Tiia Ahtola

Yritysasiantuntija

Yhdessä kohti tulevaa!

Olen aloittamassa Eurajoen Säästöpankin Rauman konttorissa yritystiimissä. Toimin yhteyshenkilönäsi niin yrityksesi kuin myös henkilökohtaisten pankkiasioidesi hoidossa. Rahoitusalalta minulla on usean vuoden kokemus, lisäksi paikallistuntemukseni kasvoi toimiessani ennen rahoitusalaa kiinteistönvälittäjänä. Myös markkinointi on lähellä sydäntäni. 

Koen, että uutta voi oppia joka päivä ja haasteet tukevat kehittymistä. Innostava ja avoin ilmapiiri saa aikaan positiivisuutta ja haluan olla jakamassa sitä omalta osaltani koko työyhteisölle.

Vapaa-ajalla minut löytää lasteni harrastusten parista niin jäähalleilta kuin myös jalkapallo- ja salibandykenttien laidoilta. Lisäksi voit törmätä minuun lenkkipolulla.

Säästöpankissa asiakas on keskiössä ja se näkyy kaikessa toiminnassa. Minulle on tärkeää, että asiakasta kuunnellaan ja hän lähtee tapaamisesta hymyillen. Paikallisuus on upea juttu ja odotan innolla tutustumista paikallisiin yrityksiin. Minua innostavat kohtaamiset asiakkaiden kanssa ja ennen kaikkea se, että yhdessä löydämme juuri sinulle ja yrityksellesi parhaat ratkaisut. Ollaan yhteydessä!

”Kaikki sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@saastopankki.fi. Ethän lähetä luottamuksellisia tietoja sähköpostitse, vaan käytät esimerkiksi verkkopankin verkkoviestiä.” 
Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Asiantuntijuus

Yritysrahoitus

Yrityksen maksuliikennepalvelut