Säästöpankkiiri, Satakunta

Eurajoen Säästöpankki on satakuntalainen pankki, joka tarjoaa ainutlaatuisia ratkaisuja arjen taloudenhallintaan sekä pitkäjänteiseen vaurastumiseen. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Tahdomme nyt vahvistaa huipputiimiämme asiakasvastuullisella säästöpankkiirilla.

Asiakasvastuullisena asiantuntijana toimit itsenäisesti pankkimme nykyisten asiakkaidemme talouden valmentajana sekä hankit itse omalla toiminnallasi uusia asiakkaita myynnillisellä otteella. 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on kokemusta asiakkuuksien hoidosta ja kehittämisestä sekä myynnillisistä tehtävistä. Lisäksi sinulla on rohkeutta ja halua löytää asiakkaillemme parhaat kokonaisratkaisut. Odotamme sinulta aktiivista ja tavoitteellista toimintatapaa sekä kokemusta uusasiakashankinnasta. Olet loistavilla vuorovaikutustaidoilla varustettu yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka hallitsee oman kalenterinsa ja tehtäviensä organisoinnin.

APV1 –tutkinto katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tahdomme tarjota sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa pankissa, jossa korostamme asiakaslähtöisyyttä, paikallisuutta ja asiantuntijoidemme jatkuvaa kehittymistä. Työtäsi saat tehdä asiantuntevan sekä kannustavan tiimin ympäröimänä.

Me tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä joustavan työajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Pankinjohtaja Minna Kunvik to 17.9 klo 10-11 sekä ke 23.9 klo 14-15 p. 040 841 8100

Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen 25.9.2020 mennessä.

Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1400 asiantuntijaa ympäri Suomen. Tehtävänämme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi. Tutustu Säästöpankkiin työpaikkana.