Hienoja nimitysuutisia Säästöpankista

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Säästöpankkijoukkueeseemme Pauliina Välimaan sekä Patricia Pilpolan. Samalla Piritta Kähkönen jatkaa tehtäviään Säästöpankkiirina henkilöasiakkaita palvellen.   

Pauliina Välimaa nimitetty pankinjohtajaksi vastuualueinaan Rauman sekä Eurajoen konttoriryhmä. Hän aloittaa tehtävässään heti ja liittyy mukaan pankin johtoryhmään. Välimaa toimi Säästöpankissa pankinjohtajana menestyksekkäästi vuodet 2011-2014 ja sitä ennen asiantuntijatehtävissä Nordeassa. 2014 hän lähti rohkeasti yrittäjäpolulle, josta nyt sitten tuli sopiva aika palata takaisin pankkimaailmaan. Pauliina jatkaa yrityksensä omistamista ja kehittämistä taustalla yhdessä yhtiökumppaniensa kanssa. 

Patricia Pilpola on raumalainen ja siirtyy pankkiimme Säästöpankkipalveluista. Siellä hänen tehtäväkuvansa on ollut erittäin laaja, ja hän on vetänyt useita vaativia asiakkuus- sekä palveluprojekteja. Pilpola aloittaa palveluneuvojan tehtävässä ja siirtyy syksyllä Säästöpankkiiriksi henkilöasiakkaita palvelemaan. 

Piritta Kähkönen on toiminut pankissamme vuosia palveluneuvojana ja hän aloittaa nyt Säästöpankkiirin tehtävät henkilöasiakkaiden parissa Rauman sekä Eurajoen alueilla.  

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...