Palautteet

Mielestäni kaikki sujui hyvin ja nopeasti!!!
Kaikki
Ammattitaitoinen välittäjä, Timo Nybom. Hinta kohdallaan, ei arvioinut ylihintaiseksi. Siksi kaupat alle viikossa, täyteen hintaan. Hieno palvelu!
Välittäjä oli alan ammattilainen. Kaikki sujui loistavasti.
Asiallinen ja hyvä välitystoiminta kokonaisuudessaan. Kiinnostus asiakkaaseen ja tavoitteisiin. Aktiivinen tiedotus ja tietojen välitys.
Viestintä oli selkeää ja suoraviivaista. Asunnon myyntiinotto, esittelyt, tarjousten käsittely ja lopulta kaupat tapahtuivat nopeasti.
Yhteydenpito ja välittäjä. Timo Nybom on kaikkea sitä, mitä henkilökohtaisesti odotan välittäjältä; luotettava, selkeä, rehellinen, hauska ja mikä parasta, hyvä tyyppi! Timolle ISO KIITOS! :)
Välittäjä oli aivan mahtava ja piti myös ostajan puolta kaupassa.
Nopea myynti, aktiivisuus
Kuvaus välittäjän toimesta heti ensi tapaamisella. Asunto tuli myydyksi alle kahdessa viikossa. Välittäjä oli mukava rento ja reilu.
Alusta alkaen kaikki sujui jouhevasti. Sopimusten laatiminen sekä kuvien otto kohteesta. Välittäjä T Nybomin ottamat kuvat olivat erinomaisia, joka varmaan siivitti myyntiä. Kohde kiinnosti monia.
kaupaksi meno tapahtui alle kellonympäryksessä, elikkä siis reilusti alle vuorokaudessa tästä ei ole mitään hyötyä teille, koska toivottavasti en enää koskaan joudu ostamaan asuntoa turun alueelta, enkä siis toivottavasti koskaan tule tekemään kauppoja sielläpäinkään !!!
Yhteistyö
Koko prosessi. Joustavaa palvelua ja pilke silmäkulmassa, keep it up
Asunnon esittelyt , asiantunteva myyjä , myyntiaika .
Asunnon näytöt ripeästi, kun talo tuli myyntiin. Olimme ajantasalla prosessin etenemisestä kokoajan. Kaupantekotilaisuus oli tyyliin kuitataan tämä pois päiväjärjestyksestä.
Esittely, tarjousten käsittely jned.
Välittäjä ja aikataulut
Koko kaupankäynti prosessi sujui ongelmitta.
Asunnon myyntiesite ja kuvat
Kaikki meni mainiosti!!!
Myyntiaika oli lyhyt ja kauppa saatiin nopeasti tehtyä!
Hyvä henkilökohtainen sujuva palvelu
Kaikki esittelyt ja avuliaisuus. Ostimme asunnon jota emme olleet menossa katsomaankaan. Välittäjä kertoi toisen asunnon esittelyssä että hänellä on toinenkin tässä lähellä: Lähtekää mukaan! Lähdimme ja löysimme omamme. Lisäksi olemme päässeet mittailemaan ja katsomaan asuntoa useamman kerran ostopäätöksen jälkeenkin.
Kaikki
Ksikki meni hyvin. Osaavissa käsissä oli mukava asioida. Välittäjä kertoi asiat miten edetään ja pankin puolesta asiat meni eteenpäin vauhdilla. Kiitos!
Koko adionyi oli hyvin selviteytyä ja ksikki sujui paremmin kuin hyvin. Olen erittäin tyytyväinen toimintaanne. Olette palvelussanne ihmisläheisijä .ol
Koko homma hoitui alusta loppuun kuten oli sovittu
Välittäjän toiminta kokonaisuutena loistavaa: asiantuntevaa ja miellyttävää palvelua. Kaikki hoitui nopeasti. Pankissa kaupantekotilaisuus sujui nopeasti, asiantuntevasti ja ystävällisesti.
Koko kauppa
Erittäin hyvät ja kutsuvat myyntikuvat
Mainonta, myyjän aktiivisuus
Hyvä myyjä, onnistunut kauppa
Kaikki!
Talonesittelykuvien ottaminen, näytöistä sopiminen...kaikki! Mutta johtuu siitä, että Timo Nybom on niin hyvä ja mukava!
Välittäjä oli asiantunteva. Kuunteli asiakasta oikeasti ja oli varannut aikaa riittävästi tapaamisiin.
Kokonaisuutena kaikki sujui hyvin. Ehkä alkuvaiheessa olisi ollut muutama esittely paikallaan.
Kyllä koko paketti sujui hyvin..
Kaikki tasaisen hyvin.
Nybomin kuvat olivat erittäin hyviä ja näki vaivaa
Kaikki
Ostimme vanhan (20-luvulla) rakennetun kiinteistön. Välittäjä selvitti hienosti puutteet ja korjaukset jotta yllätyksiä ei tulisi kaupanteon jälkeen. Lisäksi hän oli aktiivisesti yhteydessä korjauksista ja puutteista joita havaittiin kuntotutkimuksen ja viemärin kuvausten jälkeen.
Kaikki sujui sujuvasti ja hyvin.
Myyntitoimeksianto hoidettiin ammattitaidolla, välittäjän valmiit kontaktit olivat avainasemassa kaupan onnistumisessa nopealla aikataululla.
Olen sekä ostaja ja myyjä teidän firman kautta. Ei luvattu enempää kuin mikä on mahdollista. Toiminta on ollut hyvää. Kaikki sujunnut tosi hyvin.
Koko asunnon myynti projekti sujui hyvin.
asiointi
välittäjä sai katsojia paljon näytöille.
Välittäjä sai paljon asiakkaita näytöille.
Esittelyt kaupankäynti
Lähes kaikki
Hinnoittelu.
Kokonaisuutena kaikki sujui hyvin. Välittäjä on osoittanut joustavuutta, hän on osoittanut ammattitaitoa ja hänen kanssaan on ollut mukavaa asioida.
Näytöt halukkaille katsojille (ei yleisnäyttöjä)
Kaikki sujui ongelmitta, ystävällinen palvelu!
Välittäjän kommunikointi osapuolten välillä ja kanssa
Yhteistyö välittäjän ja pankin kesken, kaikki hoitui ripeästi ja helposti. Aikatauluista oli helppo pitää kiinni ja kommunikaatio toimi hienosti.
Kokonaisketju, uuden osto ja vanhan myynti
Käytännön järjestelyt, joustavuus aikatauluissa, välittäjän sai aina kiinni
Välittäjän hyvä asenne. Hyvät esittelykuvat. Ammatillinen ote.
Yhteydenpito, rentous, joustavuus, ystävällisyys, rehellisyys.
Kaupanteon helppous.
Kaikki
Välittäjä oli aidosti kiinnostunut ja valmis auttamaan kaikkissa kysymyksissä.
Dokumenttien hyvä valmistelu.
Ystävällinen palvelu, tuntui myös reilulta ja rehelliseltä.
Tiedottaminen näyttöjen jälkeen ja yksityis näytöt
Olin ostajan asemassa, joten merkityksellistä oli ainoastaan oikea kohde, ei niinkään tässä kohdin se, että kuka toimii välittäjänä. Myyjän näkövinkkelistä katsottuna en osaa asiaa ajatella. Kyseinen välittäjä kuitenkin oli ystävällinen, asiantuteva ja avulias.
Kaupanteko pankissa.