Muutoksia Eurajoen Säästöpankin kassapalveluissa 1.7 alkaen

Käteisen rahan palvelut muuttuvat Eurajoen Säästöpankin Eurajoen ja Rauman konttoreissa alkaen 1.7.2019. Säästöpankin Rauman Prisman konttorissa toiminut käteisen rahan palvelu päättyy vuokrasopimuksen loppumisen yhteydessä. Konttori sulkeutuu 30.6.2019. Eurajoen konttorin käteiskassapalvelut toimivat 1.7. alkaen torstaisin klo 10-13 välisenä aikana. Käteistä saa pankkikortilla kaikista Otto. ja Nosto-automaateista sekä pankkikortilla maksettaessa ostosten yhteydessä K-kaupoista ja Neste K-huoltoasemilta. Laskujen maksaminen onnistuu e-lasku ja suoramaksupalveluilla sekä verkko- ja mobiilipankissa. Maksupalveluun liittyvät maksukirjekuoret ovat noudettavissa kaikista konttoreistamme. 

Panostamme yhä kattavampaan asiantuntijapalveluun

Tarjoamme niin henkilö- kuin yritysasiakkaiden sekä yksityispankin asiantuntijoidemme palvelut laajoin aukioloajoin ajanvarauksella arkisin klo 8-20 sekä lauantaisin klo 10-14.

Chat-, puhelin- ja verkkoviestintäpalvelut toimivat arkisin klo 8-22. Kaikissa konttoreissamme on myös laki- ja kiinteistövälityspalvelut.

Maksamisen palvelut digitalisoituvat

Käteisnostojen määrä konttorissa on vähentynyt merkittävästi, koska pankkikortti ja digitaaliset maksamisen palvelut ovat yleistyneet maksamisen välineenä. Tänä päivänä asiakas hoitaa helppoja arjen talousasioita mieluiten chat-, verkko- ja puhelinpalvelussamme, ja käy konttorissa vain keskustelemassa suurimmista talouteensa liittyvistä kysymyksistä. Tahdomme edelleen panostaa erityisesti näiden palveluiden toimivuuteen, henkilökohtaiseen paikalliseen palveluun sekä jatkuvaan asiakaskokemuksemme kehittämiseen.

 

Lisätiedot:

Matti Saustila, toimitusjohtaja
Eurajoen Säästöpankki
p. 040 730 6161
matti.saustila@saastopankki.fi

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...