Ulla Ritala

Säästöpankkiiri - talousasiantuntija

Juuri sinulle sopiva asuntolainaratkaisu

Nimeni on Ulla Ritala ja olen työskennellyt rahoitusalalla yli kymmenen vuotta. Tällä hetkellä työskentelen talousasiantuntijana Aito Säästöpankissa toimialueena Pirkanmaa, Satakunta ja Etelä-Pohjanmaa.

Työpäiväni koostuvat pääasiassa asuntolainaneuvotteluista uusien asiakkaiden parissa. Työssäni pyrin löytämään jokaiselle asiakkaalle yksilöidyn, juuri hänelle sopivan asuntolainaratkaisun.

Asuntolainaneuvottelussa käymme läpi tämän hetken tilanteesi ja mahdollisuudet asunnon hankintaan. Asuntolainaneuvottelua ei kannata jännittää, käydään rennosti asioita läpi ja varataan riittävästi aikaa. Tapaamisen jälkeen sinulla on selkeä käsitys mahdollisuuksistasi asuntolainaan ja tiedät kuinka edetä mahdollisen asunnon hankinnan kanssa.

Lisäksi jos pohdit nykyisen asuntolainan kilpailuttamista tai olet kiinnostunut kuulemaan Aito Säästöpankin pankkipalveluista uutena asiakkaana, jutellaan ilman muuta lisää!

Asuntolainahakemuksen voit täyttää täällä. Käsittelemme asuntolainahakemukset mahdollisimman pikaisesti, ja otamme sinuun yhteyttä lainaneuvottelun varaamista varten. Voit myös olla suoraan yhteydessä minuun soittamalla numeroon 010 311 6469.

3 x tahdon:

Kun en ole töissä, tahdon… Heittäytyä vapaalle ystävieni ja perheeni kanssa.

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… Säästää sen tuottamaan tulevaisuuden varalle tai sijoittaa arjen hyvinvointiin.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… Tehdä monipuolisen ja mittavan uran pankkialalla ja nähdä maailmaa matkustellen.