Eurajoen Säästöpankki yhteistyöhön LähiTapiola Satakunnan ja LähiTapiola Lännen yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaiden osalta

Eurajoen Säästöpankin yhteistyökumppaniverkosto ja palveluvalikoima laajenee jälleen. Yhteistyö LähiTapiola Satakunnan ja LähiTapiola Lännen kanssa täydentää merkittävässä määrin yritysasiakkaiden palveluita. Säästöpankkia ja LähiTapiolaa yhdistävät paikallisuuden ohella korkea asiakastyytyväisyys sekä samankaltainen arvopohja.

Eurajoen Säästöpankki yhteistyöhön LähiTapiola Satakunnan ja LähiTapiola Lännen yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaiden osalta
Sopimusneuvotteluissa osapuolia edustivat LähiTapiola Lännen toimitusjohtaja Jussi Seppälä, LähiTapiola Satakunnan liiketoimintajohtaja Marko Hakala, Eurajoen Säästöpankin toimitusjohtaja Matti Saustila, LähiTapiola Lännen liiketoimintajohtaja Markus Suominen, LähiTapiola Satakunnan toimitusjohtaja Pasi Aakula sekä Eurajoen Säästöpankin pankinjohtaja Vesa Saine.

Eurajoen Säästöpankki ja LähiTapiolat ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on palvella yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin pankki- ja vakuutuspalveluissa. Samalla parannetaan asiakaskokemusta tarjoamalla entistä monipuolisempia ratkaisuja alueen yritysten sekä maa- ja metsätalousyrittäjien tarpeisiin.

– Nyt solmittavalla yhteistyössä Eurajoen Säästöpankin kanssa pystymme täydentämään palveluitamme kattamaan laajemmin asiakkaidemme paikallisia tarpeita paikallisen pankkitoimijan kanssa. Yhteistyö täydentää merkittävästi yrityksille ja maatalousyrittäjille tarjottavia talouden palveluita niin maksuliikkeen kuin rahoituksen osalta, sanoo LähiTapiola Lännen toimitusjohtaja Jussi Seppälä.

– LähiTapiolan alueyhtiöiden kanssa tehtävän yhteistyön kautta yritys- ja maatalousasiakkaamme saavat turvattua laajemmin taloudelliset ja toimintaan liittyvät riskinsä. Olemme iloisia, että pystymme tarjoamaan tämän lisäarvon asiakkaillemme nimenomaan paikallisen kumppanin kautta, kertoo Eurajoen Säästöpankin toimitusjohtaja Matti Saustila.

Vahvuuksina korkea asiakastyytyväisyys ja yhteinen arvopohja

Säästöpankkiryhmä ja LähiTapiola ovat molemmat tunnettuja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Säästöpankki oli tämänkin vuoden EPSI Ratingin vuosittaisessa pankki- ja rahoitusalan asiakastutkimuksessa alan kärkijoukoissa. Yritysasiakkaille tehtävässä tutkimuksessa Säästöpankkiryhmä oli mukana ensimmäistä kertaa ja nousi heti hopeasijalle.

– Säästöpankkiryhmällä ja LähiTapiolalla on samankaltainen arvopohja ja missio asiakkaiden parhaaksi toimimisesta. Näistä lähtökohdista on hyvä lähteä tiivistämään alueellista yhteistyötä säästöpankkien ja LähiTapiolan alueyhtiöiden kesken - aidosti asiakkaidemme parhaaksi, toteaa Saustila.

Yhteistyötä laajennettu kuluvan vuoden aikana valtakunnallisesti

Säästöpankki ja LähiTapiola ovat viemässä yhteistyötään uusille alueille myös valtakunnallisesti kuluvan vuoden aikana, liittyen muun muassa yhteistyön laajentamiseen yritysrahoituksessa.

– Toivottavasti nyt syntyneet alueelliset yhteistyösopimukset saavat jatkoa. On erinomaista, että jo tässä vaiheessa useat itsenäiset Säästöpankit ja LähiTapiolan alueyhtiöt ovat solmineet yhteistyösopimuksen kuten mekin. Yhdessä tahdomme luoda suomalaisille yrityksille entistäkin paremman palvelukokonaisuuden, LähiTapiola Satakunnan toimitusjohtaja Pasi Aakula sanoo.

Lisätietoja:

Matti Saustila, Eurajoen Säästöpankin toimitusjohtaja p. 040 730 6161 matti.saustila@saastopankki.fi

Jussi Seppälä, LähiTapiola Lännen toimitusjohtaja p. 050 022 6941 jussi.seppala@lahitapiola.fi

Pasi Aakula, LähiTapiola Satakunta toimitusjohtaja p. 050 561 3844 pasi.aakula@lahitapiola.fi

 

Eurajoen Säästöpankki on satakuntalainen pankki, joka tarjoaa ainutlaatuisia ratkaisuja arjen taloudenhallintaan, sekä pitkäjänteiseen vaurastumiseen. 125-vuotiaan pankin konttorit sijaitsevat Eurajoen lisäksi Raumalla sekä Porin Puuvillassa. Eurajoen Säästöpankki on osa Säästöpankkiryhmää, joka tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. www.eurajoensp.fi

LähiTapiola tarjoaa asiakkailleen vahinko- ja henkivakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. LähiTapiola on asiakkaidensa omistama. Se tarkoittaa, että asiakkaille on todelliset ja toimivat vaikuttamiskanavat ja oikeus osallistua alueyhtiön yhtiökokoukseen. LähiTapiola Satakunta toimii 140 000 asukkaan toimialueella ja se työllistää 70 alan ammattilaista. LähiTapiola Lännen toimii Etelä- ja Keski-Satakunnassa sekä Vakka-Suomessa palvellen 61 000 asiakastaan 95 työntekijän voimin. www.lahitapiola.fi

 

 

 

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...