Päivitä asiakastietojasi ja osallistut rahastoarvontaan.

Haluatko lukea hyödyllistä sisältöä sijoittamisesta ja säästämisestä? Entä oletko kiinnostunut Säästöpankin uusista tuotteista ja palveluista? Tarkista verkkopankissasi Omat tiedot -osiossa tai mobiilipankissa Profiili-osiossa, että olet antanut meille ajantasaisen sähköpostiosoitteesi sekä luvan sähköiseen markkinointiin. Nämä tiedot meille antaneet ovat mukana 300 euron rahastopalkinnon arvonnassa helmikuun 2021 loppuun saakka.
Onnistutaan yhdessä! Mies ja nainen hyppäävät ilmaan ja heittävät ylävitoset, koska Säästöpankki on auttanut heitä pärjäämään.
Päivittämällä asiakastietoihisi ajantasaisen sähköpostiosoitteen sekä antamalla meille luvan sähköiseen markkinointiin verkkopankin Omat tiedot -osiossa tai mobiilipankissa Profiili-osiossa, saat sähköpostiisi kuukausittain sinulle hyödyllistä taloustietoa. Osallistut samalla arvontaan, missä arvomme yhdelle voittajalle 300 euron arvosta Säästöpankin rahastoja voittajan itse valitsemaan rahastoon. Jos tiedoissasi on sähköpostiosoite ja olet jo antanut meille luvan sähköiseen markkinointiin, olet automaattisesti mukana arvonnassa.


Muistathan, että voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen sekä sähköistä markkinointia koskevan luvan.

Kirjaudu verkkopankkiin ja päivitä tietosi saman tien.

Lue arvonnan säännöt.

Asiakkaidemme palautteita Säästöpankin uutiskirjeestä:

Hienoa asiakkaiden lähentymistä ja heistä huolenpitoa nämä uutiskirjeet.” - Kalevi

Hyvä ja selkeä uutiskirje! Ei liikaa asiaa ympättynä, mikä tekee siitä helppolukuisen.” - Juho-Matti

Uutiskirje oli kertova. Sai tietoa tämänhetkisistä tapahtumista sekä uusia näkökulmia asioihin. Yksinkertainen ja siisti. Uutiskirje kertoi paljon. Houkutteli lukemaan.” - Ida