oli jo ennestään kokemusta hänen ammattitaidostaan, joten luottavaisin mielin jätimme taas tälläkin kerralla asiat hänen hoidettavakseen.
ammattitaito ja ihminen
Kauppakirjat
Kaikki sujui hyvin.
Kokonaisuudessaan yhteistyö.
No meille tietenkin oli hienoa , että asunto meni ensimmäisellä näytöllä. Asunto oli myynnissä melkein vuoden, Sp-kodin välittäjä oli kolmas joka myi asuntoamme ja onnistui heti.
Luotettavuus.KAIKKEEN mieltä askarruttaviin kysymyksiin sai asiallisen vastauksen.Myös ohjeistuksia ja huomionarvoisia asioita pohdittavaksi Etsin myös uutta asuntoa itselleni.Hän oli valmis avustamaan siinä; tottakai.Sain myös neuvoja joihin on hyvä kiinnittää huomiota.Tiedonkulku sujui hyvin. Sain siis enemmän , kuin osasin odottaa. Ystävällinen ja hyväntuulinsekä energinen Satu Sainio.Kiitos
Kaikki
Olen todella tyytyväinen Satun myyntityöhön. Esitietojen läpikäynti, myyntihinnan päättäminen ja itse esittelyt sujuivat mutkattoman asiantuntevasti. Välittäjän mielenkiinto ja avoimuus myös ostajaehdokkaita kohtaan oli ihana lisä myyntiprosessiin, josta itsellekin tuli tunne molemmin puolin hyvistä kaupoista. Voin lämpimästä suositella Satua välittäjäksi omaan kohteesi myyntiin!
Kuvat + esittely
Kaikki keskustelut/tapaamiset alusta loppuun saakka. Koko asunnon myynti oli helpompaa mitä olisin voinut kuvitella. Kannatti maksaa palvelusta, sen eteen tehtiin hienoa työtä. Kiitos.
Välittäjä piti kaupan osapuolet hyvin ajantasalla ja neuvoi eri vaiheissa
Asunnon myynti oli kokonaisuudessaan erittäin hyvin hoidettu.
- Näytön sopiminen - Asunnon esittely - Neuvonanto - Yleinen sujuvuus joka asiassa - Aktiivinen, asiantunteva ja mukava välittäjä
Asiakaspalvelu oli erinomaista, tuli luottavainen olo välittäjästä.
Hyvä palvelu. Nopea toiminta ja huolellinen myyntityö. Iloinen asiakaspalvelija. Ammattitaito hyvä. Kuntotarkastus huolellinen ja kaikki asiakirjat laadittu huolella. Pankin palvelu myös erittäin hyvää. Vaihdoimme Osuuspankista Säästöpankkiin ja ostimme uuden asunnon samalla. Suosittelen kokemukseni perusteella Sainio Satua kiinteistövälitykseen ja pankin asiakaspalvelua Joni Tapiota. Heidän välinen yhteistyö toimi ja saimme turvallisesti myytyä vanhan asunnon ja ostaa uuden. 10 + ammattitaidosta ja asiakaspalvelusta 😀
Välittäjä oli erittäin tehokas ja huolellinen. Aikataulu oli todella tiukka, mutta siitä huolimatta kaikki meni sujuvasti. Asuntomme meni uskomattoman nopeasti kaupaksi ja uuden osto onnistui hienosti. Satu Sainio hoiti tehtävänsä erinomaisesti.
Kaikki sujui hyvin. Välittäjä oli hyvä, tarkka, tiesi asiansa ja viehättävä nainen :)
Kaikki. Todella ystävällistä ja ammattitaitoista kiinteistövälitystä. Varmasti käytän myös itse jos tarve joskus on 😊
Mielestäni kaikki sujui hyvin. Satu ilmoitti aina heti, mitä tapahtuu, ei tarvinnut olla epätietoinen asioista.
Mielestäni asuntoni myynnissä kaikki sujui erittäin hienosti.
KAIKKI😊
Asunnon myynti onnistui kaikin puolin TODELLA hyvin kiitos hyvän välittäjän. pisteet siitä Satu Sainiolle.
kaikki kommunikaatiot
Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Kohteesta sai hyvin lisätietoja, kunhan vain pyysi. Asioiden etenemisestä tiedotettiin hyvin.
Kaikki sujui mukavasti. Kiitos Satu Sainiolle!
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja miellyttävä persoona mutta ennen kaikkea rehellinen ja luotettava, ominaisuus jota ei tule liitettyä kaikkiin kiinteistövälittäjiin.
Esittelyt, osapuolten infoaminen, kaupanteko... kaikki sujui hienosti! Satu Sainion työmoraali, asenne, positiivisuus oli tosi hienoa katseltavaa. Hommat sujui ja pysyimme aina ajan tasalla.
Koko kauppa ihan Ok!
Yhteidenotto ja yhteistyö välittäjän kanssa.
Kokonaisuidessaan kaikki järjestelyt ja hyvä kommunikointi.
Yhteistyö asiakirjat ja palvelu asioissa jossa oli kysyttävää.
Satu Sainio on erittäin miellyttävä persoona ja hänen kanssaan oli ilo tehdä yhteistyötä. Yhteydenpitoa oli riittävästi ja koin saavani hyvää ja tarkkaa palvelua. Terveiset hänelle että iso kiitos kaikesta!
Kuinka nopeasti asiat eteni.
Satu Sainio oli loistavaa välittäjä myös ostajalle. Kaikki sujui erityisen hyvin tämän takia en osaa kirjoittaa erikseen mitään.
Yhteydenpito ja asioiden valmistelu
Satu Sainio piti erinomaisesti yhteyttä, piti kaiken aikaa ajan tasalla. Hän oli hyvin ammattitaitoinen ja innostunut työstään. Todella positiivinen kokemus. Tällaisia kun olisi kaikki välittäjät. Valitsisin hänet uudelleen koska vaan.
Tehokas ja ystävällinen palvelu
Kokonaisuudessa hyvin hoitui. Mitä luvattiin se myös pidettiin.
Ensikäynti. Välittäjä antoi hyvän vaikutelman pätevyydestään. Yhteydenpito toimi hyvin ja oli mutkatonta. Asunnosta otetut valokuvat olivat huippulaatuisia. Välittäjä oli innokas ja tarmokas saamaan asuntomme myytyä mahdollisimman hyvällä hinnalla. Välittäjälle (Satu Sainio) vielä extra-kiitokset hyvin hoidetusta työstä!
Näyttöjen järjestäminen ja sopimusten uusinta sähköisesti
Näin ensiasunnon ostajana oli ilo saada asiantuntevia vastauksia lukemattomiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Koko ostoprosessin ajan välittäjä piti hyvin yhteyttä asioiden etenemisestä.
Sähköinen tarjouksen allekirjoitus oli erittäin hyvä, tehokas tapa tehdä kauppaa
Yhteydenpito
Kanssakäyminen sujui erittäin hyvin.
paperit olivat heti ok
Tarjouksen tekeminen sähköisessä järjestelmässä on hyvä asia
bälittäjä selvitti asiat perusteellisesti
Informaatio. Välittäjämme SS oli aktiivinen.
Tarjouksen hyväksyminen onnistui yhdell äkerralla ja kohtuullisen nopeasti.