kiikoisten_saastopankki_jani_ala-erkkilä

Jani Ala-Erkkilä

Säästöpankkiiri - yksityispankkiiri

Oikea aika aloittaa vaurastuminen on juuri nyt

Toimin yksityispankkiirina Aito Säästöpankissa. Tavallisesti minut löytää työn touhusta joko Sastamalan, Huittisten tai Kiikoisten konttorilta, toisinaan saatan olla tapaamassa asiakkaita myös kotikäynnin tai yritysvierailun merkeissä.

Kokemusta pankkimaailmasta minulle on ehtinyt kertyä jo toistakymmentä vuotta niin päivittäisasioinnin, lainaamisen kuin sijoittamisen saralta. Säästäminen ja sijoittaminen veivät minut mukanaan ja viimeiset vuodet olen toiminut monipuolisissa sijoituspuolen työtehtävissä. Työssäni parasta ja palkitsevinta ovat tyytyväiset asiakkaat. Autankin sinua mielelläni ja ammattitaidolla kaikissa säästämiseen, sijoittamiseen ja varainhoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Jokainen sijoittaja on erilainen ja tästä syystä haluan tuntea asiakkaani mahdollisimman hyvin. Haluan auttaa asiakkaitani vaurastumaan ja löytämään heille oikeat säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule keskustelemaan kanssani. Kartoitetaan yhdessä juuri sinulle tai yrityksellesi sopiva yksilöllinen tapa vaurastua!

Soita minulle tai varaa aika tapaamiseen - verkossa, puhelimessa tai konttorissa.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Asiantuntijuus

Säästäminen

Sijoittaminen

Varainhoito