Palautteet

Koko myyntiprosessi sujui hyvin. Välittäjämme oli erittäin ammattitaitoinen ja luotettava. Yhteydenpito oli sujuvaa ja viivytyksetöntä. Asunnon ilmoituksen kuvat olivat hyvät.
Kaikki meni putkeen. Nopea myynti, hyvälle ostajalle.
Asiat etenivät vauhdilla. Asuntonäytöstä aina kaupantekoon asti. Ei tarvinnut hoitaa itse asioita juurikaan. Välittäjä huolehti kaikesta ja piti minut ajantasalla. Ja huomioi hyvin sen, että olin ensiasunnonostaja ja melko epätietoinen kaikesta.
Mielestäni kaikki asiaan liityvää
Kaikki sujui erittäin hyvin.
Myyntiaika oli lyhyt ja tavoiteltu hinta toteutui.
Kaikki sujui hyvin. Erityisen tyytyväinen olin aktiivisuuteen,
Oman asunnon hinnan arviointi, oman myynti, uuden osto, kaikki.
Kaikki on sujunut nopeasti, ammattitaitoisesti ja helposti. Kiinteistövälittäjä on ystävällinen, iloinen, työnsä osaava ja joustanut hienosti perheemme aikataulujen mukaan.
Nopeaa ja tehokasta toimintaa heti tehtyämme sopimuksen myynnistä
Kaikki sujui esimerkillisesti.
Edettiin selkeästi, ehdot ja käytännöt käytiin heti läpi, luotettava ja ajantasaiset ohjeet, hintataso tyydyttävä, lyhyt myyntiaika.
Välittäjä informoi usein missä mennään ja piti minut todella hyvin ajan tasalla. Tiesin, että asia on koko ajan hoidossa ja työn alla. Välittäjä teki myös hyviä ehdotuksia myynnin vauhdittamiseksi. Tunsin, että minua kuunneltiin ja välittäjä ymmärsi heti, että olen myymässä kotia enkä pelkkää asuntoa.
Kaikki sujui erinomaisesti, välittäjä on todella hyvä ,tiesi tarkkaan paljonko kannattaa pyytää, asunto meni ensimmäisellä näytöllä, hienoa toimintaa.
Kaikki oli oikein hyvin
vuorovaikutus välittäjän kanssa, asiantuntevuus ja ammattilaisuus kaikessa. Sai todella jättää asian Sirpan huolehdittavaksi. Jokainen kysymykseni tuli kuulluksi ja vastaukset tulivat nopeasti.
Nopeus, ammattitaito
Kohteen arvostus esittelijän taholta ja esittely meni tehokkaasti, koska kaupatkin syntyi nopeasti.
joustavaa ja ammatti maista toimintaa , sekä informaatio toimi minuun päin hyvin pysyin ajan tasalla. Tiesin koko ajan missä mennään . KIITOS .
Hintaneuvottelu myyjän kanssa onnistui. Hoiti kaikki asiat pankin suuntaan vaivatta.
Joustavaa ja nopeaa palvelua.
Kaikki asiat mielestäni sujuivat erittäin hyvin. Sain välittäjältä hyvää tietoa ja hän piti hyvin yhteyttä ja vastaukset kysymyksiini tulivat myös nopeasti. Palvelu oli ystävällistä ja lämmintä. Suosittelen.
Kokonaisuus oli sitä mitä pitikin :) Toiveeni otettiin huomioon ja myös itse sain hyviä vinkkejä asunnon myyntikuntoon laittoon.
Kaupanteon sopiminen puhelimen ja s-postin välityksellä. Erityisen hyvää oli, että kauppakirjan voi lukea etukäteen s-postissa ja allekirjoittaa ja hyväksyä tarjous ja kauppa.
Asiat hoituivat nopeasti, kaikkiin kysymyksiin sai vastauksen sekä ystävällinen ja välittävä asiakaspalvelu.
Yhteydenpito ja kommunikaatio välittäjän kanssa. Tarjouksen teko sähköisesti joudutti valtavasti ja oli todella kätevää!
toisella paikkakunnalla ollut asunnon myynti olisi ollut haasteellista,mutta erinomaisesti pidettiin ajantasalla.
Asuntoon järjestettiin tiuhaan näyttöjä niin yksityisiä kuin julkisiakin. Asunto myytiin suhteellisen nopeasti ja täydellä hinnalla. Välittäjä otti asunnon myynnin sydämen asiaksi ja häneltä sai tukea ja vinkkejä myynnin aikana hienosti. Hän on luotettava, asiansa tunteva ja ystävällinen. Pidän hänen reipasotteisesta tyylistään ja olen ehdottoman tyytyväinen yhteistyöhön hänen kanssaan:).
Tiivistäen; kaikki. Todella ammattimaista ja luotettavaa työskentelyä.
