Monipankkipalvelu

Säästöpankki monipankkipalvelun avulla voit kätevästi ja turvallisesti tarkastella eri pankkien tilejäsi yhdessä paikassa. Monipankkipalvelu toimii Säästöpankki mobiilisovelluksessa. 

Kaksi bisnesnaista katsoo yhdessä ajankohtaisia talousuutisia turkoosilta älypuhelimelta.

Miksi käyttää monipankkipalvelua?

 • Todellinen rahatilanne hahmottuu laajasti, kun tarkastelet eri pankeissa olevia tilejä samassa näkymässä.
 • Samalla voit pohtia, kannattaisiko osa tilivaroista sijoittaa muihin ratkaisuihin – autamme siinä mielellämme. Jätä yhteydenottopyyntö. > linkkaus yhteydenottolomakkeelle
 • Helppo ja nopea ottaa käyttöön - tarvitset vain haluamasi pankin sähköiset asiointitunnukset tilien ja korttien liittämiseksi Säästöpankin mobiilisovellukseesi.
 • Monipankkipalvelu on nyt myös saatavilla yrityksille (yritysasiakkaille suurimpien pankkien tilien ja maksukorttien katseluun) – varmista kassavirtasi mahdollisimman hyvä hyödynnys.

Näin otat monipankkipalvelun käyttöösi

Jos haluat, että toisen pankin tilisi näkyvät jatkossa Säästöpankki mobiilisovelluksessa, toimi näin:

 1. Varmista, että sinulla on ladattuna uusin sovellusversio Säästöpankki mobiilisovelluksesta.
 2. Kirjaudu Säästöpankki mobiilisovellukseen.
 3. Arki-näkymässä valitse Tilit > Lisää tili toisesta pankista. 
 4. Lue monipankkipalvelun kuvaus ja hyväksy käyttöehdot. 
 5. Valitse listalta toinen pankki, jossa sinulla on tilejä. Jos pankkia ei näy listalla, monipankkipalvelu ei vielä ole mahdollista kyseisen pankin tilitietojen tarkasteluun. 
 6. Tunnistaudu toisen pankin tunnuksilla ja valitse toisen pankin palvelusta tilit, jotka haluat jatkossa nähdä myös Säästöpankki mobiilisovelluksen kautta. 
 7. Tarkista ja hyväksy tilit, joiden tietoja ollaan tuomassa. Myös tämä tulee tehdä ennen palaamista Säästöpankki mobiilisovellukseen. 
 8. Valmista tuli! Voit jatkossa tarkastella tiliesi tietoja Säästöpankki mobiilisovelluksen Arki-näkymän kautta.

Säästöpankki ei peri monipankkipalvelun käytöstä maksua. Toinen pankki voi periä tilitapahtumien näyttämisestä maksun vain, jos se tekee niin myös omassa digitaalisessa palvelukanavassaan.

 

Usein kysyttyä monipankkipalvelusta

Miten voimme parhaiten auttaa taloudessasi? Ota yhteyttä

Toivomme sinulle sujuvaa pankkiasiointia! Muistathan, että voit kaikissa talousasioissasi kääntyä aina puoleemme. Esimerkiksi varaamalla ajan voimme rauhassa miettiä juuri sinun taloudellesi parhaat vaihtoehdot – me tahdomme, että sinä vaurastut.