Sp-Koti Vaasa

Kiinteistönvälitystä Vaasassa – Sp-Koti Vaasa auttaa sinua asuntoasioissa Vaasan ja Mustasaaren alueella. Kun asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä!

Sp-Koti Vaasa

Vaasan Kiinteistömyynti Oy
Y-tunnus: 0602440-9
Sähköposti: vaasa@spkoti.fi Kauppapuistikko 20, 65100 Vaasa

Aukioloajat

ma–pe 10–16.30 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

0500 600 796

Hinnasto

Sp-Koti Vaasa

Asiantuntevaa apua kiinteistönvälitykseen Vaasassa

Olemme Vaasan ja Mustasaaren alueella toimiva kiinteistövälitystoimisto. Toimimme osana valtakunnallista Sp-Koti-ketjua tiiviissä yhteistyössä Koivulahden Säästöpankin kanssa. Palvelemme sinua kaikissa asumiseen, vapaa-ajan asumiseen ja tonttien välittämiseen liittyvissä asioissa laadukkaasti ja luotettavasti.

Välitämme myös yritystoimintaan soveltuvia toimitiloja kuten varastoja, teollisuushalleja, liiketiloja ja tuotantotiloja. Kun yhdistämme laajan medianäkyvyyden sekä ahkeran ja palvelualttiin henkilökuntamme tinkimättömän toiminnan kohteen myynnin edistämiseksi, kotisi tai muu myytävä omaisuutesi saa parhaan mahdollisen markkinointipanoksen alueellamme.

Aloita asuntosi myynti tilaamalla ilmainen arviokäynti meiltä, kartoitamme ja suunnittelemme yhdessä paras tapa myydä kotisi! Soita heti!

Kiinteistönvälittäjämme Vaasan alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Vaasasta

Närpiössä on tällä hetkellä monia kansallisuuksia, välittäjän kielitaito on todella tärkeää, välittäjän hyvä molempien kotimaisten kielten taidon lisäksi nyt oli ensisijaisen tärkeää englannin kielen taito. Välittäjän kyky mukautua myyjän/ostajan tarpeisiin oli todella hyvää sekä asenne avustaa heitä kohtaamisissa. Kaupan vaatimien asiakirjojen läpikäynti asiallisen selkeästi estää epäselvyyksien syntymistä ts. varattiin riittävästi aikaa. Koko prosessista jäi hyvä maku.
nogrannhet med blanketter och förklarningar
;