Säästöpankkiiri - harjoittelija / kesätyöntekijä

Oletko ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia arvostava asiakaspalvelija tai sellaiseksi tahtova? Tahdotko oppia lisää taloudesta ja pankkialasta?


Haemme harjoittelijaa Aito Säästöpankin Huittisten konttoriin ja Sastamalan konttoriin Puistokadulle tarjoamaan asiakkaillemme alan ainutlaatuisinta palvelua ja positiivisia asiakaskokemuksia.

Tahdomme Säästöpankkiryhmässä olla asiakaskokemuksessa Suomen ykkönen! Tämän tavoitteen toteuttamisessa sinun roolisi on ensisijaisen tärkeä. Haluamme erottua asiakkaidemme talouden huippuasiantuntijana ja kohdata asiakkaamme ihmisläheisellä, joustavalla ja hyväntuulisella palvelulla niin konttoreissa kuin digitaalisissa palvelukanavissakin.

Odotamme sinulta asiakaspalveluasennetta sekä myyntihenkisyyttä. Sinulta tulee löytyä myös aimo annos aktiivisuutta ja  innostusta uuden oppimiseen sekä ongelmatilanteiden ratkaisemiseen.

Tarjoamme sinulle osaavan ja innostavan työyhteisön sekä työntekijäkokemuksesta aidosti kiinnostuneen ja suurella sydämellä toimivan yrityksen tuen. Työ alkaa palkattomana harjoitteluna kevään aikana, jatkuen kesän ajan palkallisena kesätyönä. Toivomme, että voit jatkaa työskentelyä myös syksyllä opintojen ohessa. Meillä voit kehittyä finanssialan nousevaksi tähdeksi ja mahdollisesti työllistyä myös harjoittelu- ja kesätyöajan jälkeen!

Keitä me olemme?

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Me Aito säästöpankissa huolehdimme ja välitämme toisistamme. Uskomme innostuksen ja innostamisen voimaan. Huolehdimme yhdessä siitä, että asiakkaan on helppo tavoittaa meidät ja olemme Aitoja ihmisiä niin verkossa kuin livenäkin. Katso video

Tahdo enemmän – tule osaksi tarinaamme!

Hae tehtävää 7.3.2021 mennessä. Sastamalan paikasta voit kysyä tarkempia tietoja säästöpankkiiri – paikallisjohtaja Jussi Luomalta p. 045 229 2744 ja Huittisten säästöpankkiiri – paikallisjohtaja Sari Salmelalta p. 045 324 7524.

ma 28