Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä


Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj

Y-tunnus: 2238752-5
Käyntiosoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki
(Jäljempänä "Järjestäjä")

 

2. Kampanja-aika
Arvontaan voi osallistua kampanja-aikana, joka on 1.4.-30.4.2019.

3. Arvontaan osallistuminen ja osallistumisen edellytykset

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat täysi-ikäiset Säästöpankin Visa–kortinhaltijat (jäljempänä ”Kortinhaltija”). Säästöpankin Visa-korttituotteita ovat Visa Credit/Debit, Visa Debit, Visa Credit, Visa Business Debit, ja Visa Electron (jäljempänä ”Säästöpankin Visa-kortti”). Kortinhaltija voi osallistua arvontaan rekisteröitymällä kilpailuun osoitteessa www.saastopankki.fi/jalkapallo ja käyttämällä Säästöpankin Visa-korttia onnistuneesti vähintään kerran kampanja-aikana. 

Osallistuakseen arvontaan, Kortinhaltijan tulee olla täysi-ikäinen kampanjan alkaessa, eli 1.4.2019. Lisäksi Kortinhaltijalla tulee olla voimassa oleva Säästöpankin Visa-kortti kampanja-ajan päättyessä, eli 30.4.2019. Arvonta suoritetaan kampanja-aikana rekisteröityneiden ja Säästöpankin Visa-korttia onnistuneesti käyttäneiden Kortinhaltijoiden kesken. Kortin käyttämiseksi lasketaan mikä tahansa Kortinhaltijan käyttötililtä tai Visa-luottotililtä tehty onnistunut korttiveloitus, kuten esimerkiksi korttiosto tai käteisnosto.

Kortinhaltija voi osallistua arvontaan vain kerran. Arvontaan eivät voi osallistua Järjestäjän kanssa samaan pankkiryhmään kuuluvien yritysten tai yhteisöjen henkilökunta tai heidän perheensä.

Rekisteröitymällä kilpailuun Kortinhaltija hyväksyy tämän arvonnan säännöt.
 
4. Arvonnan palkinnot ja voittajien julkistaminen

Palkinnot:

1. Yksi (1) lippupaketti kahdelle hengelle FIFA:n naisten jalkapallon MM-kisojen avausotteluun 7.6.2019 Ranskan Pariisissa.

Lippupaketti sisältää:
- 2 yötä 3*-hotellissa aamiaisineen (6.-8.6.2019)
- City pass (voimassa 24h)
- Kuljetukset hotellilta areenalle pelipäivänä
- kategoria 1:n otteluliput
- Visan tapahtumahenkilökunnan apu hotellilla, matkalla stadionille ja stadionilla. HUOM! Palkinto ei sisällä matkoja ottelukaupunkiin, hotellin lisäpalveluita, mahdollisia veroja, ruokailuja, passeja. 

2. Yksi (1) lippupaketti kahdelle hengelle FIFA:n naisten jalkapallon MM-kisojen finaaliin 7.7.2019 Ranskan Lyonissa.

Lippupaketti sisältää:
- 2 yötä 3*-hotellissa aamiaisineen (6.-8.7.2019)
- City pass (voimassa 24h)
- Kuljetukset hotellilta areenalle pelipäivänä
- kategoria 1:n otteluliput
- Visan tapahtumahenkilökunnan apu hotellilla, matkalla stadionille ja stadionilla. HUOM! Palkinto ei sisällä matkoja ottelukaupunkiin, hotellin lisäpalveluita, mahdollisia veroja, ruokailuja, passeja. 

 
Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan/tuotteeseen. Kilpailussa voittanut Kortinhaltija vastaa itse kaikista muista kuin yllä lippupaketin yhteydessä mainituista palkinnon lunastamiseksi/käyttämiseksi tarvittavista matkanjärjestelyistä, kuten matkavakuutuksesta, matkustuskuluista, sekä  matkojen järjestämisestä, eikä Järjestäjä osallistu niihin miltään osin.

Arvonta tapahtuu Järjestäjän tiloissa Helsingissä seitsemän (3) päivän kuluessa kampanja-ajan päättymisestä, eli 3.5.2019. Arvonnassa voittaneille Kortinhaltijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai kirjeitse, ja kerrotaan palkinnon luovuttamiseen liittyvistä käytännön seikoista. Osallistuessaan arvontaan Kortinhaltija hyväksyy sen, että palkinnon lunastamiseksi/käyttämiseksi hänen tulee matkustaa omalla kustannuksellaan ja omalla vastuullaan ottelupaikoille Ranskaan.

