Markkinakatsaus lokakuu 2021

Tervetuloa katsomaan Säästöpankin markkinakatsaus ja kuulet mielenkiintoista asiaa sijoittamisesta. Lokakuun markkinakatsaus on julkaistu tiistaina 26.10.2021. Säästöpankin markkinakatsaus soveltuu kaikille taloudesta ja sen ilmiöistä kiinnostuneille. Keskustelemassa ovat Säästöpankkiryhmän pääekonomisti Henna Mikkonen ja Säästöpankkien Varainhoidon salkunhoitajat Tatu Paasimaa ja Mikko Rautiainen.

Huolien kirjo taloudessa kasvanut – miten se näkyy sijoitusmarkkinoilla?


Tervetuloa katsomaan Säästöpankin markkinakatsausta. Säästöpankin markkinakatsaus on kuukausittain julkaistava katsaus talouden ajankohtaisista asioista. Puolituntisen aikana kuulet tarkempaa tietoa markkinoiden tämänhetkisestä tilanteesta. Lokakuun markkinakatsauksen asiantuntijoina:  • Henna Mikkonen, Säästöpankkiryhmän pääekonomisti

  • Tatu Paasimaa, Säästöpankkien Varainhoidon salkunhoitaja

  • Mikko Rautiainen, Säästöpankkien Varainhoidon salkunhoitaja


 Onko mielessäsi kysymys sijoittamiseen liittyen, johon haluaisit saada vastauksen? Lähetä kysymyksesi salkunhoitajillemme jo ennakkoon, niin he vastaavat sinulle seuraavan markkinakatsauksen aikana. Kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen webinaari@saastopankki.fi.


 


 


Tiedot henkilötietojen käytöstä ja tietosuojaseloste löytyvät täältä.

Ajankohtaista