Selkeys kaupanteon kaikissa vaiheissa, realistisuus ja ripeys tiedottamisessa "missä mennään". Ostokohteen toiveiden selvitys ja kuuntelu , ehdotusten huomioon ottaminen jotta löytyisi ostajan näköinen koti sopivalla paikalla ja sopivaan hintaan. Esite selkeä, hyvät kuvat. Kohteliaisuus ja kaikinpuolinen hienotunteisuus, kaikki aistit mukana, huumoria ja iloisuutta, mutta ennenkaikkea realistisuus mukana sekä myynnissä että ostossa.
Välittäjää vaikutti oikeasti kiinnostavan saako ostaja haluamansa asunnon. Palvelu oli yksilöllistä eli siten todella miellyttävää. Yhteyden välittäjään sai helposti.
Kaikki
Palvelu kokonaisuudessaan. Välitystapahtuma toimeksiannosta kauppaan sujui hyvin.
yhteistyö välittäjän kanssa oli erittäin positiivistä:)
yhteistyö välittäjän kanssa:)
Huoneiston myynti
Kaikki
Välittäjä oli realistinen ja rehellinen hinnan ja myyntiajan suhteen. Meillä oli kiire myydä, ja kaupat syntyivät nopeammin kuin uskalsimme toivoa ja täsmälleen pyydetyllä hinnalla! Enpä tiedä, mitä muuta voisi välittäjältä toivoa.
Ei tarvinnut itse huolehtia mistään
Pääsimme henkilökohtaiseen asuntonäyttöön nopeasti. Lisäksi saimme välittäjältä aina nopeasti vastauksia, jos meillä oli jotakin kysyttävää :) Välittäjä oli tarvittaessa tavoitettavissa iltamyöhään, ja asuntokaupat saatiin hoidettua sujuvasti loppuun asti!
Luottamus välittäjän ammattitaitoon syntyi heti ja vahvistui koko ajan. Ja ymmärrys omaan eli meidän tilanteeseen 😊
Välittäjä erittäinen ammattitaitoinen ja perehtynyt. Panosti asunnonmyynnin onnistumiseen. Eli laittoi itsensä 100-prosenttisesti "likoon". Huolehtivainen ja häneen voi luottaa, siis oli sanojensa takana. Lisäksi hänen kanssaan oli helppo keskustella. Jäi hyvä tunne kaikenkaikkiaan. Voimme ehdottomasti suositella Sirpa Gustafssonia. Lisäksi vielä Riku Toivosen omakotitalostamme ottamat kuvat olivat todella erinomaiset.
välittäjä oli ystävällinen, asiansa osaavan oloinen. Aktiivinen ja vastasi aina ripeästi viesteihin, selkeä. Ei kuitenkaan missään tapauksessa päälle puskeva vaan juuri sopivan kunnioittava mutta samalla tehokas.
Kaikki meni ihan ok
Allt gick över förväntningarna. Fantastisk förmedlare, Sirpa Gustafsson, skötte effektivt om allt. Vår lägenhet, en etta, i centrala Åbo såldes som tarjouskauppa och det kräver att förmedlaren är aktiv nästan dygnet runt sju dagar i veckan. Lägenheten var snygg, välplanerad och hade ett utmärkt läge men de fina bilderna och visningen hade säkert jättestor betydelse. Tarjouskauppa gjorde att vi fick ett högre pris än vi vågat hoppas på. Själva försäljningen tog en vecka. Hela processen från att uppdraget togs emot till undertecknande av köpebrevet tog exakt 4 veckor. Skulle gått på tre om köparen haft tid att komma och underteckna köpebrevet tidigare.
Välittäjä oli aktiivisesti mukana joka vaiheessa. Välittäjä myös auttoi heti jos oli jotain epäselvää. Palvelu oli ammattimaista ja välitöntä. Asiat menivät niin kuin pitikin.
Kysymyksiin annettiin selkeät ja perusteelliset vastaukset. Siten oli kohtuullisen helppoa tehdä ostopäätös.
Sirpa Gustafsson oli heti "asian päällä" ja tiesi tasan tarkkaan miten homma hoituu. Kuvat olivat viimisenpäälle ammattitaidollaotettuja. Asunto oli myyty viikossa. Edellinen yritti 7kk ja heitti lopuksi "hanskat tiskiin" ja luvutti.
Välittäjä oli kiinnostunut asunnosta,ja oli rehellinen ja realistinen.
Asuntokaupan eri vaiheiden informointi
Myynnin valmistelu ja ennakkotyöt.
Asioiden järjestely, kaikki oli selkeää ja ammattimaista.
Dynaaminen, ystävällinen välittäjä. Asiat oli hänellä hallussa esmerkillisesti.
Henkilökohtainen palvelu
- esitteen laatiminen, kuvat asunnosta - riittävä informointi koko myyntiajan - kaupantekotilanne sujuva - kaikki sujui hyvin ammattitaitoisen välittäjän ansiosta
Kaikki
En pysty erittelemään, kaikki meni niin hyvin. Sirpa Gustafsson on tehokas ja aikaansaava ammattilainen!
Yhteydenpito
kaikki sujui hyvin ja nopeasti
Kaikki kauppaan liittyvät asiat sujuivat hyvin
Näytön sopiminen meille sopivaan aikaan.