Järjestäjällä on oikeus ilmoittaa arvonnassa voittaneiden Kortinhaltijoiden nimi ja sähköpostiosoite FIFA:lle ja Visalle. Palkinnon lunastamiseksi Kortinhaltijan tulee noudattaa myös FIFA:lta ja Visalta erikseen myöhemmin saamiaan englanninkielisiä ohjeita ja sääntöjä.  

Järjestäjällä on oikeus käyttää ja julkaista kaikkea Kortinhaltijan arvontaan osallistumiseksi lähettämää materiaalia. Järjestäjä varaa itselleen oikeuden kuvata palkintojen voittaneita Kortinhaltijoita kampanja-ajan päättymisen jälkeen esimerkiksi palkintojen luovuttamisen yhteydessä. Kilpailun voittaneiden Kortinhaltijoiden nimet voidaan julkaista eikä kilpailuun voi osallistua anonyyminä.
 
5. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa arvonnoista mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot. Järjestäjä ei vastaa palkintoon mahdollisesti liittyvistä matkanjärjestelyistä, kuten matkavakuutuksesta ja matkakuluista, eikä Järjestäjä osallistu niihin miltään osin. 

Kortinhaltija vastaa osallistumisen yhteydessä antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

6. Tietojenkäsittely
Kortinhaltijoiden henkilötietoja käsitellään tietosuojalainsäädännönlain edellyttämällä tavalla, eikä niitä luovuteta Säästöpankkiryhmän ulkopuoliselle taholle lukuun ottamatta Visa Inc:iä ja kansainvälistä jalkapalloliittoa (FIFA), joille henkilötietoja voidaan luovuttaa vain niiltä osin kuin niitä tarvitaan palkintojen lunastamiseksi ja luovuttamiseksi.

Järjestäjä ei säilytä henkilötietoja arvonnan jälkeen, vaan kaikki annetut henkilötiedot tuhotaan sen jälkeen, kun osallistuneista Kortinhaltijoista on arvottu voittajat (yhteensä 2 kpl voittajia) ja heihin on saatu yhteys. Annetut henkilötiedot tuhotaan viimeistään 30.6.2019.
 
Järjestäjän arvonta- ja kilpailurekisteri

Rekisterinpitäjä

Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj
Y-tunnus: 2238752-5
Käyntiosoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki
(Jäljempänä "järjestäjä")

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Manu Kauppila
Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj
Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki

1. Tietosuojavastaavan yhteystiedot

Säästöpankkiryhmässä on nimetty ryhmän yhteinen tietosuojavastaava, johon voit ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä ja tietosuojalainsäädäntöä koskevissa kysymyksissä.

Säästöpankkiryhmän tietosuojavastaava

Säästöpankkiliitto osk
Postiosoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki
Sähköposti: tietosuoja@saastopankki.fi

Rekisterin nimi

Jalkapallonnaisten  MM-kilpailujen 2019 lippuarvonta

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan järjestäjän arvonnan ja kilpailun voittajien arpomiseen, voitosta ilmoittamiseen, sekä voittojen toimittamiseen. Kaikki rekisteriin tallennetut henkilötiedot poistetaan heti, kun arvonnan voittajat on selvitetty ja heidät on tavoitettu palkinnon toimittamiseksi ja viimeistään 30.6.2019. 

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin voidaan kerätä arvontaan osallistuvan henkilön itse ilmoittamia tietoja: etu- ja sukunimi; syntymävuosi; osoite, postinumero ja -toimipaikka; puhelinnumero; sähköpostiosoite.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään henkilötietoja ainoastaan ilmoittautumislomakkeen kautta.
 
Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Henkilötietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille muihin tarkoituksiin kuin palkinnon lunastamista varten.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin tietoja ei siirretä EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteritiedot säilytetään asianmukaisesti suojatussa palvelimessa ja ovat vain järjestäjän ennalta määrittelemien henkilöiden käytettävissä. Rekisterin tietoja säilytetään siihen saakka, kunnes kilpailun palkinto on arvottu ja voitosta tiedotettu arvonnan sääntöjen mukaan. Annetut henkilötiedot tuhotaan joka tapauksessa viimeistään 30.6.2019.