Säästöpankkiiri - yksityispankkiireja (Pirkanmaa ja Satakunta)

Oletko yhdistelmä itsenäistä uusiasiakashankkijaa ja laadukkaita ratkaisuja rakastavaa varallisuudenhoidon vahvaa osaajaa?

Haemme nyt säästöpankkiiri – yksityispankkiireja vastaamaan erityisesti uusien varainhoitoasiakkuuksien hankinnasta uudelle Yksityispankille toimialueellamme.

 

Odotamme sinulta asiantuntemusta ja aktiivisuutta. Luot kontakteja ja verkostoidut potentiaalisten henkilö- ja yritysasiakkaiden kanssa. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja tavoitteellinen oman työn organisoija. Asenteeltasi olet positiivinen, innostava ja rohkea. Tartut toimeen ja työskentelet itsenäisesti asiakkaan kokonaisvarallisuuden huomioiden. Toiminnallasi saat asiakkaat suosittelemaan sinua ystävilleen ja tuttavilleen. Sinut on helppo tavoittaa ja tavata etenkin sähköisissä kanavissa. Omaat vahvan tahdon osaamisesi kehittämiseen. 

 

Etsimme huipputyyppiä, jolla on vankka, vähintään viiden vuoden kokemus rahoitusalalta. Pidämme tärkeänä aiempia näyttöjä tulosten aikaansaamisesta ja liiketoiminnan kasvattamisesta. Olet suorittanut APV2-tutkinnon. Valmiit verkostot toimialueellamme sekä yritysten sijoitusratkaisujen tuntemus katsotaan eduksi. 

 

Erinomainen asiakaskokemuksemme syntyy ensiluokkaisesta työntekijäkokemuksesta, joten odotuksenamme on, että roolissasi pystyt omalla toiminnallasi vahvistamaan kumpaakin osa-aluetta.

 

Tarjoamme sinulle osaavan ja innostavan työyhteisön sekä työntekijäkokemuksesta aidosti kiinnostuneen ja suurella sydämellä toimivan yrityksen tuen. Pystyt vaikuttamaan siihen, miten ja missä työtäsi teet.

 

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Me Aito säästöpankissa huolehdimme ja välitämme toisistamme. Uskomme innostuksen ja innostamisen voimaan. Huolehdimme yhdessä siitä, että asiakkaan on helppo tavoittaa meidät ja olemme Aitoja ihmisiä niin verkossa kuin livenäkin. Katso video.

 

Tahdo enemmän – tule osaksi tarinaamme!Hae tehtävää 2.1.2021 mennessä. Kokoamme parasta mahdollista varallisuudenhoidon joukkuetta, joka koostuu sekä olemassa olevista asiantuntijoistamme että mahdollisista uusista tiimipelaajista. Lisätiedot: sijoitusjohtaja Pia Liinavuori puh. 040 537 3608 to 30.12. klo 9-10.