Säästöpankkiiri - rahoituspäällikkö (Pirkkala ja Lempäälä)

Oletko yhdistelmä itsenäistä uusiasiakashankkijaa ja räätälöityjä ratkaisuja rakastavaa talouden valmentajaa?

Haemme nyt säästöpankkiiri – rahoituspäällikköä voittamaan ja sitouttamaan uusia henkilöasiakkaita puolellemme ainutlaatuisen Säästöpankkikokemuksen avulla. Toimit ensisijaisesti Pirkkalan ja Lempäälän alueella.

 

Odotamme sinulta innostusta, rohkeutta ja aktiivisuutta uusasiakashankintaa ja sen moninaisia keinoja kohtaan. Tartut toimeen ja työskentelet intohimoisesti, itsenäisesti ja asiakaskannattavuuden huomioiden. Tahdot olla mukana asiakkaiden elämän tärkeissä päätöksissä talouteen, sen suunnitteluun ja hallintaan liittyen. Voitat uudet asiakkaat puolellesi hallitsemalla kokonaistalouden ja talouden valmennuksen – ja saat asiakkaat suosittelemaan sinua eteenpäin ystävilleen ja tuttavilleen. Sinut on helppo tavoittaa ja tavata, ja sinulla on kyky ilahduttaa ja innostaa. Olet taitava verkostojen luoja ja hyödyntäjä. Tehtävässäsi korostuu tiivis yhteistyö Sp-Kodin kanssa sekä voimakas tahto yhteistyön jatkuvaan kehittämiseen ja jalostamiseen.

 

Etsimme asuntorahoittamisen osaajaa, jolla on kokemusta laadukkaasta, tuloksellisesta ja asiakaskannattavuuden huomioon ottavasta työstä sekä rutkasti tahtoa itsensä kehittämiseen. 

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Me Aito säästöpankissa huolehdimme ja välitämme toisistamme. Uskomme innostuksen ja innostamisen voimaan. Huolehdimme yhdessä siitä, että asiakkaan on helppo tavoittaa meidät ja olemme Aitoja ihmisiä niin verkossa kuin livenäkin. Katso video.

Tahdo enemmän – tule osaksi tarinaamme! Hae tehtävää 10.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Nina Tala, puh. 050 505 8846 to 30.12. klo 10.00-11.00 ja ke 5.1. klo 15.30-16.30.