Säästöpankki jälleen Pitsiturnauksen pääyhteistyökumppanina – tuo paikalle myös MM-pokaalin!

Pitsiturnaus on Raumalla perinteisesti pitsiviikon tuntumassa järjestetty jääkiekkoturnaus, joka tänä vuonna pelataan perjantaina 2. elokuuta. Säästöpankki on tapahtuman pääyhteistyökumppanina jo 4:ttä kertaa. Turnaukseen ottavat osaa Lukon lisäksi Porin Ässät, HIFK, KooKoo, Pelicans, ja TPS.

pitsiturnauksen pääyhteistyökumppani
Pontus Westerholm, Lassi Lehtinen, Robin Press ja vasta NHL:n ensimmäisellä kierroksella varattu Ville Heinola vuoden 2019 Pitsiturnaus-pelipaidoissa.

 

”Hyvä joukkuepeli vaatii aina vahvat ketjukaverit. Pitkäaikainen yhteistyömme Säästöpankin kanssa on saanut Pitsiturnauksista hienon kruunun kauden aloituksiin” kertoo Rauman Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala. ”Sekä Säästöpankilla että Pitsiturnauksella on Satakunnassa vahvat perinteet. Tahdomme tukea tällaisten tapahtumien järjestämistä ja samalla toimialueemme elinvoimaisuutta”, Säästöpankin toimitusjohtaja Matti Saustila perustelee.

Tänäkin vuonna pankki on näyttävästi esillä turnauksessa, sillä Lukko pelaa koko turnauksen Säästöpankin uniikeissa, vasta julkaistuissa pelipaidoissa. Pelaajien nimikirjoituksilla varustettu paita arvotaan myös turnauksen päätteeksi. Arvontaan voi osallistua turnauspäivänä Säästöpankin pisteellä. MM-kiekkohuuman jälkimainingeissa pankin pisteellä on mukana myös ”Poika” eli MM-pokaali, jonka kanssa kiekkokansa voi kuvauttaa itsensä. ”Pokaalia ei kuitenkaan turvallisuussyistä pääse tällä kertaa nostelemaan”, Saustila naurahtaa.

Paikallisen Säästöpankin konttorit löytyvät Eurajoelta, Raumalta sekä Porin Puuvillasta. Innokkaita jääkiekon seuraajia sekä entisiä pelaajia löytyy jokaisesta konttorista. ”Olemme vitsikkäästikin kysyneet, onko raumalaisten ja porilaisten välillä mitään yhteistä. Ja vastaus on kyllä, Eurajoen Säästöpankki. Odotamme innolla Rauman ja Porin kohtaamista”, aloituskiekon Lukko-Ässät ottelussa pudottava Saustila vakuuttaa. 

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...