Henni Virtala

Säästöpankkiiri - talousasiantuntija

Mukana elämäsi eri vaiheissa

Asiakaspalvelua suurella sydämellä, huumorintajulla ja naurulla sävytettynä.

Toimin talousasiantuntijana Nokian konttorissamme. Olen ollut Säästöpankissa töissä vuoden 2011 alusta alkaen. Aito Säästöpankissa Nokialla aloitin työt 2018 kesällä. Olen työskennellyt pääasiassa yksityishenkilöiden rahoitus- ja sijoituspalveluiden sekä päivittäisasioinnin parissa. Yrityspuolen rahoitus- sekä päivittäisasioinnin palvelut onnistuvat myös. 

Tahdon löytää asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut. Työssäni minua innostavat ihanat kollegat sekä hymyilevät ja tyytyväiset asiakkaat. Tule rohkeasti juttelemaan kanssani -tahdon olla mukana elämäsi eri vaiheissa.

3 x tahdon:

Kun en ole töissä, tahdon… rentoutua metsälenkillä sekä viettää aikaa kolmen hemmotellun kissani kanssa.

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… sen osittain rahastoon kasvattamaan hemmottelukassaani sekä osittain säästövakuutukseen turvaamaan tulevaisuutta.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… itselleni matkustusta ja rentoa elämää varten varallisuutta. Tavoitteeni on, että pystyn matkustamaan silloin niin paljon kuin haluan. Eläkkeellä voin sitten napata vaikka  äkkilähdön johonkin ihanaan aurinkoiseen paikkaan ja tiedän, että talouteni kestää matkan. Voin siis vain nautiskella.


Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Asiantuntijuus

Lainat

Säästäminen