Heidi Immonen - Someron Säästöpankki.

Heidi Immonen

Rahoituspäällikkö, henkilöasiakkaat (perhevapaalla)

Olen Heidi, tuore Säästöpankkilainen Kouvolan Myllykoskelta! Toimin henkilörahoituksesta vastaavana päällikkönä Kotkassa, jonne olen saanut ilon ja kunnian olla konttoria avaamassa aivan lähtökuopista saakka.

Pankkimaailma on minulle tuttu jo useampien vuosien ajalta: kokemusta on kertynyt niin sijoitus-, yritys- kuin henkilörahoituspuoleltakin ja viimeisimmät pankkivuoteni olen työskennellyt esimiehenä ympäri Kymenlaaksoa ja hiukan myös Etelä-Savon puolellakin. 

Säästöpankissa pidän eritysesti siitä, että arvot eivät ole vain sananhelinää, vaan ne todella näkyvät aivan konkreettisesti arjen tekemisessä niin asiakkaiden suuntaan kuin henkilöstönkin kesken. Haluan antaa asiakkaille sen saman kokemuksen, minkä olen itse osana Säästöpankkia saanut, eli aidosti läsnä, mukana jokaisen yksilöllisissä tarpeissa sekä ainutlaatuisissa elämäntilanteissa ja räätälöidä asiakkaalle juuri tälle sopivat ratkaisut olemalla aidosti asiakaslähtöinen!

Vapaa-aikani kuluu aika pitkälti lapsiperhearjen pyörittämiseen. Olemme intohimoisia mökkeilijöitä ja nautimme, kun voi pysähtyä ja nauttia puhtaasta ympäristöstä sekä kiireettömästä yhdessäolosta.

Tervetuloa tutustumaan minuun, mahtavaan tiimiimme sekä Säästöpankkiin!

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Asiantuntijuus

Päivittäispalvelut

Lainat

Säästäminen