Sirpa Marjala-Korhonen

Sirpa Marjala-Korhonen

Säästöpankkiiri - yritysasiantuntija

010 841 5742

Työskentelen yritysasiantuntijana. Minulle voi varata konttori- tai verkkotapaamisen yrityksen maksuliike-, rahoitus- tai sijoitusasioissa.

Olen ollut Säästöpankissa töissä vuodesta 2019. Pankkiuraani on kertynyt jo pidemmän aikaa ja olen työskennellyt hyvin monenlaisissa tehtävissä. Yritysasioiden parissa on kaikkiaan vierähtänyt yli kymmenen vuotta. Parasta työssäni ovat ihanat asiakkaat ja mukava, toisiaan tukeva työyhteisö. 

Ota yhteyttä, niin rakennetaan sinulle ja yrityksellesi tarpeisiisi sopiva ratkaisu!

3 x tahdon:

Kun en ole töissä, tahdon… touhuilla lastenlasten kanssa, ulkoilla, jumppailla, mökkeillä ja kasvatella syötävää puutarhassa. 

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… heittää sen säästövakuutukseen tuottamaan ja mahdollistamaan joitain uusia hankintoja mökille.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… kerryttää säästöjä, jotka turvaavat taloudellisesti levollisen eläkkeelle siirtymisen ja mahdollistavat mukavat eläkepäivät. Ammatillisesti tahdon kehittyä edelleen digitaidoissa ja auttaa asiakkaitamme käyttämään aikaa säästäviä ja toimintaa helpottavia pankkipalveluita ja palveluratkaisuja. 

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Asiantuntijuus

Päivittäispalvelut

Säästäminen

Yritysrahoitus

Yrityksen maksuliikennepalvelut