Päivitä asiakastietojasi ja osallistut neljän hengen elokuvaelämyksen arvontaan.

Haluatko lukea hyödyllistä sisältöä sijoittamisesta ja säästämisestä? Entä oletko kiinnostunut Säästöpankin uusista tuotteista ja palveluista? Tarkista verkkopankissasi omat tiedot -osiossa, että olet antanut meille ajantasaisen sähköpostiosoitteesi sekä luvan sähköiseen markkinointiin. Nämä tiedot meille antaneet ovat mukana 3 leffapaketin arvonnassa syyskuun 2019 loppuun mennessä.
Nuori pariskunta kurottautuu suutelemaan.
Päivittämällä asiakastietoihisi ajantasaisen sähköpostiosoitteen sekä antamalla meille luvan sähköiseen markkinointiin verkkopankin omat tiedot -osiossa, saat sähköpostiisi kuukausittain sinulle hyödyllistä taloustietoa. 

Osallistut samalla arvontaan, missä arvomme kolmelle voittajalle elokuvaelämyksen neljälle hengelle. Jos tiedoissasi on sähköpostiosoite ja olet jo antanut meille luvan sähköiseen markkinointiin, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Muistathan, että voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen sekä sähköistä markkinointia koskevan luvan.
 
Kirjaudu verkkopankkiin ja päivitä tietosi saman tien.

Lue arvonnan säännöt. 

Asiakkaidemme palautteita Säästöpankin uutiskirjeestä:

”Hienoa asiakkaiden lähentymistä ja heistä huolenpitoa nämä uutiskirjeet.” - Kalevi

”Hyvä ja selkeä uutiskirje! Ei liikaa asiaa ympättynä, mikä tekee siitä helppolukuisen.” - Juho-Matti

”Uutiskirje oli kertova. Sai tietoa tämänhetkisistä tapahtumista sekä uusia näkökulmia asioihin. Yksinkertainen ja siisti. Uutiskirje kertoi paljon. Houkutteli lukemaan.” - Ida