Talouden asiantuntija, Keskinen alue

Vahvistamme joukkojamme pankin Keskisellä alueella! Tavoitteemme on tarjota parasta pankkipalvelua. Asiakkaidemme taloudellinen menestyminen ja hyvinvoinnin turvaaminen ovat tärkeitä päämääriämme. Päämääriemme mahdollistamiseksi ja liiketoiminnan kasvun tukemiseksi haemme tiimiimme talouden asiantuntijaa.

Talouden asiantuntijana toimit itsenäisesti ja oma-aloitteisesti nykyisten asiakkaidemme talouden valmentajana sekä hankit omalla toiminnallasi uusia asiakkaita myynnillisellä otteella edistäen erinomaista asiakaskokemusta.

Toimintaympäristösi voi olla joko Ylivieska, Toholampi tai Kannus. Odotamme, että sinulla on edellytykset toimia myös laajemmin pankin toimialueella eri kanavien kautta. 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on kokemusta rahoitusalalta asiakkuuksien hoidosta ja kehittämisestä sekä myynnillisistä tehtävistä. Lisäksi sinulla on rohkeutta ja halua löytää asiakkaillemme parhaat kokonaisratkaisut hyödyntäen eri asiointikanavia. Odotamme sinulta aktiivista ja tavoitteellista toimintatapaa työskennellä. Vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky eri sidosryhmien kanssa ovat tärkeitä ominaisuuksia tiimipelaajalle ja työssä onnistumiselle. Lisäksi sinulla on kyky tehtävien priorisointiin ja oma-aloitteiseen aikatauluttamiseen. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta suorittaa APV1-sijoituspalvelututkinto työn ohella. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tahdomme tarjota sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä pankissa. Onnistumisten mahdollistamiseksi sinulla on tukena valmentava esimies sekä asiantunteva ja kannustava tiimi. Päivittäisessä toiminnassa korostamme tavoitettavuutta, paikallisuutta ja asiantuntemusta. 

Työtä teemme joustavan työajan mukaan. 

Tahdotko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 30.9.2021. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Susanna Järvenpää p. 040 779 7372 to 30.9.2021 klo 10-11 ja aluepäällikkö Raija Haasanen p. 040 563 3538. 

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana.