Maria Granni

Säästöpankkiiri - asiakkuusjohtaja, maa- ja metsätaloudet

Maa- ja metsätalousyrittäjien kumppani vuodesta 2008

Toimin maa- ja metsätalousyrittäjien palveluihin erikoistuneena asiakkuusjohtajana ja kaupanvahvistajana. Toimin asiakkaiden parissa niin maatilakäynneillä kuin Sastamalan Puistokadun konttorissa. Finanssialalla maa- ja metsätalousyrittäjiä olen palvellut vuodesta 2008.

Suhtaudun työhöni paneutuen ja tahdon löytää asiakkaillemme parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa. Työssäni minua innostavat onnistumiset asiakkaiden kanssa ja taitavat kollegat. Ota yhteyttä - löydämme sinulle sopivan rahoitusratkaisun esimerkiksi maatilan investointiin tai sukupolvenvaihdokseen liittyen. 

3 x tahdon

Kun en ole töissä, tahdon… nauttia yhteisestä ajasta perheeni kanssa vaikka partioharrastuksen parissa. Osa vapaa-ajastani kuluu maatalouden parissa yrittäjänä.

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… laittaa sen rahastoon odottamaan seuraavaa lomamatkaa. Silloin kun on turvallista matkustaa, haluan tutustua uusiin kulttuureihin ja paikkoihin sekä Suomessa että ulkomailla.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… kerryttää itselleni sopivan taloudellisen turvan, mikä takaa minulle taloudellisesti turvalliset eläkepäivät. Ammatillisesti tahdon kehittää itseäni jatkuvasti laaja-alaisesti, jotta pystyn auttamaan asiakkaitani menestymään jatkossakin heidän omassa yritystoiminnassaan.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Ruotsi

Englanti

Asiantuntijuus

Yritysrahoitus

Yrityksen sijoittaminen ja varainhoito