Taloudellista turvaa 

Oman talouden turvaaminen voi olla pieni teko, mutta sillä voi olla suuri vaikutus elämääsi. Tahdothan sinäkin varautua elämän yllättäviin käänteisiin? Tutustu, miten voit turvata taloutesi ja kysy lisää asiantuntijaltamme.
Maanviljelijänainen suhtautuu talouteensa luottavaisesti. Hän on valinnut pankkikumppanikseen Säästöpankin ja löytänyt uuden kodin Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjun kautta.
check

Lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti myös yllättävissä elämäntilanteissa. 

check

Kun tahdot vakautta lainasi korkoon. Korkosuoja ja korkoputki suojaavat lainasi koron muutoksilta.

check

Säännöllinen säästäminen auttaa turvaamaan omaa talouttasi ja tuo vakautta arkeesi.

Turvaa lainasi takaisinmaksu Säästöpankki Balanssilla 

Koskaan ei tiedä, mitä huominen tuo tullessaan. Siksi lainanottajana kannattaakin miettiä, miten omalle taloudelle käy, jos elämäntilanne yllättäen muuttuu.  

Lainan takaisinmaksuturva, eli Säästöpankki Balanssi, tuo paljon turvaa elämän yllättäviin käänteisiin. Säästöpankki Balanssin avulla pidät taloutesi tasapainossa silloinkin, kun kaikki ei mene suunnitelmiesi mukaan. Lainaturvan avulla varmistat perheesi toimeentulon esimerkiksi sairauden, vammautumisen, työttömyyden tai kuoleman varalta. 

Tahdotko tietää lisää lainaturvasta? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hae lisäturvaa korkojen nousun varalta

Korot ovat jo pitkään olleet matalalla. Ennusteiden mukaan korkoihin on kuitenkin tulossa muutoksia. Nyt onkin hyvä aika varautua korkojen nousuun. Lainalaskurilla voit helposti kartoittaa, miten korkotason muutos vaikuttaisi lainaasi ja omaan talouteesi. 

Korkojen nousun varalta turvautumiseen on monia eri keinoja. Yksi keino on sopia lainallesi kiinteä korko, jolloin lainasi korko pysyy sovitun ajanjakson samalla tasolla. Vaikka yleinen korkotaso muuttuisi, niin sinun lainasi korko pyysyy samana. Kiinteän koron voit ottaa sekä uuteen että vanhaan lainaan, joko 5 tai 10 vuodeksi. 

Voit myös sopia pankkisi kanssa korkoputkesta, joka tarkoittaa, että lainasi korolle määritellään tietty aika, jolloin lainalla on määritellyt enimmäis- ja vähimmäiskorkoprosentin raja. Korkoputken voit sopia uuteen tai vanhaan lainaan, joko 5 tai 7 vuodeksi.  

Kiinnostaako korkosuojaus? Varaa aika, niin jutellaan lisää.

Aloita säästäminen

Voit myös turvata omaa talouttasi yllättäviltä elämänmuutoksilta tai korkojen merkittävältä nousulta aloittamalla säästämisen. Kun sijoitat kuukausittain rahaa esimerkiksi rahastoon, sinulla kertyy pelivaraa (voisiko olla puskurirahaa?) yllättävien menojen tai suurten muutosten varalle. Säännöllinen kuukausittainen säästäminen auttaa sinua onnistumaan säästämisessä. Lue lisää säästämisestä ja sijoittamisesta

Jos kaipaat henkilökohtaista neuvontaa säästämiseen, varaa aika, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivimman ratkaisun.