Visa Gold Credit/Debit -kortti

Säästöpankin Visa Gold Credit/Debit -kortilla saat lisäpalvelua ja maksat ne vähän suuremmatkin ostokset.

Säästöpankin Visa Gold Credit/Debit -kortti sisältää matkavakuutuksen ja ostoturvavakuutuksen.
check

kortissa myös matkavakuutus ja ostoturvavakuutus.

check

luottoraja jopa 20 000 euroa.

check

Voit maksaa ostoksesi heti tai käyttää kortin luotto-ominaisuutta.

Visa Gold Credit/Debit -kortissa on korkeampi luottoraja

Visa Gold Credit/Debit -kortilla maksat kaupassa ja teet nostot automaateilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Teet kortillasi kätevästi ja turvallisesti hankintoja myös verkkokaupoissa. Kortilla hoidat isommatkin ostot, sillä voit saada Gold-korttiisi jopa 20 000 euron luottorajan.  

Kun käytät korttia, voit valita veloitetaanko osto- tai nostotapahtuma pankkikortin puolelta pankkitililtäsi (Debit) vai luottokortin Credit-puolelta, jolloin hyödynnät kortin maksuaika- tai luotto-ominaisuutta. Lähimaksulla maksat nopeasti ja kätevästi korkeintaan 25 euron ostokset, jotka veloitetaan aina pankkitililtäsi (Debit).

Korttiisi on liitetty monipuolinen matkavakuutus ja Ostoturvavakuutus, sekä hätäpalvelu, joka avulla saat uuden kortin tai käteistä rahaa, mikäli korttisi katoaa tai se varastetaan ulkomailla ollessasi. 

Verkkopankistasi ja mobiilipankistasi näet kätevästi luottokorttisi Credit-tapahtumat ja Visa-luoton tiedot. Voit tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaatin avulla sekä nostaa käteistä kaupan kassalla kyseistä palvelua tarjoavista liikkeistä.

Kortin saaminen edellyttää 18 vuoden ikää, luottokelpoisuutta ja säännöllisiä tuloja.

Ota matkallesi mukaan matkavakuutustodistus, jonka avulla voit tarvittaessa todistaa, että sinulla on matkavakuutus.

Tutustu matkavakuutuksen tuotekuvaukseen

Tallenna LähiTapiolan matkahätäpalvelunumero puhelimesi muistiin. Palvelu on voimassa vuorokauden ympäri. Numero Suomesta soitettaessa on 0800 04531 ja ulkomailta soitettaessa: +358 8000 4531. Numerossa sinua autetaan akuuteissa tilanteissa, maksusitoumusasioissa, hoitolaitostiedusteluissa ja muissa ongelmatilanteissa.

Visa Global Customer Assistance -palvelu palvelee aina

Kortissa on Visa Global Customer Assistance -palvelu ympäri vuorokauden. Mikäli korttisi katoaa tai se varastetaan, voit saada uuden kortin kadonneen tilalle muutamassa päivässä. Lisäksi saat käteistä käyttörajan puitteissa jopa 5 000 USD.

Turvallista verkkokauppaostamista ja helpotusta arkeen

Visa Gold Credit/Debit -kortillasi teet kätevästi ja turvallisesti hankintoja myös verkkokaupoissa. Verkko-ostosten turvallisuuden varmistat käyttämällä verkkokauppoja, jotka ovat mukana Verified by Visa -palvelussa. Varmista kuitenkin aina, että verkkokauppa käyttää HTTPS-suojausta. Korttisi rekisteröidään automaattisesti Verified by Visa -palveluun, mikäli sinulla on nettipankkitunnukset. Laskunmaksu kortilla onnistuu Säästöpankkien palveluautomaateilla. Voit maksaa kortilla myös lähimaksamisen avulla. Lähimaksamisen osalta tapahtumat veloitetaan aina pankkikortin puolelta pankkitililtäsi (Debit).

Voit nostaa käteistä ympäri maailman kaikista Visa-automaateista, tehdä rel="noopener noreferrer" käteistalletuksia TalletusOtto-automaatin avulla sekä nostaa käteistä kaupan kassalta. 

Kortin saaminen edellyttää 18 vuoden ikää, luottokelpoisuutta ja säännöllisiä tuloja. 

Luottokortin luotto-ominaisuus tuo joustoa maksuihin

Verified by Visa

Luottokorttiin liitetty ostoturvavakuutus

Nosta käteistä kaupan kassalta ostosten yhteydessä

Korttitapahtumien valuuttakurssit ja valuuttalaskuri

Kortti kadoksissa?

Kuvakortin tilauspalvelu

Haluatko itse valita kuvan korttiisi? Ota yhteys lähimpään konttoriisi

Kehitämme kortinsuunnittelupalveluamme, jonka johdosta sähköinen kuvakortin tilauspalvelu on hetkellisesti pois käytöstä. Uusi palvelu tulee avautumaan verkkopankkiin kevään aikana. Siihen saakka voit valita korttikuvan 10 valmiista vaihtoehdostamme ottamalla yhteyttä lähimpään konttoriisi.

Tutustu myös näihin

TalletusOtto

Talleta käteistä rahaa tilille helposti ja nopeasti.

Visa Credit/Debit

Visa Credit/Debit on Säästöpankin asiakkaiden yleisin valinta. Luotto- ja pankkikortti samassa kortissa tuo joustavuutta ja valinnanvapautta maksuihin.

Visa Electron

Visa Electron on turvallinen valinta lapsen ja nuoren ensimmäiseksi pankkikortiksi.

Visa Debit

Visa Debit on pankkikortti, jolla maksat ostoksia ja nostat käteistä rahaa pankkitililtäsi. Kortti sopii hyvin esimerkiksi perheen taloustiliin liitettäväksi.

HINNASTON ja lähipankkisi yhteystiedot saat näkyviin kirjoittamalla kenttään kaupungin, postinumeron tai Säästöpankkisi nimen. 

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...