Att affären gick i den takt jag ville när det blev klart att jag får köpa den
Näyttöjen sujuvuus
Esittely, kaupanteko
Emme päässeet varsinaiseen näyttöön mutta esittelyaika järjestyi toisena ajankohtana. Kiitos siitä.
Kaupanteko sujui jouhevasti. Koin, että sain tarvitsemani tiedot ja vastaukset kaikkiin niihin kysymyksiin jotka olivat minulle tärkeitä.
Tiedottaminen välittäjältä myyjältä, ajantasalla pitäminen
-yhteydenpito - käytännön asioiden hoitaminen - asiakirjojen toimittaminen
Vaikka asioinkin välittäjän kanssa suurimmaksi osaksi sähköpostien välityksellä, itse kaupankäynti oli helppoa ja nopeaa, koska kaikki dokumentit olivat valmiina kansioissa. Välittäjä oli miellyttävä ja ammattitaitoinen.
Yhteydenpito oli mutkatonta, rentoa ja kaikki asiat tuli koko ajan hoidettu atehokkaasti.
Yhteydenotot ja yhteydenpito etäsopimuksesta huolimatta. Yhteisymmärrys.
Näyttö mahdollisuuksien sopiminen ja myyjän ja ostan välinen kontakti.
Yhteydenpito, avoin ja reilu kommunikointi
Välittäjä toimitti nopeasti kaikki toivotut asiakirjat ostettavasta asunnosta ja kaikki sujui jouhevasti.
Välittäjä hoiti asianmukaisesti ja selkeästi myyntitilanteita. Tiedusteli ja ilmoitti kysymyksiin vastaukset, joita ei heti selvinnyt. Piirustusten katsominen mahdollista. Asiakirjat toimitettiin sähköpostilla. Ei turhaa venyttämistä ja arvailujen varaan jääviä asioita. Kaupankäynti tapahtui nopeasti ilman turhaa kilpailutusta asiakkaiden välillä.
Kaikki :) yhteydenpito ja tavoitettavuus oli huippitasoa ja työskentely muutenkin huolellista ja asiantuntevaa!
Näytöt, tarjosten teko ja kiinteistö- sekä vuokraoikeuden kauppa sujui mallikkaasti - oikeastaan ei ole valittamista, muttei voi antaa täysiä pisteitä. No, koska me olimme ostajina ja sp-koti oli myyjän edustaja ;)
Asunnon esille tuonti ja nopea myynti
kiaikki
Yhteistyö oli mutkatonta
Yhteydenpito ripeää ja välitöntä!
Kaupanteon järjestäminen ja kaikki paperisota-asiat, myöskin näyttöjä oli runsaasti
Yhteydenpito välittäjään
Asiallinen ja osaava toiminta. Kaikki sovitut aikataulut ja tehtävät sujuivat täsmällisesti.
Luvatut yhteydenotot ja itse kaupantekotilaisuus.
Kaikki asiat. Dokumentit olivat kunnossa ja ne toimitettiin heti.
Esittely
Kaupat tehtiin ensi näytöllä. Siihen tietysti vaikuttaa moni asia, mutta välittäjän toiminta oli hyvää siinä kun lupasi asunnon sille, joka maksaa rahat nopeiten (useampi lupasi tehdä tarjouksen). Näin ollen saimme rahamme paljon nopeammin kuin ajattelimme.
Sekä esittely että kaupanteko sujuivat mallikkaasti ja ammattitaidolla.
Vaihdettuani firmassanne eri välittäjä homma alkoi sujua ja saatiin kauppa aikaiseksi parissa viikossa.
Hyvää palvelua oli se, että asunto, josta olin kiinnostunut, pystyttiin varaamaan 3:ksi päiväksi minulle, jotta ehdin hoitaa asioitani kuntoon. Erityisen hienoa palvelua, vaikka kohteessa jatkuivat esittelyt edelleen...
Saimme toisen välittäjän avuksi kun omamme oli poissa.
Asuntokauppa meni sujuvasti
Yhteydenpito
kaikki
Kaikki sujui moitteettomasti.
Kommunikointi välittäjän kanssa
asioiden selvitys myyyjän ja ostajan välillä
Kaikki
Kommunikointi välittäjien kanssa toimi moittteettomasti.
Asiantuntevuus oli hyvä. Kaikkiin kysymyksiin saatiin vastaukset. Rento tunnelma. Tässä tapauksessa myynti sujui alle 2 kuukauden. Olimme tosi tyttyväiset.
Myynti
Myyjä oli ammattitaitoinen asiakaspalvelija
Aikatauluista sopiminen, kyselyihin vastaaminen.
Tiedottaminen ja palvelu oli ammattitaitoista.
Välittäjä (Sirpa Gustafsson) hoiti asiat hyvin alusta loppuun asti. Hän otti aktiivisesti yhteyttä ja hoiti asiat ripeästi, että päästiin mahdollisimman nopeasti kaupoille.
Prosessi. Osaaminen.
Kaupat saatiin tehtyä
Kaikki meni ihan hyvin, en vaan suosittelisi kenellekään ketään välittäjää.
Kauppakirjojen allekirjoitus-tilaisuus.