Koivukortti – maksukortin materiaalina suomalaista puuta

Visakoivu on monelle suomalaiselle tuttu puulaji, mutta Säästöpankin asiakkaana voit hankkia myös koivu-Visan. Maksukortin valmistuksessa on käytetty suomalaista visakoivua.

Koivu-Visa – maksukortti Säästöpankista

Ensimmäinen visakoivua sisältävä maksukortti 

Säästöpankin maksukortti on Suomen markkinoiden ensimmäinen maksukortti, jossa on käytetty suomalaista koivua. 

”Syksyllä 2017 lanseerattu kortti on otettu asiakkaidemme kesken ilolla vastaan. Korttia on kehuttu muun muassa kauniista suomalaisuutta kuvastavasta ulkonäöstä. Alkuinnostuksen jälkeen korttia tilataan edelleen paljon ja se onkin yksi suosituimmista kuvallista maksukorteistamme”, kertoo Säästöpankin korttimaksupäällikkö Hanna Oiva. 

Säästöpankin maksukortilla on suomalainen sydän

Suomalainen koivu on osoittanut sitkeytensä kattavissa kortinvalmistustesteissä. Maksukortteja ei voi valmistaa kokonaan puusta, mutta muovi voidaan korvata osittain koivulla ilman, että kortin käytettävyys tai kestävyys heikentyisi. Lähes viidesosa uudesta muovipinnoitetusta kortista on koivua. Voidaan hyvällä syyllä sanoa, että Säästöpankin muovirahalla on suomalainen koivusydän.

Voit valita koivukortin Säästöpankin Visa Electron-, Debit- ja Credit/Debit-korttiisi. Kortin vaihtaminen sujuu helpoiten verkkopankissa Kortit-sivulla kohdassa Kuvan vaihtaminen. 

Voit vaihtaa kuvan kuluitta seuraavaa uusintaa varten. Jos haluat kortin uudella kuvalla heti käyttöösi, kortin uusinnasta peritään palkkio. Lisätietoa kuvakorteista löydät täältä.

Etkö vielä ole asiakkaamme? Tahdo pankiltasi enemmän ja tule Säästöpankkiin
Kategoriat
...