Tahdomme yritysasiakkuuspäällikköjä (2 paikkaa)

Säästöpankin yritysasiakkaiden asiakastyytyväisyys on toimialan huippuluokkaa*. Haemme nyt kahta säästöpankkiiri – yritysasiakkuuspäällikköä hankkimaan pankillemme uusia yritysasiakkuuksia ja huolehtimaan heidän investointi- ja rahoitustarpeistaan, ainutlaatuista asiakaskokemusta unohtamatta! Toinen yritysasiakkuuspäälliköistä tulee työskentelemään erityisesti rakennuttajien ja uudiskohteiden rahoituksen parissa. ​

Tahdomme, että olet mukana yritysasiakkaidemme elinkaaren tärkeissä päätöksissä talouden suunnitteluun ja hallintaan liittyen. Tartut toimeen ja työskentelet intohimoisesti, itsenäisesti ja asiakaskannattavuuden huomioiden. Sinulta löytyy innostusta, rohkeutta ja aktiivisuutta uusasiakashankintaa ja sen moninaisia keinoja kohtaan. Sinulla on kyky rakentaa monipuolisia rahoitusratkaisuja yritysasiakkaille yhteistyökumppaneidemme kanssa. Voitat uudet asiakkaat puolellesi hallitsemalla kokonaistalouden ja talouden valmennuksen – ja saat asiakkaat suosittelemaan sinua eteenpäin. Hyödynnät taitavasti jo olemassa olevia verkostojasi ja luot aktiivisesti uusia.

Etsimme yritysrahoituksen vahvaa osaajaa, jolla on kokemusta laadukkaasta, tuloksellisesta ja asiakaskannattavuuden huomioon ottavasta työstä. Hakemallamme henkilöllä on halu verkostoitua sekä rutkasti tahtoa itsensä kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle osaavan ja innostavan työyhteisön sekä työntekijäkokemuksesta aidosti kiinnostuneen ja suurella sydämellä toimivan yrityksen tuen. Pystyt vaikuttamaan oman toimenkuvasi sisältöön.

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Me Aito säästöpankissa huolehdimme ja välitämme toisistamme. Uskomme innostuksen ja innostamisen voimaan. Huolehdimme yhdessä siitä, että asiakkaan on helppo tavoittaa meidät ja olemme Aitoja ihmisiä niin verkossa kuin livenäkin. Katso video.

Tahdo enemmän – tule osaksi tarinaamme! Hae tehtävää 28.11.2021 mennessä. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Nina Tala, puh. 050 505 8846 to 18.11. klo 9-10 ja ti 23.11. klo 15.30-16.30.

*) EPSI Rating Pankki ja rahoitus 2021